Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

I got the blues (Με γειά μου!!!)

Κάτι που από καιρό δεν μου άρεσε τόση ασπρίλα στο φόντο, κάτι η φίλη Πράσινη Κλωστή και το σχόλιό της στο προηγούμενο ποστ, σκέφτηκα να (ξανα) κάνω ανακαίνιση. Διάλεξα κάτι εύκολο, γρήγορο και σχετικά καλοκαιρινό, μέσα στο κλίμα της εποχής. Το μπλε εξάλλου είναι το αγαπημένο μου χρώμα, σε όλους τους τόνους και τις αποχρώσεις του. Θα κάνω όμως ένα γύρο και θα δω τι άλλο ωραίο μπορεί να προσθέσω. Προς τέρψιν και χαρά.

Είστε όλοι καλά; Κάθε μέρα σας σκέφτομαι όλους τελευταία. Εύχομαι να είστε υπέροχα και το μυαλό σας να είναι μόνο στις διακοπές που πήγατε, είστε τώρα ή θα πάτε σύντομα. Βάλτε σας παρακαλώ με την ευκαιρία ένα χεράκι να διαλέξω κι εγώ πού θα πάω φέτος. Ο μπαμπαΓιάννης πέρασε τις εξετάσεις του γιατρού με άριστα, οπότε σε δυο τρεις εβδομάδες θα μπορεί να κυκλοφορεί σχετικά ελεύθερα και έτσι θα μπορώ κι εγώ να φύγω για καμιά εβδομάδα τον Αύγουστο. Δεν θέλω να σας αγχώσω, αλλά βάλτε τα δυνατά σας. Έχω να πάω ανθρωπινές διακοπές από το 2006, οπότε καταλαβαίνετε τη λαχτάρα μου. Στην αρχή σκεφτόμουν να πάω Ικαρία, αλλά μετά κότεψα, γιατι είμαι μόνη μου και 10 ώρες ταξίδι με το πλοίο δεν τις βγάζω, όσο καλή παρέα και να κάνω με τον εαυτό μου. Επίσης η λύση αερόπλανο φέτος δεν παίζει, καθότι το ταμείον είναι μείον και πρέπει να διαλέξω μεταξύ του να πάω αεροπορικώς και να τρώω εκεί που θα πάω. Οπότε ψάχνω αυτά τα ολίγα: α) ένα νησί που να μην έχω ξαναπάει β) σχετικά κοντά στην Αθήνα για να μη κουραστώ στο πήγαιν- έλα γ) με πολυ πράσινο δ) καταπληκτικές παραλίες ε) να έχει ωραία μελαχρινά αγοράκια (της ηλικίας μου ντε) διαθέσιμα για summer loving και στ) να μπορώ να κυκλοφορήσω μόνη μου χωρίς να φοβάμαι (καλά, λίγο μούφα αυτό το τελευταίο, σχεδόν ποτέ δεν φοβάμαι, αφού οι φίλοι μου με έχουν για ελαφρόμυαλη και απρόσεχτη. Εγώ πάλι προτιμώ να με χαρακτηρίζω αισιόδοξη και καλοπροαίρετη).
Σκεφτείτε λοιπόν και πείτε μου πού να πάω.
Αχ, θα το ξεχνούσα. Και στα δικά σας! Την Παρασκευή πήγα σε έναν υπέροχο γάμο. Υπέροχο. Παντρεύονταν δύο εξαιρετικά παιδιά, η αδελφή μιας πολύ καλής μου φίλης και ένας καταπληκτικός άντρας. Πέρα από όλα τα άλλα, μας βοήθησαν και μας στήριξαν με το πρόβλημα της υγείας του πατέρα μου σαν να ήταν συγγενείς εξ αίματος. Κυριολεκτικά εξ αίματος.
Πέρασα πολύ πολύ καλά. Φορούσα και κατακόκκινο φόρεμα και ξεχώριζα :PPPPP Moυ έχει κολλήσει από τότε το τραγούδι που χόρεψαν πρώτα οι νεόνυμφοι, με συγκίνησε πολύ η καλόγουστη επιλογή τους και σας το βάζω εδώ για να μελώσετε κι εσείς!


Καταπληκτικό ερωτικό τραγούδι!
Με αυτά και με αυτά, πάει και το Σαββατοκύριακο, πάει και η Δευτέρα μη σας πω. Πολλά πολλά φιλιά και να είστε καλά!!! Φέτος αν δεν υπήρχατε κι εσείς, εγώ η Κοκκινοσκουφίτσα θα είχα σαλτάρει κανονικά!!! Και με χαρτί γιατρού παρακαλώ!!!

35 σχόλια:

TzinaVarotsi είπε...

Mεγειά η νέα εμφάνιση (μ'αρέσει κι εμένα πολύ το μπλε), όσο για διακοπές .. άσε ... πικρή, πάαααρα πολύ πικρή ιστορία και δεν θέλω να την κουβεντιάσω τώρα...

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Ευχαριστώ πολύ Τζινάκι μου! Μα δεν είναι υπέροχο το μπλε;;; Δεν θέλω να σε πικράνω, οπότε το αφήνω το θέμα. Να πω μόνο ότι εκεί που ζεις βρε τυχερό, μπορείς να κάνεις μίνι διακοπές όλο το χρόνο!!!! Ζήτω!!!!

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...

Λες και κολυμπάω στη θάλασσα... με τόσο μπλε!!!! Πολύ όμορφο το έκανες. Χαίρομαι που ο μπαμπάς ξεπέρασε το πρόβλημα.
Τώρα όσο για τις διακοπές σου, υπάρχει ένα νησί που πήγα εγώ πέρυσι και πέρασα τέλεια, με όσα αναφέρεις, αλλά μόνο κοντά στην Αθήνα δεν είναι. Δυστυχώς δεν μπορείς να τα έχεις όλα....
Πάντως σκέψου το. Η Θάσος είναι καταπληκτικό νησί.... Καλημέρες!!!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

stavroula μου, καλημέρα και σε ευχαριστώ πολύ για το ωραίο σου σχόλιο. Αλήθεια, εσύ στα μέρη σου άμα θέλετε να κολυμπήσετε, πού πάτε;
Η θάσος να σου πω δεν μου ακούγεται καθόλου κακή. Μπορώ να συμβιβαστώ αφού έχει 5 από τα 6 που ζητάω (με έμφαση στο 5ο :))). Πάω να δω πώς φτάνει κανείς εκεί!!
Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Ορίστε κορίτσι βρε!!!! Αμέσως έτρεξε να συνδράμει τον συνάνθρωπό του. Εσείς οι υπόλοιποι τι κάνετε ήθελα να 'ξερα;;;;

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...

Τα πράγματα είναι πολύ απλά! Όταν θέλουμε να πάμε για μπάνιο κατεβαίνουμε στην Καβάλα που είναι μόνο 35χλμ από την Δράμα και έχει και καταπληκτικές παραλίες.....
Για να πάμε δεν κάνουμε πάνω από μισή ώρα, σαράντα λεπτά το πολύ....
Και χωρίς κίνηση, φανάρια..... και εκατό μπάνια από ιδρώτα μέχρι να φτάσουμε!
Πρέπει να έρθεις κάποια στιγμή να δεις και μόνη σου. Τότε θα καταλάβεις γιατί δεν μου λείπει η Αθήνα καθόλου! Φιλιά κοριτσάκι πολλά πολλά!!!!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Αχ,βέβαια κορίτσι μου, πώς να σου λείψει η Αθήνα, που εγώ σε 40 λεπτά από το σπίτι μου το πολύ πολύ να έχω φτάσει στο μετρό του Αιγάλεω; Για παραλία δε της προκοπής, μη σου πω, θα θυμάσαι κι εσύ την κατάσταση!
Θα έρθω, θα έρθω Σταυρούλα μου, να δω κι από μόνη μου, γιατί πολύ μου άναψες την περιέργεια! Μωρέ, στενοχωριέμαι. Κοίταξα τα δρομολόγια και η Θάσος είναι λίγο μπελαλίδικη! Άμα όμως βρω κουράγιο και τρόπο και πάω, στο γυρισμό θα περάσω κι από Δράμα, και τότε Σταυρουλάκι, θα μπω σε ίντερνετκαφέ και θα σου γράψω να βρεθούμε!!! Ανταποδίδω όλα τα φιλιά σου κι ακόμη παραπάνω!!!!

DaisyCrazy είπε...

ωραία ακούγεσαι με το κόκκινο φόρεμα! δεν έβγαλες καμιά φώτο;

για ταξίδι με όλα τα χαρακτηριστικά που ζητάς δεν έχω να προτείνω. θα σου προτείνω όμως πάρο. δεν έχει το πράσινο. αλλά έχει όλα τα άλλα. άντε και η άνδρος καλή είναι αλλά πιο ήσυχη (άνδρο δεν έχω πάει αλλά εχω ακούσει από άλλους ότι είναι όμορφα)

υγ. μ’αρεσει το μπλογκ αλλά έχει καιρό που ήθελα να σου πω ότι προσωπικά με ενοχλούν αυτά όλα που έχεις και κινουνται, χορεύουν κτλ. με ενοχλούν στο διάβασμα τον ποστ δηλαδή.

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...

Πολύ χαίρομαι που το σκέφτεσαι!!! Αν το αποφασίσεις τελικά, τότε θα τα πούμε και από κοντά! Καλό μεσημέρι!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Dorothea, έχω μερικές φωτογραφίες, που τις τράβηξε η αδελφή της νύφης. Θα τη ρωτήσω και αν έχει καμιά καλή, θα την αναρτήσω. Πάντως να ξέρεις ότι συνήθως εγώ τους καίω τους φακούς με την ομορφάδα μου :PPPPPPP
Ξέρεις κάτι; Δεν έχεις άδικο! Τώρα που άλλαξα το φόντο, μου χτυπάνε κι εμένα άσχημα όλα τα κουνιστά. Θα κοιτάξω πώς μπορώ να το αλλάξω αυτό (θα μου πάρει λίγη ώρα, καθότι τυγχάνω κάπως άσχετη, θα πρέπει λοιπόν να διαβάσω το μάνιουαλ). Σε ευχαριστώ πολύ για την επισήμανση κορίτσι μου!!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Stavroula μου, ναι, πολυ το σκέφτομαι. Κράτα το μπλογκ σου ανοιχτό τον Αύγουστο για να σε βρίσκω, ναι; Φιλιά!!!

Το χρυσό ΠιΠι είπε...

ωραίο το μπλεδάκι! και δικό μου αγαπημένο χρώμα. πάει με τα (κατα φαντασία) μάτια μου!
γιατί ρωτάς που να πας διακοπές? δεν είπαμε ότι θα έρχεσαι να διώχνεις τα κουνούπια στο κάμπινγκ?
επειδή είμαι ανωτέρου όμως προτείνω Αγκίστρι που λενε (δεν εχω παει)ότι ειναι ωραίο και είναι και κοντά. Για γνωριμίες πηγαινε Κουφονήσια, αλλά δεν έχουν πράσινο.Για μπάνια ωραίο είναι και το συντριβάνι στο Σύνταγμα.

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Πιπίτσα μου, Πιπίτσα μου καλωσήρθες! Με έλειψες πολύυυυυ!!!! Αχ, αν δεν ταιριάζαμε, δεν θα συμπεθεριάζαμε! Τη μαργαρίτα την κράτησα γιατί θυμήθηκα που μου είπες σε παλιότερο ποστ ο,τι και να κάνω, να μην την διαγράψω. Μάλιστα. Και ναι, το μπλε ταιριάζει και με τα μάτια σου και με τα μαλλιά σου :))))
Τι, όοοοολο τον Αύγουστο θα διώχνω τα κουνούπια στο κάμπινγκ; Δεν θα πάω πουθενά αλλού μετά;
Το Αγκίστρι δεν είναι κακό, θα έχει όμως πιπινάκια; Τα Κουφονήσια δεν είναι κακό, αλλά άμα δεν έχει πράσινο, θα πάθω κατάθλιψη. Το συντριβάνι στο Σύνταγμα νομίζω ήταν το καλύτερο, γιατί είναι κοντά και πολύ οικονομικό. Τι μαγιώ να πάρω για το Σύνταγμα, μπικίνι ή ολόσωμο;;;

Dorothy είπε...

Μεγειές! Ωραίο το μπλου και ακόμα καλύτερα τα νέα του μπαμπαΓιάννη! Ανθρώπινες διακοπές από το 2006? Μια χαρά είσαι, οι τελευταίες ανθρώπινες διακοπές μου ήταν το 2004 (και όχι λόγω Euro και Ολυμπιακών). Κι επειδή ούτε και φέτος με βλέπω να την κάνω για μέρη εξωτικά, μάλλον θα ακολουθήσω την πρόταση του Χρυσού ΠιΠιου και θα ανηφορίσω με τα κουβαδάκια μου προς Σύνταγμα :p

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Dorothy, από ό,τι βλέπω κι εγώ, θα κάνουμε παρεούλα στο Σύνταγμα. Δεν μπορώ να βρω τίποτα να με βολεύει πραγματικά... Γιατί από το 2004 αγάπη μου; Και ΚΥΡΙΩΣ: Γιατί το 2004, αφού δεν ευθύνεται ούτε το Euro ούτε οι Ολυμπιακοί Αγώνες; Τι συνέβη τότε;
Υ.Γ. Το ΠιΠι που λες να μην το κλαις. Εμάς θα μας αφήσει στο Σύνταγμα κι εκείνη θα κάνει στα ελληνικά νησά πάλι φέτος! Ξέρεις τι πορτογύρα είναι αυτή;;;

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Ήθελα να γράψω "θα κάνει cruising στα ελληνικά νησά" αλλά τη λέξη την έφαγε ο μπαμπούλας!!!

Dorothy είπε...

Cruising το ΠιΠι! Δεν πειράζει, το χοτ μιτινγκ πόιντ του καλοκαιριού θα είναι το συντριβάνι του Συντάγματος! Θα μας βγάζουν και φωτό οι τουρίστες και θα κάνουμε διεθνή καριερα :p Το 2004 γιόρταζα το πτυχίο και ήμουν μες στην τρελή χαρά γενικότερα, το 2005 πήγα αλλά μου βγήκαν ξινές και από τότε σε ό,τι έχει σχέση με καλοκαιρινές διακοπές με κυνηγάει η κατάρα του Τουταγχαμών, χαχαχα! Για τίποτα Σπέτσες κλπ κοντινά έχεις σκεφτεί? Είδα το Σούλα Ελα Ξανά και μου άνοιξε η όρεξη για Σπέτσες.

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Ναι Dorothy μου, θα κάνουμε το Σύνταγμα Μητρόπολη του Κόσμου φέτος το καλοκαίρι. Θα μας αναμεταδώσει το BBC, το CNN, το TV. Eιδικώς εμένα θα με βάλει σε ειδικό αφιέρωμα και το National Geographic, με τίτλο "Οι τάσεις της καλοκαιρινής μόδας για ιπποπόταμους"!
Ωστε εσύ το πήρες νωρίς το πτυχίο σου ε; Είσαι σαν να λέμε φυτό;;; Πλάκα σου κάνω! Μπράβο σου που τελείωσες γρήγορα! Τώρα όμως έχω κι άλλες απορίες: Τι έγινε το 2005;;;
Σπέτσες έχω πάει 2 φορές. Αν διαβάσεις λίγο πίσω το ποστ για γκομενοδιακοπές, θα καταλάβεις ότι έχω πάει σχεδόν σε όοοολα τα κοντινά νησιά καθώς και τα μέσης αποστάσεως. Εμ, οχτώ χρόνια διακοπών ήταν αυτά, δεν είναι παίξε γέλασε!!!

Το χρυσό ΠιΠι είπε...

αμα παει υδρα-σπετσες θα της πιασουν το.... και μπορει να ειναι ευχαρίστηση αλλά....
μαγιώ? στολη δύτη καλή μου! και ένα από αυτά τα μηχανηματα που ψάχνεις για χρυσό. και έχει και ασυρματη συνδεση στο νετ απο το συνταγμα. βρε λες?

Fri είπε...

Με' γειά σου κορίτσι το blog! Όμορφο είναι το μπλε, αισιόδοξο και γεμάτο από ηρεμία... Ωραία τα νέα και για τον πατέρα σου :)
Και φαντάζομαι πως θα ήσουν μια κούκλα μέσα στα κόκκινα!

Λοιπόν, στο κρίσιμο θέμα των διακοπών σου τώρα. Η Σκιάθος είναι ένα καταπληκτικό ολοπράσινο νησί. Είναι σχετικά κοντά στην ακτή, μα πρέπει να ταξιδέψεις ως το Βόλο ή τον Αγ.Κωνσταντίνο στην Έυβοια για να πάρεις το καράβι. Επίσης, μου έχει κολλήσει στο μυαλό η Σέριφος τώρα τελευταία, δεν έχω πάει αλλά μου φαίνεται πως όλα σου τα αιτήματα τα ικανοποιεί ;)
Μωρέ δεν έρχεσαι Κρήτη που θα είμαι κι εγώ? Θα μου πεις πολλές ώρες με το καράβι. Άκου τι θα κάνεις, θα πάρεις πρωινό καράβι, μέχρι να πιεις ένα καφέ, να περπατήσεις στο πλοίο, να διαβάσεις ένα βιβλίο τσουπ έφτασες. 12 χρόνια το έκανα (κι άλλη μία φέτος) και ακόμα να κουραστώ. Ξέρεις γιατί? Επειδή το αποτέλεσμα σε αποζημιώνει! Στα Χανιά να πας! Και να μου το πεις να βρεθούμε ;)

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Η αλήθεια είναι ότι ειδικά τον Αύγουστο τα κοντινά νησιά είναι λίγο πιασο.....
Στολή δύτη είπες ε; Χμχμ! Αυτή είναι από λάτεξ; Είμαι αλλεργική στο λάτεξ!!! Εγώ λέω να πάρω καλύτερα ένα από εκείνα τα ραβδιά που ψάχνουμε για νερό. Πιο χρήσιμο μου φαίνεται για καλοκαίρι. Σε λίγο και ο Κορυδαλλός θα έχει ασύρματο ίντερνετ. Τι προτείνεις δηλαδή, διακοπές έξω από τις φυλακές;;;

Dorothy είπε...

Ελααααααα, μην ακούω υπερβολές! (για τα περι ιπποποταμων λέω). Με πέναλτι στις καθυστερήσεις το πήρα το πτυχίο! Το 2005 γυρίσαμε αρον-αρον γιατί ένα (γηραιό) μέλος της οικογένειας έφυγε για διακοπές, εν τόπο χλοερό. Γι'αυτό σου λέω, Σύνταγμα και πάλι Σύνταγμα! Είναι free! Εχει και ιντερνετ, που λέει και το Χρυσό & Σοφό ΠιΠί! Εχει και τσολιάδες!Εχει δίπλα και την Ερμού για σόπινγκ! Που θα βρούμε καλύτερα?

Αχ, καλέ! Τσατ το κάναμε το comment section! :)

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Fri μου, τι κάνεις; Γλυκιά μου, πολύ χαίρομαι που πέρασες από εδώ γιατί εγώ ως γνωστή γαϊδούρα....:((((
Ευχαριστώ για τα γλυκά σου λόγια. Μακάρι να ήμουν μια κούκλα με το κόκκινο που λες. Μάλλον ήμουν ένας χαριτωμένος μπόγος όμως.
Οι προτάσεις σου δυστυχώς αν και υπέροχες, δεν μπορούν να με βοηθήσουν.
Διότι:
Θα σε παραπέμψω κι εσένα στο ποστ για τις γκομενοδιακοπές. Σκιάθο που τη λατρεύω και την ξέρω σαν την παλάμη του χεριού μου έχω πάει 3 φορές ως τώρα. Έλεγα φέτος που θα είμαι μόνη λόγω πολλών αναμνήσεων να την αφήσω.
Σέριφο έχω πάει και είναι άδενδρη τελείως. Ούτε λίγο πράσινο να ξεκουραστεί το μάτι!
Χανιά αγάπη μου θα ερχόμουν μόνο για σένα. Πήγα πριν από 4 χρόνια και πάλι πέρσι ένα διήμερο για κάποιο γάμο. Δεν τρελαίνομαι να σου πω την αλήθεια. Πολύ εμπορευματοποιημένα μου φάνηκαν. Μου άρεσε όμως η περιοχή γύρω από τη Δημοτική Αγορά.
Θα συμφωνήσω όμως ότι η Κρήτη γενικά σε αποζημιώνει. Από εκεί είσαι πουλάκι μου κι εσύ όπως η Μ;;;

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Dorothy μου, συγνώμη που επέμεινα και σου θύμισα άσχημα γεγονότα. Λυπάμαι πολύ καλό μου. Όσο για το Σύνταγμα, αρχίζω να το σκέφτομαι σοβαρά. Βρε λες;;; Επίσης, δικο μας είναι το comment section, λογαριασμό δεν δίνουμε σε κανέναν, άμα θέμε του βάζουμε φωτιά και το καίμε!!!

Dorothy είπε...

Don't mention it babe! Ολα μέσα στη ζωή είναι, ειδικά όταν αυτοί που "φεύγουν" είναι πλήρεις ημερών :) (θα μπορούσαν, βέβαια, να διαλέξουν καλύτερο timing :p) Λοιπόν, ψήνομαι κι εγώ τρελλά για Σύνταγμα! Άλλος για Σύνταγμα? Να γίνουμε πολλές!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Dorothy μου, είναι στατιστικά καταγεγραμμένο ότι οι ηλικιωμένοι άνθρωποι "φεύγουν" όπως λες κι εσύ κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες. Μάλλον καταπονούνται λόγω της ζέστης. Εύχομαι να ζήσεις να τον θυμάσαι τον άνθρωπό σου. Όσο για το Σύνταγμα, να το κάνουμε λίγο πιο ελκυστικό; Ας πούμε, να προσφέρουμε σε κάθε ενδιαφερόμενο από μια πετσέτα θαλάσσης;;;

Dorothy είπε...

Thanks :)


Πετσέτα μόνο? Κι από ένα σωσίβιο με παπάκι θα έλεγα. Θα έχουμε και μουσική (έχει διαφορους εκεί γύρω, που παίζουν. Για όλα τα γουστα!) Αντε, θα φτιάξω και κανένα κεφτεδάκι, να έχουμε και μπουφέ!


Ps: Και πούλμαν θα έχουμε, που θα μας μαζεψει από τα σπίτια μας και θα μας παέι μετρό-Αιγάλεω! Τ'αφεντικό τρελάθηκε λέμε...

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Dorothy... ε τότε... φύγαμεεεεε!!!!!

Dorothy είπε...

Μισό, να βάλω το μαγιό και παμεεεε!!! ("Πάμε όλοι μαζί, σε μια παραλίαααα..." που λένε και τα Ημισκούμπρια!)

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Γρήγορα όμως, γιατί φεύγει το πουλμανάκι!!!!

Dorothy είπε...

Χωρίς εμένα? Never!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Καλάααααα!!!!!

Το χρυσό ΠιΠι είπε...

δυο δυο
στο συντριβάνι
δυο δυοοοοοοοοοο

DaisyCrazy είπε...

Κοκκινοσκουφίτσα εγώ ευχαριστώ για την άμεση και πολύ βοηθητική αλλάγη! ;)

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

ΠιΠίτσα μου μπορούμε και τρεις τρεις στο συντριβάνι
τρεις τρειςςςςς
(ή θα γίνει πολύ προστυχάντζα;)

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Dorothea μου, τελικά είχες απόλυτο δίκιο. Πραγματικά κι εγώ καλύτερα διαβάζω το μπλογκ μου. Κι έλεγα τι μου φταίει, τι μου φταίει. Και πάλι ευχαριστώ πολύ!!!! Φιλιά πολλά!!!