Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Το κοριτσάκι

Α, όλα κι όλα, σήμερα κερνάω. Όχι μόνο για τον πατέρα μου, που βγήκε από το νοσοκομείο πιο Duracell από ποτέ κι εμάς μας βγαίνει η γλώσσα να τον κυνηγάμε, αλλά γιατί.... Τι να σας λέω!
Σήμερα το πρωί, αλειμμένη επαγγελματική υποχρέωση με οδήγησε στο δρόμο προς το Ειρηνοδικείο Κορωπίου. Αμα δεν έχεις αυτοκίνητο, όπως μουα, παίρνεις το μετρό αχάραγα, κατεβαίνεις στο σταθμό Κορωπί, κι από κει κάνεις το σταυρό σου να μην μπλέξεις τις αφετηρίες και να βρεις τη σωστή για να σε πάει το λεωφορείο στη στάση Παρακράτημα (εκεί κοντά είναι κι ο Συνεταιρισμός Οίνου, να πάτε αν σας δοθεί ευκαιρία, έχει καταπληκτικό αρετσίνωτο χύμα και σούπερ κοκκινέλι σε εξευτελιστικές τιμές).
Στην είσοδο του δικαστηρίου είχα ραντεβού με μια συνάδελφο. Από αυτές τις γυναίκες που με κάνουν να νιώθω κόμπλεξ κατωτερότητας κάθε φορά που συναντιόμαστε. Μικρότερη από εμένα, αλλά με έναν αέρα κι ένα τουπέ αξιοπρόσεχτα. Νύχι, μαλλί, βάψιμο, ντύσιμο, όλα στην τρίχα, λες και κοιμάται και ξυπνάει μέσα σε ινστιτούτο καλλονής. Πάω στοίχημα ότι και στις 5 η ώρα το πρωί, αυτή είναι ατσαλάκωτη κι έτοιμη να καταπλήξει τα πλήθη. Εν αντιθέσει με μένα, που την είχα δει σήμερα εκδρομή εργασίας, και ήμουν αμελώς ατημέλητη κι ολιγον χύμα.
Η συνάδελφος σήμερα έχει έξτρα δόση ξινίλας, λες κι είμαι ένα κοσμικό μόριο σκόνης που θέλει να αποτινάξει από το πέτο της όσο πιο γρήγορα γίνεται. Εγώ από την άλλη, είμαι μες την καλή χαρά και δεν με ενοχλεί τίποτα, το διασκεδάζω κιόλας λίγο που σπαταλάει το χρόνο της να πουλάει μούρη ακόμη και σε μένα, να προσπαθεί να φανεί μεγαλύτερη και σοφότερη, αντί να σαχλαμαρίσουμε λίγο, να πιούμε και κανένα καφέ. Κοντεύουμε να τελειώσουμε τη δουλειά μας και πάμε για φωτοτυπίες στον 2ο όροφο του Ειρηνοδικείου.Κι αποφασίζει να βγάλει την Κρουέλλα και μπροστά στην υπάλληλο του φωτοτυπικού, που έχει α) δύο χέρια β) ένα μηχάνημα γ) και τριακόσιους πελάτες να εξυπηρετήσει. Κι ακούω ξαφνικά τη φωνή της συναδέλφου να στριγγλίζει "Τι θα γίνει κυρία μου, πόση ώρα πια θα περιμένω, είμαι δικηγόρος και προηγούμαι, δεν το ξέρετε;" Οπότε το ίδιο ξαφνικά ακούω και την φωτοτυπικού (ωραία λέξη ε;) να της απαντάει "Κυρία μου, αν έχετε πρόβλημα με τα πόδια σας, γιατί δεν πάτε πιο δίπλα να καθίσετε, να σταματήσετε να μας ταράζετε κιόλας πρωινιάτικα; Κι άλλοι περιμένουν, να, δέστε εδώ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ, στην ουρά είναι κι αυτή, αλλά δεν παραπονιέται, όλο χαμόγελο είναι!Κι ούτε δέκα κιλά πάστωμα στη μούρη, ούτε τίποτα! Ορίστε, φυσική και γελαστή! Έλα εδώ χρυσό μου, πες μου τι θέλεις!"
ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ!!! ΑΧΑΧΑΧΑ! Κι ας της έριχνα και μια πενταετία τουλάχιστον της συναδέλφου! Η οποία το πήρε κάπως βαριά, κατάπιε τη γλώσσα της και βιάστηκε μετά να φύγει άρον άρον, χωρίς να μου προτείνει να με πάει έστω μέχρι το μετρό με το αμάξι της. Πολύ το διασκέδασα! Σε καλό να μας βγει!

41 σχόλια:

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ.ΤΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΕΤΣΙ ΑΦΟΥ ΕΔΙΕΧΝΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΜΙΚΡΗ.ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑ.ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ.

Δημιουργία είπε...

Πιο καλα που δεν σε πηρε μαζι της.Ξερεις τι ασχημα που μυριζει η ξυνιλα? ΧαΧαΧα...

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...

Κοριτσάκι,
καλά να πάθει η ξινή..... Ο μουτρωμένος άνθρωπος δείχνει εκατό χρόνια μεγαλύτερος! Το χαμόγελο και η φυσική ομορφιά αντανακλούν τον ψυχικό μας κόσμο.
Και επειδή με ρωτάς αν είμαι καλά, θα σου πω ότι είμαι εντάξει. Το παλεύω. Αυτό το χρωστάω στον συμβίο μου που με στηρίζει, σε εσένα που ενδιαφέρεσαι και κατ' επέκταση σε όλους όσους έχουν ένα καλό λόγο να μου πουν.
Φιλιά πολλά πολλά!!!!

Μάγισσα Κίρκη είπε...

"λες κι είμαι ένα κοσμικό μόριο σκόνης που θέλει να αποτινάξει από το πέτο της όσο πιο γρήγορα γίνεται"

Χχαχαχαχααχαχχαχαχαχα άκου κοσμικό μόριο σκόνης αχαχαχαχαχαχ θεικό!

Από τέτοιες γεμίσαμε. Αλλά κι η φωτοτυπικού δεν μάσησε μπράβο της!

Υ.Γ. Το μυστικό της ομορφιάς σου, περικαλώ;

Το χρυσό ΠιΠι είπε...

βρε μήπως από τη βιάση σου να πας κορωπί εμπλεξες την οδοντόκρεμα με τη logo και σου είχε μείνει το χαμόγελο?

Dorothy είπε...

Εγώ πάντως τσαντίστηκα που δεν σε πήγε μέχρι το μετρό. Έχει και η γαϊδουριά τα όριά της!!!

ΥΓ: Ναι, ναι, κοριτσάκι (είσαι και) φαίνεσαι αγαπητή μου!

nellinezi είπε...

Τα "περαστικά" μου να της μεταφέρεις όταν την ξαναδεις !! χααχαχααχαχαχαχαχαχαχα!

ΚΑ-ΛΑ ΝΑ ΠΑ-ΘΕΙ !!! ΚΛΑΠ, ΚΛΑΠ - ΚΛΑΠ-ΚΛΑΠ !! (παλαμάκια ρυθμικά είναι αυτά, ναι ? :-D )

ΚΑ-ΛΑ ΝΑ ΠΑ-ΘΕΙ !!! ΚΛΑΠ, ΚΛΑΠ - ΚΛΑΠ-ΚΛΑΠ !!

φιλιάαααααααααα !!!

Savvina είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Savvina είπε...

Καλέ τι Κοκκινοσκουφίτσα θα ήσουν αν δεν είχες φυσική ομορφιά και αν δεν ήσουν ένα γλυκό Κοριτσάκι?????
Είδες???
Άστην με την ξυνίλα της.
Άν σε έπαιρνε μαζί της θα σου χάλαγε την χαρά που ένοιωθες από την έξοδο του πατέρα σου.
Καλό σου βράδυ.

υγ: ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια στον άντρα μου. Σε παρακολουθώ και ας μην γράφω.
Να είσαι καλά.

Spy'ce Daughter είπε...

Φωτοτυπίες βγάλετε τελικά;
Ή αποβλακωθήκατε με το κοπλιμέντο;

Χι, χι, χι, χι, χι, χι...


ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΛΕΜΕ...!!!

:)))

DaisyCrazy είπε...

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ κοριτσάκι κέρδισες! Μπράβο βρε, όταν είσαι χύμα κι έξω καρδιά όλα πάνε με το μέρος σου! Μπράβο και πάλι.
Καλά να πάθει η Κρουέλα με τους τόνους μέηκαπ για να καλύψει τις δισεκκατομύρια ατέλειες της! ;)

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα...καλο για σενα αυτο
και δεν θελω να φανταστω τα μουτρα της συναδερφου!!

Fri είπε...

Την καλημέρα μου στο χαμογελαστό φυσικό κοριτσάκι :)
Μα πρέπει να σε γνωρίσω από κοντά επιτέλους!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

JK, δε λέω, ωραία ήταν, αλλά μάλλον έγινε επειδή η συνάδελφος έδειχνε μεγαλύτερη με τόσο φτιασίδωμα. :))))

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Δημιουργία μου, μια φορά ξίνισε ένα γάλα στο ψυγείο και όντως, η μυρωδιά ήταν αφόρητη :PPPP Φιλιά πολλά και στις δύο ταλαντούχες υπάρξεις, μαμά και κόρη, καθεμία στον τομέα της!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Stavroula μου, καρδιά μου, στο έχω ξαναπεί: όλοι εδώ χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλο κι έχουμε ο ένας τον άλλο για να στηριζόμαστε στα δύσκολα. Πες του συμβίου να σε προσέχει πολύ γιατί αλλιώς θα του έρθει μήνυση από εδώ ίσαμε τη Δράμα :))))
Εσύ έχεις βρε φυσική ομορφιά, όχι εγώ!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Μάγισσα Κίρκη, θενκς, αλλά κάπου το έχω διαβάσει κι εγώ, νομίζω στο Space Digest ή μήπως ήταν στο NASA Journal; Δε θυμάμαι, έχω μπερδέψει τις συνδρομές μου!!!! :PPP
H φωτοτυπικού καλό μου έχει το μονοπώλιο, τα λεφτά της θα τα πάρει βρέξει χιονίσει, οπότε μπορεί να μιλάει ελεύθερα. Ξέρεις, τη ζηλεύω...
Εύκολο το μυστικό. Δεν γεννήθηκα όμορφη. Γεννήθηκα όμως κοντή, κι αυτό όσο να πεις ξεγελάει και με δείχνει πιο μικρή και πιο fragile (τρομάρα μου)

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Πιπίτσα, μου βάζεις φριχτές υποψίες τώρα. Φριχτές. Κι έχω κι ένα σωληνάριο Logo στο σπίτι, όχι τίποτε άλλο...
Μπα, από τη ζούλεια σου τα λες, που είμαι ξεπεταρούδι :PPP
Φιλιά!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Dorothy, μη το λες, δεν είχε και καμιά υποχρέωση έτσι κι αλλιώς, άσε που δεν μου αρέσει να χρωστάω και χάρες δηλαδή. Κοριτσάκι;; Αχ, πόσο με ανεβάζεις καλό μου!!! Κυρίως επειδή εσύ είσαι το πραγματικό κοριτσάκι, ούτε τριάντα χρονών ακόμη και όμορφη!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Nelli, μήνυμα ελήφθη. Να σου πω, καλά τα λες. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ Η ΨΩΝΑΡΑ!
Κλαπ - κλαπ κι από μένα! ΦΙΛΙΑ!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Savvina μου, γεια σου. Σόρι, έγινε παρεξήγηση, δεν είμαι γλυκιά, ούτε έχω φυσική ομορφιά. Απλώς μικροδείχνω. Όχι δηλαδή, αλλά έχω δει φωτογραφίες από το γάμο σου και ξέρω να ξεχωρίσω την πραγματική φυσική ομορφιά ;))) Ευχαριστώ πάντως πολύ για όσα γράφεις. Και ναι, ήμουν πολύ χαρούμενη λόγω του πατέρα μου και καλύτερα που δεν μου το χάλασε.
Ο άντρας σου όσο κι εσύ, φαίνεται ότι αξίζετε πολλά. Απλώς, επειδή εγώ, η ομορφιά κι ο καλλωπισμός, είμαστε όχι βίοι παράλληλοι, αλλά βίοι που δεν συναντώνται πουθενά, βρίσκω περισσότερα να γράψω στον Ευρύνοο. Θα ζοριστώ όμως και κάτι θα βρω να πω στο μπλογκ σου! Να ξέρεις ότι κι εγώ σε διαβάζω.

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Spy'ce daughta, πουλάκι μου, καλώς ήλθες. γουί μισντ γιου!!!! Ναι βρε, έβγαλα φωτοτυπίες, τι λέμε τώρα! Αν και πρέπει να σου πω ότι με πίκρανες με το σχόλιό σου, γιατί δεν ήταν κοπλιμέντο, ήταν η απλή και καθαρή αλήθεια. Ορίστε μας μικρό παιδί να μας χλευάζετε!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Dorothea, δεν ξέρω αν κέρδισα, πάντως σίγουρα γέλασα :)))) Ξέρεις τι υποψιάζομαι; Το μέικ απ δεν ήταν για να κρύψει ατέλειες, απλώς επειδή είναι στερεότυπο να βαφόμαστε το πρωί ωσάν να κάνουμε δεύτερη φωνή στη Σαμπρίνα, ήταν κι η κοπέλα θύμα της υπερβολής. Κατά τα άλλα, ωραιότατη ήταν, δεν το συζητώ.... Φιλιά!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

inmusiclost, καλό δεν λες τίποτα. Λουκουμάκι ήταν! Η συνάδελφος μόνη της τα ήθελε και τα έπαθε. Γιατί πρέπει πάντα να κυκλοφορούμε λες και έχουμε καταπιεί στέκα του μπιλιάρδου; Δεν είναι ωραίο και λίγο χύμα, έτσι για να νιώθουμε κανονικοί άνθρωποι κι όχι συνέχεια matrix;

Το χρυσό ΠιΠι είπε...

μου τα χάλασες με τις απαντήσεις σου.
είπαμε
ΑΥ ΤΟ ΠΕ ΠΟΙ ΘΗ ΣΗ!!!
να κοιτάζεσαι κάθε μέρα στον καθρέφτη και να λες "φτου σου κουκλάρα μου". Το πολύ πολύ να σπάσει :-P

next_day είπε...

Έπρεπε να γυρίσεις και να της πείς με ύφος... "Φάε την σκόνη μου"!!!!!!!!

Matriga είπε...

Κοκκινοσκουφίτσα,
να δώσεις τα συγχαρητήριά μου στη κυρία του φωτοτυπάδικου! Πολύ γέλαασα με την κρυάδα που πήρε η ξυνή. Της άξιζε.
Όμως, θα σε μαλώσω που υποτιμάς τον εαυτό σου - αναφέρομαι και στο σχόλιό σου στη γλυκιά φίλη μου Σαββίνα. Η ομορφιά μιας γυναίκας εκπέμπεται πιο πολύ από την γλύκα της ψυχής της και το χαμόγελό της και την καλή ψυχολογία και όχι από τον καλλωπισμό. Αν ήταν έτσι τότε η Σαββίνα, που είναι super καλλιτέχνης στη δουλειά της, θα δεχόταν με λίστα αναμονής τις πελάτισσες της ;-)

Περαστικά για τον μπαμπά σου και πάλι :)

TzinaVarotsi είπε...

Kαλά να πάθει η... ξινή.

Αααααααχχχ πολύ το φχαριστήθηκα :))))

TzinaVarotsi είπε...

Kαλά να πάθει η... ξινή.

Αααααααχχχ πολύ το φχαριστήθηκα :))))

Τουρνέ στα νησιά είπε...

Άσε έχει γεμίσει ο κόσμος με ξινισμένα μούτρα .
Μπράβο κοριτσάκι! (αφού είμαι συνομήλικος με παίρνει και μένα λίγο η μπάλα)

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Πιπίτσα μου, καλά τα λες εσύ κι ευχαριστώ, αλλά άλλο η αυτοπεποίθηση κι άλλο ο καθρέφτης.... ΓΜΤΓΙΔΓΝΘΚΣΚΛΝΡΚΟΒ (Γαμώτο γιατί δεν γεννήθηκα Σκλεναρίκοβα);;;;

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

next_day, δεν το είπα μεν, αλλά το σκέφτηκα :))))

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

matriga, αχ, ωραιότατα και γλυκύτατα όσα λες, αλλά κακά τα ψέμματα, η (εξωτερική) ομορφιά είναι αντικειμενική. Όχι πιο σημαντική ίσως από το ψυχικό φορτίο, αλλά αντικειμενική. Σ' ευχαριστώ που είσαι γλυκιά, αλλά είμαι αντικειμενική με τον εαυτό μου.
Υ.Γ. Η Σαββίνα ΔΕΝ δέχεται με λίστα αναμονής; Τότε όταν την επισκεφτώ σαν ειδικό καλά να πάθει που θα τραβάει τα μαλλιά της μαζί μου!!! :)))

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Tζίνα μου, τι ωραίο και πλούσια ααααχχχ ήταν αυτό!! ευχαριστήθηκα κι εγώ μαζί σου!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Tουρνέ στα νησιά, bienvenuto! molto piacere! Nαι, από ξινισμένες φάτσες, άλλο τίποτα... Το ξέρω ότι είμαστε συνομίληκοι, είχα διαβάσει το σχετικό ποστ, είχα ταυτιστεί απόλυτα (και για να λέμε και την αλήθεια, σου ρίχνω και κάτι μήνες). Καλό βράδυ δάσκαλε!

Savvina είπε...

Ποιός είπε ότι δεν δέχομαι πελάτισσες με λίστα αναμονής????
:))))))))))))))
Μα γι'αυτό είναι τα ραντεβού!!!!!!!
Δοκίμασέ με... και θα δούμε αν θα τραβάω τα μαλλιά μου μετά.
Έχω δεί πολλά περίεργα στη δουλειά μου...
Σε σένα θα φρενάρω.
Αττική μένω και απ'ότι έχω καταλάβει και εσύ Αττική μένεις, οπότε όποτε θές δέχομαι την πρόκληση με μάρτυρα την matriga παρών.
Ξεφύγαμε από το θέμα βλέπω.
χαχαχαχαχαχα
Καλό σου βράδυ.

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Σε σένα θα φρενάρω είπες; Καλά, θυμήσου την κουβέντα σου.... Κανονικά θα έπρεπε να πεις με σένα θα νετάρω χαχαχαχαχα!!! Αποδέχομαι λοιπόν την πρόσκληση - πρόκληση με χαρά. Και καλά σου ξεμπερδέματα Savvina Μου! Φιλιά πολλά! Τους χαιρετισμούς μου στο συμβίο σας!

Αγγελική είπε...

Καλημέρα ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ. Είδες, έχεις στα χέρια σου ένα μαγικό ραβδάκι γεμάτο γκλίτερ. Κάθε πρωι που ξυπνάς αλλά και όταν νιώθεις ανασφάλεια σφίγγε με όλη σου τη δύναμη τις χουφτίτσες σου να το ενεργοποιείς.Είμαι στη δουλειά, είναι μόνο 7.30 και θα συνεχίσω όμορφα την μέρα μου με την αύρα του θετικού σου πόστ. Καλό και μαγικό Σαββατοκύριακό!

Matriga είπε...

Καλημέρα σ' όλους.
Κοκκινοσκουφίτσα, χαίρομαι που θα κάνεις το ραντεβού με την Σαββίνα και επειδή της έχω τάξει να καλέσω κόσμο στο σπίτι μου, αν θα ήθελες σε προσκαλώ για καφέ και beaute στο σπίτι μου. Αν συμφωνείτε δεν μένει παρά να το κανονίσουμε ένα Σάββατο. Εγώ από σας το περιμένω.

Υ.Γ. Σαββίνα, σε παρακαλώ, γίνεται να πατήσεις και σε μένα λίγο...τόσο δα φρένο? ;)

Savvina είπε...

Κοκκινοσκουφίτσα
δεν φταίω εγώ αν έχουμε ξεφύγει λιγάκι, όσο πατάει η γάτα δηλαδή, από το θέμα αλλά απ'ότι λέει και η matriga θα κανονίσει beaute στο σπίτι της, όποτε θέλεις εγώ μέσα είμαι. Ωραία θα βρεθώ μπροστά σε δύο προκλήσεις, μου αρέσει. Θα σας κάνω κούκλες, όχι ότι δεν είστε, αλλά θα αναδείξω την ψυχική σας ομορφιά.

Θα του δώσω τα χαιρετίσματά σου.
Να είσαι καλά.
Καλημέρα και στις δυό σας αλλά και σε όλους.
Πολλά φιλιά.
Θα περιμένω.....

Ανώνυμος είπε...

hey man I like it. I'm about to write more articles and put your ideas to the test. After all, we always have something new to learn and being humble, I came here to learn. Bookmarked.

- John