Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

Δύσκολος καιρός για Κοκκινοσκουφίτσες

Φίλοι μου, καλησπέρα.
Η αλήθεια είναι ότι μου λείψατε πολύ. Όμως δεν είχα το χρόνο ούτε και τη διάθεση να ανοίξω το μπλογκ μου ή να σας αφήσω κάποιο σχόλιο. Αιτία οικογενειακά προβλήματα υγείας. Την 1η Ιουνίου ο πατέρας μου έπαθε ένα σοβαρό έμφραγμα και μετά από πολλές βόλτες σε νοσοκομεία, χειρουργήθηκε στις 9 του μήνα κι από χθες το βράδυ είμαστε και πάλι όλοι σπίτι. Μας περιμένει μια περίοδος αποθεραπείας 4 - 6 εβδομάδων και τρέμει η ψυχή μου, γιατί τώρα την ευθύνη για να είναι εκείνος καλά έχουμε εγώ και η αδελφή μου. Σήμερα ήρθα για πρώτη μέρα στη δουλειά μετά από τόσο καιρό και νιώθω ξένη. Το μυαλό μου είναι συνέχεια αλλού, αλλά ευτυχώς εδώ οι άνθρωποι δείχνουν υπερβολική κατανόηση.
Συγχωρήστε με αν ακούγομαι υπερβολική, αλλά όταν ακούς ξεροσφύρι από γιατρό ότι τα περιθώρια που έχει ο ένας και μοναδικός γονιός σου να χειρουργηθεί για να σωθεί η ζωή του είναι 3 - 5 ημέρες, κάτι παθαίνεις. Ευτυχώς, τέλος καλό όλα καλά και με τον καιρό καλύτερα.
Ζητώ συγνώμη για τον τρόπο που εξαφανίσθηκα, και από εδω και από αλλού, δεν έχω καν διαβάσει τα μέιλ σας, για τα οποία σας ευχαριστώ θερμά. Καλώς ή κακώς, έχω ένα κώλυμα με τον πατέρα μου. Δεν είμαι γαϊδούρα και ανεύθυνη, είμαι απλώς εξαντλημένη και μου βγήκε και το στρες της διαδικασίας. Όταν ηρεμήσω λίγο, θα τα πούμε περισσότερο.
Προς το παρόν, να είστε όλοι καλά.
Φιλιά πολλά

43 σχόλια:

kopria είπε...

εύχομαι πλήρη ίαση από τα βάθη της καρδιάς μου

M είπε...

Ούτε να το σκέφτεσαι για τα μέιλ κι όλα αυτά. Αυτό που προέχει είναι ο μπαμπάς! (Σε καταλαβαίνω απόλυτα, γιατί έχουμε περάσει κι εμείς τα ίδια με τον μπαμπά μου.) Εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Δημιουργία είπε...

Πρωτα απ'ολα περαστικα στον μπαμπα σου, σιδερενιος.Υπομονη και προσοχη τωρα και ολα θα πανε καλα.Εμεις τα περασαμε πριν δωδεκα χρονια με την μαμα μου και σε καταλαβαινω.

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...

Η αλήθεια είναι πως μας έλειψες.
Πρώτα από όλα έρχονται οι άνθρωποι και όταν υπάρχει πρόβλημα υγείας τότε τα πράγματα είναι δύσκολα. Εύχομαι, ολόψυχα, ο μπαμπάς σου να γίνει γρήγορα καλά!
Εδώ είμαστε εμείς, δεν φεύγουμε, ειδικά τώρα, δεν θα σου κάνω τη χάρη. Εδώ θα μπαστακωθώ να περιμένω να κάνεις αναρτήσεις και να μαθαίνω νέα σου.... Όλα θα πάνε καλά. Εσύ ξέρεις ότι ο Θεός δίνει πολύ κουράγιο και δύναμη να ξεπερνάμε τις δύσκολες καταστάσεις!!! Δεν είσαι μόνη σου σε αυτό! Φιλιά πολλά πολλά!!!!

XRYSOULA είπε...

Ευχομαι να γίνει γρήγορα καλά και να ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια.Να κάνεις θετικές σκέψεις και να του χαμογελάς για να νοιώθει και εκείνος καλύτερα.Μην νομίζεις καταλαβαίνει τους φόβους σου και αυτό σίγουρα θα τον κάνει να ανησυχεί γι αυτό χαμογέλα.Εμείς καλή μου εδώ θα είμαστε και θα περιμένουμε νέα σας.Φιλιά..

maria είπε...

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ . ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΡΩΣΗ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ .

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ .

maria είπε...

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ . ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΡΩΣΗ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ .

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ .

Dorothy είπε...

Καλή και γρήγορη ανάρρωση στον μπαμπά σου!!! Είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά! Φιλάκια πολλά :)

Μάγισσα Κίρκη είπε...

Ούτε να διανοείσαι να απολογείσαι πόσω μάλλον για κάτι τόσο σοβαρό...να είναι καλά ο μπαμπάς σου, να πάνε όλα κατ' ευχήν και δύναμη σου εύχομαι κοριτσάκι μες απ την καρδιά μου. Τραβάς μεγάλο ζόρι και η προσοχή σου πρέπει να είναι στραμμένη εκεί! Γρήγορη ανάρρωση στον μπαμπάκα σου :)

Το χρυσό ΠιΠι είπε...

γαμώτι! γύρισε

DaisyCrazy είπε...

όλα περαστικά να είναι καλή μου! προσπαθησε να ηρεμησεις λιγο γιατι θα εχεις υπεραγχωθει και εξαντληθει απο αυτη τη δοκιμασια.

μας ελειψες ομολογουμενως αλλα εμεις θα ειμαστε παντα εδω. το σημαντικο ειναι να φροντιζεις τον πατερα σου τωρα που το εχει αναγκη και ευχομαι να τον εχει ο Θεος καλα.

kakos lykos είπε...

Περαστικά στον πατέρα σου Κοκκινοσκουφίτσα μου, γρήγορα να είναι πάλι γερός και δυνατός.
Κοίτα να ηρεμήσεις τώρα, μπόρα ήταν και πέρασε.

Καλησπέρα :)

Tzeve είπε...

όπως χάθηκες και συ...χαθήκαμε και μεις...

γρήγορη και μόνιμη ανάρωση σας εύχομαι...

φιλιά πολλά και θα μιλάμε...

καλό καλοκαίρι από το Λασπότοπο

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ.

maria είπε...

ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΜΟΥ! υπομονή και όλα θα περάσουνε γρήγορα, στο πιτς φιτιλι. απλά θέλει προσοχή.
πολλα πολλά πολλά φιλάκια!!

next_day είπε...

Σιδερένιος να είναι..Αυτό που έχει σημασία είναι εκείνος και όχι όλα τα άλλα..υπομονή και δύναμη...όλα θα πάνε καλά..
Αναμένω το επόμενο ποστ σου, με πολύ πολύ όμορφα νέα!

Δημιουργία είπε...

Σε περιμένει ένα βραβείο στο blog μου. Ελα να το παραλάβεις!

Truthseeker.Vasiliki είπε...

Εύχομαι ολόψυχα ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ στον πατέρα σου ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ!
Η ταλαιπωρία που περνάς, ψυχική και σωματική, θα ξεχαστεί μόλις αναρρώσει -με το καλό- ο πατέρας σου και θα ξαναβρείς τους ρυθμούς σου...
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ σου εύχομαι!

Μάτα είπε...

Περαστικά στον μπαμπά σου καλή μου. Εύχομαι να αναρρώσει γρήγορα. Φιλιά

Fri είπε...

Εύχομαι να πάνε όλα καλά με το μπαμπά σου και πολύ σύντομα να είναι τελείως καλά! Να σκέφτεσαι πως τα δύσκολα πέρασαν, οπότε τώρα είναι θέμα χρόνου για να το αφήσετε πίσω σας όλο αυτό...

Έχεις τις ευχές μου και τη συμπαράσταση μου :)

Εύχομαι να σε έχουμε σύντομα κοντά μας με χαμόγελο...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα :)

Θεία Λένα είπε...

Περαστικά στο μπαμπάκα σου καλή μου, να τον προσέχετε σαν τα μάτια σας

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

κάλλιο αργά παρά ποτέ, έτσι δεν λένε; Οπότε σήμερα που βρήκα χρόνο,σήμερα θα απαντήσω στα σχόλιά σας. Αρχικά να πως προς όλους σας ότι είστε ΓΛΥΚΕΣ (γλύκες, όχι γλυκές και παρεξηγηθούμε!)

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Polykarpe, σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου. Έπιασαν τόπο, γιατί ο πατέρας μου είναι ήδη πολύ καλύτερα!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

M, τελικά είμαστε πολλοί εκεί έξω που έχουμε βιώσει το πρόβλημα. Ειδικά εσένα σε έχω ρίξει πολύ πάντως από πλευράς επικοινωνίας. Θα επανορθώσω. Χάρηκα πολύ για τα τελευταία νέα σου. Σου εύχομαι κι άλλα τέτοια πολλά στο μέλλον :)))))

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Δημιουργία μου, σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Τελικά είμαστε ΠΑΡΑ πολλοί εκεί έξω!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Stavroula, ευχαριστώ για τον μοναδικό τρόπο που έχεις να δίνεις κουράγιο. Διάβαζα το σχόλιό σου και δάκρυζα (καλό είναι αυτό). Είσαι υπέροχη, να είσαι πάντα καλά.

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Xrysoula μου, ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σου και που μου θύμισες να του χαμογελάω. Αυτό κάνω μέχρι και σήμερα, μόνο που ευτυχώς πια πιο ελεύθερα, μιας και τα πράγματα πήγαν καλά. Πώς πήγε η κόρη σου;;

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

maria, σε εσένα τώρα τι να πρωτοπω; Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για την έννοια και τη βοήθειά σου!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Dorothy, και τελικά, χάρη στις ευχές καλοπροαίρετων ανθρώπων όπως εσύ, όλα πήγαν καλά. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Μάγισσα Κίρκη, τόσες μέρες διάβαζα τα ποστ σου και έφτιαχνε η διάθεσή μου. Ευχαριστώ πολύ!!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

ΠιΠι, εσένα δεν σου μιλάω!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Όχι, κάτσε, μπερδεύτηκα τώρα, νομίζω σου μιλάω :?

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Dorothea μου, που στάζεις μέλι, ευχαριστώ πολύ. Πράγματι, και υπερεξαντλήθηκα και υπεραγχώθηκα, αλλά αυτά τα κατάλαβα μετά, μόλις φύγαμε από το νοσοκομείο και πήγαμε σπίτι. Τώρα ευτυχώς μπηκαμε σε ένα ρυθμό και όλα είναι καλύτερα!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

kake Lyke, έχεις δίκιο, μπόρα ήταν, αλλά απο εκείνες τις μπόρες που σου ξαναμαθαίνουν να τιμάς και να εκτιμάς τη ζωή. Όλα καλά! Σε ευχαριστώ για τη φιλία σου και τη φροντίδα σου, είναι πολύτιμες για μένα!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Λασπό, μπήκα κι είδα ότι σιγά σιγά την κάνουμε. Αχ, άτιμο καλοκαίρι, που όλους μας πλανεύεις! Καλό καλοκαίρι λοιπόν γλυκά μου παιδιά και ραντεβού το Σεπτέμβρη, που θα έχει γίνει ο ένας σας 30 :PPPP
Σας ευχαριστώ πολύ. Keep in touch!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

JK μου, ευχαριστώ πολύ καλό μου. Να είσαι καλά!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

maria μου, σε ευχαριστώ πολύ. Έννοια σου, από εδώ και εμπρός θέλει δεν θέλει, θα τον προσέξουμε πολύυυυυ... Τριπλό μπάι πας ήταν, αλίμονό του αν μας ξανατρομάξει έτσι!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

next day, καλώς την! μου έλειψες βρε!! ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου, κι αν και δεν έχω κουράγιο να ανεβάσω τέτοιο ποστ ακόμη, όντως τα νέα είναι πολύ καλά. Ευχαριστώ και πάλι ψυχή μου.

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Δημιουργία, βραβείο;; Έφτασαααα!!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Vasiliki μου, καλωσήρθες. Πρώτη φορά εδω κι έπεσες στα δυσάρεστα κοπέλα μου. Να είσαι καλά. Έτσι πήγαν όλα όπως τα λες, κάθε ημέρα που τον βλέπω να δυναμώνει, ξεχνάω λίγο από τις προηγούμενες ημέρες και χαίρομαι... Ευχαριστώ πολύ!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Μάτα μου, σε ευχαριστώ πολύ... Τα σχόλιά σας με βοήθησαν πολύ να κρατάω το ηθικό μου ψηλά... κι έτσι να μπορώ να φαίνομαι ήρεμη στο σπίτι μου. Φιλιά πολλά!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Fri μου, ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου. Όλα καλά τώρα, ευτυχώς, οπότε θα επανέλθουμε στους ρυθμούς μας. Όμως τώρα που γύρισα εγώ, οι υπόλοιποι πάτε διακοπές μου φαίνεται και ζηλεύω :(((
Πολλά φιλιά!!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Σας ευχαριστώ Θεία Λένα. Αν μπορούμε, ας κάνουμε κι αλλιώς. Τρελαίνομαι όταν σκέφτομαι πόσο κοντά ήταν στο θάνατο κι εμείς δεν είχαμε πάρει είδηση τίποτα. Τέλοσπάντων, τέλος καλό, όλα καλά.