Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Κι οι δικηγόροι έχουν ζουμί - Τον λένε Κ κι είμαι καλά

Εχθές είχα ένα δικαστήριο σε περιφερειακό Ειρηνοδικείο. Επειδή όμως η πελάτισσά μου ζει στην Κρήτη και μου είχε στείλει την αγωγή αργά, δεν είχα προετοιμαστεί. Έκανα λοιπόν ό,τι κάνουμε οι δικηγόροι σε αυτές τις περιπτώσεις: πήρα τηλέφωνο το συνάδελφο της άλλης πλευράς να του ζητήσω μια μικρή αναβολή. Άφησα μήνυμα στο γραφείο του επειδή έλειπε να μου τηλεφωνήσει εκείνος. Μετά από καμιά ώρα, πράγματι με πήρε τηλέφωνο ένας δικηγόρος, ο οποίος ακουγόταν νέος κι αυτός, και προς έκπληξή μου, πριν καλά καλά τελειώσω την πρότασή μου, δέχθηκε ευγενέστατα να συναινέσει σε μια αναβολή. Ανακουφισμένη έκλεισα το τηλέφωνο και συνέχισα τη δουλειά μου.
Κατά τις επτά το απόγευμα, έλαβα ένα μήνυμα στο κινητό μου από τον συνάδελφο, ο οποίος με ενημέρωνε με πολύ γλυκό τρόπο ότι αν ήθελα να συναντηθούμε λίγο νωρίτερα από την ώρα του δικαστηρίου για να συζητήσουμε, θα ήταν εκεί. Του απάντησα κι εγώ θετικά, αν και λίγο παραξενεμένη από την τόση ευγένεια. Θα έπεσα στην εξαίρεση του συναφιού, σκέφτηκα.
Περιέργως όμως καταλήξαμε μέχρι τις 2 η ώρα το πρωί να ανταλλάσσουμε μηνύματα επί παντός επιστητού, λες και γνωριζόμασταν χρόνια. Επειδή δεν μου συμβαίνει ποτέ αυτό και ο τύπος φαινόταν σπιρτόζος και γλυκύτατος, ομολογώ ότι ένιωσα ένα τσιμπηματάκι ευχαρίστησης. Και σκεφτείτε ότι δεν τον είχα δει, ούτε τον είχα ξανακούσει μερικές ώρες πριν.
Την άλλη μέρα, συναντηθήκαμε στο ακροατήριο του Ειρηνοδικείου. Να πω την αλήθεια μου, ξενέρωσα γιατί με αντιμετώπιζε λίγο "αποστειρωμένα", επαγγελματικά και μικροέδειχνε κιόλας περισσότερο από την ηλικία του (μη με μαλώσετε, είναι 29, του ρίχνω και τέσσερα δηλαδή). Κι αυτό πήγε σχοινί κορδόνι για ώρες, οπότε είπα μέσα μου, Κοκκινοσκουφίτσα, αποχαιρέτα το δικηγόρο που χάνεις. Όταν όμως πήγαμε μαζί να πάρουμε συγκοινωνία για να γυρίσουμε στα γραφεία μας, έκανε κάτι που εμένα με έστειλε να μαζεύω μαργαρίτες: φτάνοντας στο μετρό, με έπιασε από τη μέση και με έσπρωξε προς το βαγόνι γρήγορα και ήσυχα ήσυχα, γιατί, όπως μου εξήγησε, αφού κατέβαινα μετά από αυτόν, ήταν κρίμα να μη βρω θέση. Παιδιά, αν σας πω ότι παρακαλούσα μέσα μου να μην τραβήξει ποτέ το χέρι του, τι θα πείτε;
Με φίλησε και στο μάγουλο κατεβαίνοντας, καταλαβαίνετε, δυο χιλιοστά δεξιά από το στόμα και μου κόπηκαν τα γόνατα. Γελάστε ελεύθερα, αντί να πάω στην αποβάθρα προς Αεροδρόμιο για να συνεχίσω, πήγα και στήθηκα και καμάρωνα στην αντίθετη προς Αιγάλεω. Τελευταία στιγμή το αντιλήφθηκα. Τόση ζάλη ένιωσα.
Γυρνώντας χθες το μεσημέρι στο γραφείο κάτι με τσίγκλαγε. Αποφάσισα να φανώ προοδευτική κι έτσι έστειλα εγώ ένα μήνυμα για το πόσο χάρηκα που τον γνώρισα, έναν τόσο καλό συνάδελφο, κλπ κλπ, μην καρφωθώ κιόλας αν τελικά δεν είχα καταλάβει σωστά ότι κάτι παιζόταν (είμαι και λίγο κότα σ' αυτά, έχει καεί κι η γούνα μου πολλάκις). Και μου απαντάει το αμίμητο (εκεί πήγα για πουρνάρια): "Κι εγώ πέρασα ωραία γλυκιά μου. Είσαι όντως πολύ γλυκιά". Το οποίο ΟΛΕΣ ξέρουμε πώς μεταφράζεται. Ανήκει στην κατηγορία "Έχεις καταπληκτική προσωπικότητα". Εκεί είπα ας το μικρό να πάει και να μην ξανάρθει. Τρωγόμουν όμως. Ευτυχώς μετά ακολούθησε δεύτερο μήνυμα, όπου μου καθιστούσε σαφές ότι του είχα κάνει εντύπωση και κλείσαμε ραντεβού για σινεμά απόψε (Τι να βάλω;) Μετά ανταλλάξαμε άλλα 55 μηνύματα, χτυπήσαμε πάλι μια ολονυχτία, εξασφαλίσαμε τη χρυσή πλακέτα χορηγών στη wind και πήγαμε για ύπνο.
Και τώρα στο ψητό: Παιδιά μου, τον γουστάρω. Πολύ. Πάσχω από απόλυτη, εφηβική καψούρα. Με τρελαίνει το στυλ του, που μέσα σε λιγότερο από 48 ώρες με έχει κάνει να βάφομαι κάθε μέρα (κι όποιος με ξέρει, καταλαβαίνει πόσο ανατρεπτικό είναι αυτό), να τραγουδάω Βανδή (ήμαρτον, θα μου περάσει), να βλέπω τα πάντα γύρω μου ωραία (ακόμη και το ΚΕΠ Αιγάλεω που έβλεπα το πρωί από το λεωφορείο, αριστούργημα μου φάνηκε), να συφιλιάζομαι αν δεν απαντάει αμέσως τα μηνύματά μου, να συνδυάζω τα ρούχα μου με γόβες με τακούνι (είναι και ψηλός πανάθεμά τον, πώς θα τον φιλάω; θα δούμε), να μετράω τις ώρες μέχρι το βράδυ που θα τον δω πάλι. Δεν τρώω, δεν κοιμάμαι, είμαι σπιντάτη. Καλά για δουλειά δεν το συζητάμε. Στο Ταμείο Ανεργίας θα καταλήξω και αυτό επίσης το βρίσκω ωραίο. Ο πατέρας μου που βλέπει το παιδί του να κυκλοφορεί σαν να πάσχει από σύνδρομο πολλαπλής προσωπικότητας, πότε χαρούμενο και up, πότε τσαντίλα και κατατονικό, τα έχει χάσει. Η δε πίεσή του έχει πέσει κάτω από 10 και στο τέλος θα τον πάμε για θεραπεία υπότασης. Η αδελφή μου αναρωτιέται τι παίρνω και δεν τους δίνω. Κι εγώ επίσης αναρωτιέμαι τι θα γίνει όταν θα τον δω απόψε. Φοβάμαι ότι όσοι τυχεροί περάσετε από εκεί, θα παρατηρήσετε ένα ανθρώπινο πυροτέχνημα απόψε στον ουρανό του Mall.
Και να το ξεκαθαρίσω, ακόμη για καψούρα μιλάμε, όχι για έρωτα, αγάπες και λουλούδια. Καψούρα. Απίστευτη. Από το πουθενά. Το άλλο σας το είπα; δεν σας το είπα. Με λέει συνέχεια "γλυκό μου". Κι όταν τον ρώτησα τι τον τράβηξε σε μια γυναίκα που δεν την είχε δει, μου είπε ότι η φωνή μου στο τηλέφωνο ήταν ό,τι ωραιότερο είχε ακούσει εδώ και καιρό. Λιώνω, λιώνω. Ζήτω! Θα ξαραχνιάσουμε επιτέλους!
Πείτε μου κι εσείς, πώς το βλέπετε; Να το προχωρήσω ή να το αφήσω; Είναι και πιο μικρός μωρέ και δεν μου έχει ξανατύχει, ούτε το είχα ποτέ επιδιώξει. Αλλά τελικά διαπιστώνω ότι δεν με πειράζει. Ε, δεν είναι πια κι ανήλικο, ούτε εγώ έχω σταφιδιάσει. Αν και κλεισμένοι μέσα, το σουξέ μας το ΄χουμε :)))
Καλή σας μέρα. Σας εύχομαι να νιώθετε κάθε μέρα όπως εγώ σήμερα.
Το μπλογκ θα παραμείνει ροζ για όσο καιρό διαρκεί η καψουροκατάσταση.
Η Καψουροκοκκινοσκουφίτσα
(Υ.Γ. Δεν του λέω τίποτα για το μπλογκ μου, αυτά είναι μεταξύ μας. Μη διαβάσει και το σημερινό και ρεζιλευτώ τελείως. Όχι δηλαδή να παίρνει και αέρα από τις δύο ημέρες το πουλάκι μου)



Με τα πολλά δεν έχουμε βρεθεί ακόμη γιατί δούλευε - είπε - Παρασκευή και Σάββατο κι εγώ είχα γάμο και βάφτιση να πάω την Κυριακή. Αναμένω, αλλά όχι για πολύ. Μετά θα ξενερώσω κι από δω παν κι οι άλλοι. Συγνώμη παιδιά, φοβάμαι ότι αυτό θα καταλήξει το πιο σύντομο love affair στον κόσμο. Όταν έχω νέα θα τα ανακοινώσω και σε εσάς.

45 σχόλια:

πουαντερι είπε...

Εισαι τρελληηηηη!!!
Οχι μονο μην τον αφησεις αλλά ρε ζησε την καψουρα τωρα που σου ηρθε, και αστα τα υπολοιπα να ερθουν ,αν ερθουν μονα τους.
Σιγα πια, μωρο παιδι εισαι; Ζησε παιδι μου!!! Ζησε!!!!

Ρε συ τι γελιο εκανα με το να ξαραχνιασουμε λιγο.... ΑΧΑ!ΧΑ!
Περιμενω νεα να μαθω και που εισαι; ο αντρας μου ειναι 4 χρονια μικροτερος.
Αυτος 43 και εγω 47!!!!

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Βουρ στο πατσά λέμε
ουτε να το ξανασκεφτεις...

Μόνο μη πα να βαφτείς σαν καραγκιοζης αποψε, ένα τζινάκι κι εξω απο τη πορτα...στυλ επιτηδευμενα ανεπιτήδευτο, μη σε περάσει και για καμια ψωνάρα

Αντε, ευχομαι το ροζ χρώμα να το βλέπω για πολυ και περιμενουμε νεα σου

Καλη επιτυχια Κοκινοσκουφιτσα!

Α
και να προσέχεις και λιγουλάκι στο δάσος,ποτε δεν ξέρεις τι γίνεται

next_day είπε...

όρμα!!! σου πάει πολύ το ρόζ κοριτσάκι μου!!
και επίσης μην σε νοιάζει η ηλικία!
Το καλό μου είναι 4 χρόνια μικρότερο μου και είμαστε 3,5 χρόνια μαζί!!!!!!
Ενημέρωσε μας γιατ ην αποψινή έξοδο!!!

k1 είπε...

Καιρό είχα να γελάσω έτσι. Καταπληκτική ιστορία. Και να σκεφτείς ότι δεν πιστεύω καθόλου στον έρωτα με την πρώτη ματιά. Ζήστο Κοοκινοσκουφίτσα και ενημέρωσέ μας για την συνέχεια!

k2 είπε...

Εμένα όλα μια χαρά μου ακούγονται (εκτός από το Mall, αλλά αυτό είναι πταίσμα). Και μην κοιτάς την ηλικία, ο μικρός είναι αλλιώς, στο λέω! :)
Άντε, παρόλο που το ροζ φόντο είναι πολύ κουραστικό για τα μάτια, με το καλό και να κρατήσει!

DaisyCrazy είπε...

Αχχχχχχ καψουροκοκκινοσκουφίτσα μου άψογα! Όλο το σκηνικό είναι ένα όνειρο. Ζήσε το ως εκεί που πάει και μην περιμένεις τίποτα παραπάνω. Αν είναι να'ρθει ας καλοσωρίσει αλλά πολλές φορές οι προσδοκίες μας χαλούν το παρόν και δεν το ευχαριστιόμαστε όσο του αξίζει.
Να το χαρείς, να το διασκεδάσεις, να περάσεις καλά καλό μου.
Κι όσο για διαφορές ηλικίας μην ακούω χαζά. Αυτά είναι για κομπλεμικά άτομα κι εσύ δνε είσαι κομπλεξάρα! :Ρ
Φιλάκια
Dorothea

Sourotiri είπε...

Ενταξει, απο τις πιο γλυκιες ιστοριες που εχω διαβασει στην ελληνικη μπλογκοσφαιρα... Να την συνεχισεις την φαση, για να διαβασουμε κι αλλα τετοια :)

[Παρεμπιπτοντως, αυτο δεν επηρρεαζει την υποθεση;;;]

Το χρυσό ΠιΠι είπε...

σταμάτα να σκέφτεσαι πολλά και όρμα στο ψητό. εύχομαι να περάσεις υπέροχα σήμερα το βραδυ και για πολλά βραδυα ακόμα

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Πουαντερί μου, τι λες τώρα; Είναι σημαδιακό λες τα 4 χρόνια διαφοράς; Πάντως κι ένα απλό ξαράχνιασμα στην κατάσταση που είμαστε τελευταία, πολύ καλό θα κάνει! Ευχαριστώ για την ψήφο εμπιστοσύνης φιλενάδα! Καλό Σ/Κ!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Ρίκη μου, πόσο δίκιο έχεις! Λέω κι εγώ να μην πάω σπίτι να αλλάξω, έτσι να πάω στο ραντεβού, με το τζινάκι μου κι ένα κόκκινο μπλουζί που έχω φορέσει ένεκα η απόδοση τιμών στην καψούρα. Τον λύκο πάντα τον φοβάμαι, αλλά ξέρεις τι σκέφτηκα; Καλύτερα να πονάς με αιτία, παρά να πονάς χωρίς αιτία. Και το δεύτερο το έχω κάνει πολύυυ καιρό.... Στο τέλος τέλος, δεν πάω και για αρραβώνα, σινεμά πάω, σωστά; Καλό Σ/Κ!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

next_day, κοριτσάκι μου, νατα, ξέρω εγώ πού να γράψω τον προβληματισμό μου! Ώστε όλες με πιτσιρίκια είμαστε, ε; Κι εγώ δεν είχα πάρει χαμπάρι τίποτα; Ωραία, ευοίωνο το ακούω αυτό! Να ζήσετε χρυσό μου πολλά χρόνια μαζί και καλό Σ/Κ!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Κ1, καλωσήρθες κι ευχαριστώ πολύ για το ψυχανεβαστικό σου σχόλιο. Τώρα αυτό δεν το λες ακριβώς κι έρωτα με την πρωτη ματιά, πάντως μια χημεία οπωσδήποτε υπήρξε. Αφού αντιδρούσα κι ένιωθα λες κι είχα πάθει αστρική προβολή κι είχα βγει από το γήινο σώμα μου και μιλούσα από το υπερπέραν. Αχ, τι ωραία! Θα σας κρατώ ενήμερους...

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Κ2, καλωσήρθες κι εσύ, τιμή μου και καμάρι μου τα κουπέπκια στο φτωχικό μου και μάλιστα σε τόσο χαρούμενη περίσταση! Να σου πω, το mall πρώτη φορά θα το δω απόψε, αλλά δεν έφερα αντίρρηση, γιατί ο μικρός είναι Βου Που κι απόψε δεν έχει αμαξάκι να πάμε αλλού. Οπότε θα τον συναντήσω κάπου στα μισά. Μιλάμε έχω πάθει ανυπόφορη καψουρίαση! Α, και είχες τόοοοσο δίκιο για εκείνο το φουξί, το άλλαξα με κάτι πιο απαλό όπως βλέπεις, το προτιμάς; Καλό Σ/Κ και στους δύο!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

DaisyCrazy, με γεια την αλλαγή, τι κάνεις φίλη μου; Χαθήκαμε! Έχεις δίκιο σε όσα λες, για αυτό κι εγώ άφησα για λίγο στην άκρη τις ντροπές κι είπα να αρπάξω την ευκαιρία, τώρα που μου έκανε και την εξωφρενική τιμή να με επισκεφτεί μέσω της δουλειάς μου. Ε, τι άλλο καλύτερο να κάνει πια για μένα; Να μου τον έφερνε και σπίτι; Δεν είμαι και αχάριστη!
Βουρ κοπελιά κι όπου πάει!
Και είμαι κομπλεξάρα, αλλά ευχαριστώ που κάνετε ότι δεν το βλέπετε! Φιλιά, καλό Σ/Κ!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Sourotiri, καλωσήρθες. Κοκκίνισα η γυναίκα με το σχόλιό σου. Σε ευχαριστώ, χάρηκα πολύ! Δεν ξέρω αν ακούγεται όντως τόσο γλυκό, εγώ περιγράφω πάντως τι νιώθω. Ούτε 15 χρονών δεν χαζοχαιρόμουν έτσι. Τα τελευταία 20 λεπτά σκέφτομαι αν η κόκκινη μπλούζα πάει με κοραλλί ή ροζ κραγιόν. Αν συνεχισθεί και πάει καλά, βιβλίο θα γράψω! Καλό Σ/Κ σε εσένα και τη Λίνα, διαβάζω φανατικά!

next_day είπε...

θα σου πρότεινα ενα διαφανο lip gloss!!!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Πιπίτσα μου θα κάνω ό,τι λες, αν και δυσκολεύομαι... Η ευχή σου ήταν τόσο ωραία, που θα την επαναλαμβάνω από μέσα μου σαν μάντρα απόψε.... Κι εσύ να περάσεις καλά και μάλλον θα γράψω τα νέα μου αύριο..

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

next_day, επειδή θα πάω κατευθείαν από το γραφείο, οι επιλογές μου είναι κοραλλί και ροζ, και μάλλον κλίνω προς το ροζ. Εξάλλου, τι σημασία έχει το χρώμα, αφού ο αντικειμενικός σκοπός είναι να μας το αφαιρέσει με τα χειλάκια του; Αχ, γαμώτο μόλις καψουρεύτηκα λίγο ακόμη...

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

συγνώμη, συγνώμη, ξέχασα πιο πριν να απαντήσω στο sourotiri ότι κι εγώ είχα την ίδια ανησυχία, αφού πρόκειται για ανοιχτή υπόθεση, όμως η διαφορά ήταν για 900 ευρώ, τα οποία ήδη η πελάτισσά μου τα έστειλε σήμερα για να εξοφλήσω το χρέος της. Οπότε, μου έφυγαν όλοι οι ενδοιασμοί και προχωρώ ακάθεκτη με τις ευλογίες σας!

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου!Τι λες τώρα; σιγά τη διαφορά ηλικίας!Προχώρα και απολαυσέ το!Με την ευχή μου να πάνε όλα καλά!Φιλάκια!

maria είπε...

πω πω πω.. εξελίξεις..
εύχομαι να κρατήσει πολύ! πάρα πολύ! να ξαραχνιάσεις κ να περάσεις τέλεια.. γιατί σου αξίζει πραγματικά :) δε θα πας και για καλόγρια, είπαμε!
επίσης τι ανησυχίες είναι αυτές καλέ επειδή είναι μικρότερος?
βασικά τον φοβήθηκε το μάτι μου, κατευθείαν σου την έπεσε..?
μη μ ακούς εμένα, να περάσεις καλά κι άσε εμένα να ανησυχώ :)
πολλά φιλάκια!

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...

Τι θα πει μικρότερος.... εγώ τον συμβίο μου τον περνάω εφτά χρόνια.... και δεν το μετάνιωσα ούτε ένα δευτερόλεπτο, που είμαι μαζί του.... έξι χρόνια παρακαλώ!!!! Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από την καψούρα, να το ξέρεις. Σε κάνει να νιώθεις ζωντανή, ότι υπάρχεις, ότι όλα έχουν ένα νόημα. Το θεωρώ αδιανόητο ότι το σκέφτεσαι. Η ζωή είναι πολύ μικρή και ότι σου δίνεται να το πέρνεις, γιατί αν δεν το κάνεις πάντα θα αναρωτιέσαι τι έχασες. Αχ αυτές οι πρώτες μέρες..... Εύχομαι ολόψυχα όλα να είναι τέλεια για σένα!!!! Να το ζήσεις για πάντα!!!!!
Φιλιά πολλά πολλά!!!!!

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
kakos lykos είπε...

Με μία παραλλαγή από παλιά Ελληνική ταινία θα σε ρωτήσω...

Τον χούφτωσες;
ΌΟΟΟχι;
Χούφτωστον χούφτωστον!!!

Όρμα βρε, ζήσε όχι το ροζ, αλλά το κατακόκκινο της φωτιάς της καψούρας!

Καλό βράδυ και καλό Σαββατοκύριακο Κοκκινοσκουφίτσα :)

Ευρύνοος είπε...

Χο Χο Χο

ο άι Βασίλης σου έφερε το δώρο φέτος νωρίτερα.. :)))

άντε, ξετύλιξε το περιτύλιγμα και απόλαυσέ το..

όσο για διαφορές, άστο..
η σύζυγός μου είναι 19 έτη μικρότερή μου.. ε, καί;

εμείς να είμαστε καλά ;)

καλά να περάσεις και περιμένουμε νέα :)

Ανώνυμος είπε...

Κικκινοσκουφιτσα μουυυ τελειο το ροζακι!!!Καλε πια διαφορα;4 χρονακια?αχ μη με καμνεις να γελω!!!Ομορφα πεταγματα στους ουρανους σου ευχομαι αλλα εκει εισαι ηδη!!!φιλια

Ανώνυμος είπε...

ασχετου αλλα επειδη can't send you e-mail θυμασαι ''ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΗΣ ΒΟΣΠΟΡΟΥ;''Σε ακουσα τελικα και..www.tragoudasmaria.blogspot.com το γραφω μονο γιατι δεν μπορω να στειλω mail.φιλια απο Ολλανδια πια!!!

Amelie είπε...

Μόλις, μόλις είδα την ταινία εξιλέωση και για να πετάξω λίγη μελαγχολία από πάνω μου είπα να χαζέψω λίγο στα μπλογκ!και βλέπω αυτό...τι γλυκό!!!!τι γλυκό!και τι γλυκιά κοκκινοσκουφίτσα που πρέπει να σαι όντως!
Με έχεις ρίξει στα πατώματα(οκ..ναι!το ομολογώ θέλω κι εγώ!-έχω μουχλιάσει!)αλλά χαλάλι!συγχρόνως μου έδωσες σταγόνες ελπίδας...

Πι.Ες 4 χρόνια??Είσαι τρελή????Όρμαααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

Tzeve είπε...

όταν θα χάσεις τη δίκη θέλω να δω αν ακόμα τον αποζητάς...

και οι 29αρηδες έχουν ψυχή...στο λέει ένας νεαρός 30αρης

Dorothy είπε...

Αυτά είναι!!! Ελπίζω να πήγαν όλα τέλεια χθες και το blog να παραμείνει ροζ για πολύυυυυ καιρό. Φιλάκια πολλά Καψουροκοκκινοσκουφίτσα μου.

PS: Τέλεια επιλογή το κόκκινο, σου πηγαίνει πολύ :)

Heliotypon είπε...

Μην κολλάς. Follow your heart (και ό,τι άλλο σε γαργαλάει...). Μια ανηψιά μου μόλις παντρεύτηκε κάποιον 5 χρόνια μικρότερό της και είναι ευτυχής...

Μάγισσα Κίρκη είπε...

"Πείτε μου κι εσείς, πώς το βλέπετε; Να το προχωρήσω ή να το αφήσω;"

Μα είναι ερωτήσεις αυτές;
Όχι απλά να το προχωρήσεις, κυριολεκτικά να το τσουλίσεις!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ διάβασα κι ένα ευχάριστο, άντε με το καλό να σου μπει (ο έρωτας, κάτι άλλο, whatever!) και είμαι πολλή χαρούμενη που σου την έδωσε στο δόξα πατρί! Απόλαυσέ το!

Φεύγω τώρα, πάω να δώσω κατατακτήριες στη Νομική! :p

πουαντερι είπε...

Ελπιζω να πετας ακομα και γιαυτο δεν μας εχεις πει τα νεότερα.
Αλλά να σου πω και εμεις ψυχη εχουμε και τα εχουμε παιξει απο την περιέργεια, μια σου λεξουλα καλε και οχι λεπτομέρειες,
εντάξει μην μας κλείσουν και τα blog και μετα πως θα τα λεμε;;;;;;;;
Αντε λεγεεεεεε..........

Αννα είπε...

Ελπιζω να περασες πολυ ροζ και να παραμεινεις πολυ ροζ!!!
Φιλια!!!

Savvina είπε...

Κοκκινοσκουφίτσα
αν και καθυστερημένη λόγω φόρτου εργασίας, να σου πώ και εγώ ζήσε το όνειρο για όσο διαρκέσει (για πάντα εύχομαι).
Η κάθε σου μέρα να είναι μοναδική.
Και να μην σκέφτεσαι την διαφορά ηλικίας, όπως είπε και ο Ευρύνοος, εμείς έχουμε 19 χρόνια διαφορά...
Σου λέει κάτι αυτό?????
Ζήστο....
Καλά να περνάς.
Περιμένουμε όλοι νέα σου.
Φιλιά.

Τουρνέ στα νησιά είπε...

Να πω οτί τα 'λεγα?
Θα πω οτι τα' λεγα!

Υ.γ άντε βρε τι είναι τέσσερα χρονάκια? ούτε πέντε δεν είναι!

Eleni Dafnidi είπε...

Άντε και σε καλή μεριά αγαπημένη μου!!!!!

Με τέτοια περιγραφή και τόσο ενθουσιασμό λίγο ακόμα και θα τον καψουρευτούμε και ‘μεις!

Υ.Γ Βρε… λες να ‘πιασε εκείνη η πρόσκληση που του ‘χες κάνει τις προάλλες…

Φερτε ένα βυτίο σαμπάνιες!!!

Fri είπε...

Με έκανες να έχω χαμόγελο τεράστιο! Έτοιμη για διαφήμιση οδοντόκρεμας λέμε! Άντε βρε και καλό βόλι ;)

Κι όχι μετά να του στέλνεις sms και να βγαίνεις ραντεβού και να ξεχνάς να μας ενημερώνεις για την "πρόοδο" σας!

Θεία Λένα είπε...

ΑΝ δεν ήταν ο δικηγόρος της ΑΛΛΗΣ πλευράς θα σου έλεγα..πέσε με τα μούτρα και πέρνα καλά.
Ομως ξέρω απο παλιά ότι πολλοί δικηγορίσκοι (άντρες και γυναίκες) τη πέφτουν στον/στην συνάδελφό τους ώστε αν το σέξ είναι καλό, αυτό θα τους "μαλακώσει" και θα τους φέρει πρός το μέρος τους ή θα πιέσουν τον δικό τους πελάτη (στη περίπτωσή σου τη κυρία απο τη Κρήτη)είτε να τραβήξει τη μήνυση είτε να είναι επιεικής.

Λυπάμαι που σε προσγειώνω..αλλά τόσες γλύκες..που σου κάνει..πρίν το δικαστήριο..με πονηρεύουν.

Θεία Λένα είπε...

Είχα δεί παλιά μια ταινία που δύο αντίδικοι δικηγόροι ερωτεύονται ο ένας τον άλλον..με τους Πήρς Μπρόσναν και τη Τζουλιάν Μούρ..λέγεται Laws of attraction και τα στοιχεία εδώ http://movies.about.com/cs/trailers/v/lawstrl041004.htm

k2 είπε...

Κοκκινοσκουφίτσα,
δεν βλέπω νεότερα... ελπίζω να πηγαίνουν όλα καλά, αλλά ό,τι και να γίνει μη μασάς! αναποδιές συμβαίνουν και στις ωραιότερες γκόμενες (στο λέω εγώ :)). κι ειδικά αν μπεις δυναμικά στο παιχνίδι θα δεις σε πόσες περίεργες (για να το πω ευγενικά) περιπτώσεις θα πέσεις, αλλά αυτό δεν μας πτοεί!

ρίτσα είπε...

what a story

Τρελός του Χωριού είπε...

ενθυμούμε όται είμιν νέος 26 ετών,
εσύναψα δεσμόν με μια 33 χρονη ηθοποιο.
Μετα από σφοδρόν έρωτα ,
ο χωρισμός επίλθε διότι ,
το μητρυκόν της ένστικτο ,
ορίμασε οσονούπο ,
ενω το δικό μου πατρικό ,
ουτε κάν είχε λάβει ... χαμπάρι .
Με ζήτησε είς γάμον κοινωνίαν,
για να πάει η σοβαράν τουτη σχέση ενα βήμα παρα κάτω,
εγώ εκέινη την εποχη αποφάσισα να ασχοληθώ με τα real estates ( δηλαδή ,αγρον αγόραζα ) ,
και έτσι τερματίσθη τουτο το ο ειδύλλιον πάραυτα.
.
Συμπερασμα
Ζήσε τον έρωτα σου με τον 29 χρονο ,μόνο όμως στο Τωρα του.
.
Να έχεις μια καλή μέρα
:))))

Μάγισσα Κίρκη είπε...

Τί έγινε καλέ; Ακόμη δεν σηκωθήκατε απ το κρεβάτι; Τσ τσ τσ! :p

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Προσοχή προσοχή: Προς όλους τους φίλους και φίλες που με τίμησαν και με ευχαρίστησαν με τα σχόλιά τους: Δυστυχώς το ειδύλλιο είχε κωμικοτραγική κατάληξη. Έχω ήδη αναρτήσει ποστ με επεξηγήσεις. Όμως, σας ευχαριστώ πολύ όλους, μου δώσατε μεγάλη χαρά με την έγνοια σας