Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

Θέλω να ζητήσω συγνώμη

Έγραψα το πρωί ένα σχόλιο στο καινούριο ποστ που ανέβασε η Χρυσούλα (www.xrysoulini1969.blogspot.com). Και έκανα κάτι που στενοχώρησε όλους μας. Και το χειρότερο είναι ότι το ειδε και η κόρη της, η οποία τώρα δίνει Πανελλήνιες και το τελευταίο που χρειάζεται είναι περισσότερη πίεση. Άφησα να εννοηθεί άθελά μου κάτι άσχημο για τη Χρυσούλα, το οποίο βέβαια δεν ισχύει ούτε με σφαίρες. Άλλο έλεγα, εξέθετα την προσωπική μου άποψη, αλλά πραγματικά δεν ακούστηκε καλά όταν το ξαναδιάβασα κι εγώ.
Μπήκα πριν στη σελίδα της Χρυσούλας και άφησα ένα καινούριο σχόλιο. Όμως, αισθάνομαι ότι πρέπει κι από εδώ, από τη δική μου αυλή, να της ζητήσω μια μεγάλη ειλικρινή συγνώμη, και από την ίδια και από την κόρη της, που προκάλεσα σύγχυση και χαλάσαμε τις καρδιές μας τέτοιες ημέρες. Με την ελπίδα να γίνει η συγνώμη μου δεκτή.
Καλό απόγευμα
Κοκκινοσκουφίτσα

2 σχόλια:

XRYSOULA είπε...

Σου είπα και πριν ότι δεν χρειάζεται η συγγνώμη.Κατάλαβα την άποψη σου και την σέβομαι.Δεν υπάρχει θέμα παρεξήγησης στο ξεκαθαρίζω και πάλι.Θέλω όμως να διαβάσεις το σχόλιο που μου άφησε η mati και να δεις πόσο μπερδεύονται τώρα τα πράγματα.
Φιλιά

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Χρυσούλα, εγώ τη συγνώμη που σου ζήτησα την εννοούσα και ειδικά για τους λόγους που εξήγησα. Η στάση μου και ο τρόπος που εκφράσθηκα δεν ήταν σωστός. Διάβασα το σχόλιο της mati και θέλησα να βρω το μπλογκ της για να μπω να αφήσω σχόλιο εκεί κατ' ιδίαν, αλλά δεν εμφανίζεται το προφίλ της. Αν έχω ευθύνη για το περαιτέρω μπέρδεμα, την αναλαμβάνω ολόκληρη και θα προσπαθήσω να επανορθώσω.
Καλημέρα