Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

Yes, Ι (Kokkinoskoufitsa) can!

Πολυαγαπημένοι μου αναγνώστες, μετά από πολλές και επαναλαμβανόμενες, απεγνωσμένες θα έλεγα, παρακλήσεις σας (...), έφτασε η κρίσιμη εκείνη ώρα που όλοι περιμένατε με αγωνία: θα σχηματίσω την δική μου Κυβέρνηση, με εμένα βέβαια στη θέση της Πρωθυπουργού - πρίμας μπαλαρίνας (το τελευταίο το κότσαρα γιατί α) Πρωθυπουργός είμαι, ό,τι θέλω λέω και κάνω β) είναι παιδικό μου απωθημένο κι ο ψυχολόγος μου μου λέει να τα ξεφορτώνομαι αυτά σιγά σιγά).
Διάλεξα τη σημερινή μέρα για να ανακοινώσω το τελικό σχήμα, διότι είναι μεγάλη γιορτή, Κωνσταντίνου κι Ελένης, η μισή Ελλάδα μας γιορτάζει σήμερα. Χρόνια Πολλά σε όλους τους φίλους που γιορτάζουν, ξέρουν αυτοί ποιοι είναι!
H ψηφοφορία ανέδειξε τους κάτωθι:
Υπουργός Εσωτερικών: Εγώ (εναλλακτικά ο kakos lykos, που νομίζω ότι θα τα έβγαζε πέρα μια χαρά, γιατί έχει εμπειρία από σχολικές αίθουσες, ήτοι από μικρές κοινωνίες)
Υπουργός Εθνικής Άμυνας: Εγώ (εναλλακτικά η kwlogria - δεν μπορώ ακριβώς να το αιτιολογήσω, απλώς τη φαντάζομαι να κραδαίνει ένα τεράστιο μπαζούκας σκυλοβρίζοντας τους εχθρούς της πατρίδος μας κι αυτοί να τρέπονται εις άτακτον φυγήν)
Υπουργός Εξωτερικών: Εγώ (εναλλακτικά η M, που είναι μορφωμένο κορίτσι, με δυνατή πένα, διπλωματική δεινότητα και υποπτεύομαι ότι γνωρίζει και άπταιστα πολλές ξένες γλώσσες)
Υπουργός Οικονομίας & Οικονομικών: Εγώ (εναλλακτικά την Πουαντερί μας, που αφού διοικεί τόσο ωραία τα του οίκου της, σε αυτό το Υπουργείο θα διέπρεπε και θα συγύριζε τα οικονομικά όλων μας)
Υπουργός Ανάπτυξης: Εγώ (εναλλακτικά η επτάμηνη ανηψιά μου - δεν έχω δει ξανά βρέφος να μεγαλώνει τόσο γρήγορα)
Υπουργός Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων: Εγώ (εναλλακτικά το Χρυσό ΠιΠι, που έχει αποδείξει την ευαισθησία της σε θέματα που αφορούν τη φύση. Άρα θα τη σεβαστεί και θα είναι δίκαιη. Αυτό το Υπουργείο είναι και δώρο για τη γιορτή της)
Υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων: Εγώ (εναλλακτικά η Χρυσούλα, δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερη για αυτή τη θέση. Το έχει και πρόσφατο το ζήτημα, αφού δίνει Πανελλήνιες η κόρη της. Όλο και κάτι καλό θα έχει να προτείνει)
Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων: Εγώ (εναλλακτικά η Mαρία η Σερραία. Με μπαμπά αγρότη και με τις μαγειρικές της ικανότητες, θα είναι σούπερ για τη θέση)
Υπουργός Απασχόλησης & Κοινωνικής Προστασίας: Εγώ (εναλλακτικά, ο Πολύκαρπος, γιατί πολύ θα ήθελα να τον δω από την άλλη πλευρά μια φορά, αυτής της "βρώμικης εξουσίας" σε ένα τέτοιο μάλιστα Υπουργείο που "τσούζει")
Υπουργός Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης: Εγώ (εναλλακτικά η Μαρία η διαιτολόγος μας, καθώς πάντα προσεγγίζει τα θέματα υγείας με περισσή φροντίδα και τρυφερότητα και σπεύδει αμέσως να βοηθήσει όποιον της το ζητήσει)
Υπουργός Δικαιοσύνης: Εγώ (και μόνον εγώ)
Υπουργός Πολιτισμού: Εγώ (εναλλακτικά, έχω τρεις προτάσεις, λίγο κόντρα μεταξύ τους. Πρώτα την Ελένη τη Δαφνίδη, αυτονόητο γιατί, λογοτέχνης είναι, δεύτερον την Ντόροθι, γιατί ασχολείται πραγματικά με τον πολιτισμό και τρίτον τον Χρήστο τον Φρικ, που μπορεί να μην τον ξέρω καλά, όμως αφού ασχολείται με τη μουσική σε τέτοιο βάθος και η όλη του ενέργεια βγάζει πολιτισμό, δεν μπορώ παρά να τον προτείνω)
Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής: Εγώ (εναλλακτικά η Fri, αφού κάθε τρις και λίγο όλο βολτίτσες σε νησάκια μου πάει, άρα το κατέχει το θέμα)
Υπουργός Μακεδονίας - Θράκης: Εγώ (εναλλακτικά, ο George θεωρώ ότι θα ήταν ο πλέον κατάλληλος να αναλάβει να διεκπεραιώσει τα τοπικά θέματα με απαράμιλλο στυλ. Επίσης η Σταυρούλα η Ζέρβα, κάνει υπέροχη δουλειά στο να αναδεικνύει τις ομορφιές του τόπου της, της Δράμας)
Υπουργός Μεταφορών & Επικοινωνιών: Εγώ (εναλλακτικά, η everything 53, αφού από τις αναρτήσεις της φαίνεται η αγάπη της για όλα τα μηχανοκίνητα μέσα και είναι καταπληκτική στην επικοινωνία, τόσο σε πραγματικό όσο και σε τεχνολογικό επίπεδο - διαμαντάκι είναι το μπλογκ της)
Υπουργός Επικρατείας & Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Εγώ (εναλλακτικά, τα μέλη του Λασπότοπου, ο Λασπολόγος και η Κατερίνα. Δεν θέλω να χωρίσω το ζευγάρι, ειδικά τώρα που παντρεύεται, και επειδή σήμερα γιορτάζει κι ο Λασπό, είπα να τους δώσω "πιασάρικο" Υπουργείο)
Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης: Εγώ (εναλλακτικά, και όχι για να της κάνω τη χάρη, αλλά δικαιωματικά, το Χρυσό ΠιΠι πάλι. Έχει οργώσει όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και θα ήταν η καλύτερη Πρέσβειρα Τουρισμού που θα είχαμε δει ποτέ στη χώρα μας).
Ως εδώ. Είχα κι άλλους πολλούς να προτείνω, οι παραπάνω είναι απλώς ενδεικτικές αλλά πολύ αγαπημένες επιλογές. Και τους καλώ με τη σειρά τους να παίξουν κι αυτοί (εκτός από το εφταμηνίτικο δηλαδή). Πολλά φιλιά και να περάσετε καλά απόψε αν πάτε σε γιορτή! Α, κι ευχαριστώ πολύ τον Κακό Λύκο και τη Σταυρούλα μας, που με περιέλαβαν στις Κυβερνήσεις τους και με προσκάλεσαν να παίξω αυτό το πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι!

35 σχόλια:

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...

Ευχαριστώ κοριτσάκι,
τώρα να δεις φωτογραφίες που θα ανεβάζω.... Πάντως, προτιμώ τη δική σου κυβέρνηση που είσαι παντού, γιατί ίσως έναν τέτοιο πρωθυπουργό χρειαζόμαστε...Πανταχού Παρών...

XRHSTOS FRIK είπε...

lipon epidi den kserw apo edw pws 8a ginei as ginei apo kapio allo meros sinomilias oste na exoume ameses apantiseis kai erwtiseis! to mail mou einai to freefrikos@hotmail.com pou parapempei se & se msn kai an exeis logarismo sto facebook ekei grapse sto psaxtirh xrhstos Frik sto myspace www.myspace.com/frikos
ayta nomizw ftanoun gia na mpresoume na milisoume giati alios den to blepw!

Dr_MAD είπε...

Κάνουμε εκλογές εδώ και τώρα!

Ο δικός μου συνδυασμός ΘΑ είναι Κυβέρνηση και φέτος! χαχαχαχα

XRYSOULA είπε...

"Υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων"
Ευχαριστώ ευχαριστώ!!!!!
Τιμή μου που με προτιμάτε πραγματικά. (Εδώ που τα λέμε φέρνω και λίγο της Γιαννάκου στακιλά μόνο ευτυχώς Θεούλη μου)
Χα Χα ...
Σοβαρά τώρα ας μου έδιναν το υπουργείο παιδείας και θα σου έλεγα εγώ.Μιά χαρά θα τα βρίσκαμε και με την υπουργό οικονομικών.
Φιλάκια μικρή μου και σε ευχαριστώ και πάλι.

kakos lykos είπε...

Ωχ ωχ έβαλες σε δύο θέσεις το πιπί; Δεν σε βλέπω καλά θα στο κλείσει το μαγαζί, εγώ την έβαλα στο οικονομικών και είπε ότι θα γεμίσει τις τσέπες της με χρήμα από τους φόρους.Απαπα για Κορυδαλλό είναι όχι για υπουργείο!!!

:)))))))))))

Καλησπέρα Κοκκινοσκουφίτσα :)

kopria είπε...

Χμ!
Καταγγέλω την κυβέρνηση και ιδιαίτερα την πρωθυπουργό που που είναι σε όλα τα πόστα.
Έχω 2 επιλογές δράσεις
1. Να υπονομεύσω τη θέση της και να προσεταιριστώ ένα ένα τα μέλη ωστε να ξεφορτωθούμε την τύραννο :P

ή να παραιτηθώ και να ξεκινήσω αντιπολίτευση με κύριο σύνθημα Αμεση Δημοκρατία τώρα!

Βέβαια μπορώ να κάτσω στα αυγά μου και να απολαμβάνω τα καλά της υπουργοποίησης :P

Το χρυσό ΠιΠι είπε...

Ως υπουργός Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων ΔΙΑΤΑΣΣΩ τα κάτωθι: 1. Κάθε μέρα να κάνουν όλοι οι κάτοικοι μπάρμπεκιου! Προσάναμμα και καύσιμη ύλη να χρησιμοποιηθούν αφίσες,εφημερίδες και προεκλογικό υλικό των τωρινών (πραγματικών) υποψηφίων. 2) Κατόπιν εγκυκλίων που θα βγουν σε συνεργασία με το υπουργείο Απασχόλησης & Κοινωνικής Προστασίας οι εργάσιμες ημέρες να είναι από 15 Οκτώβρη μέχρι 15 Μάη εκάστου έτους. Τους υπόλοιπους μήνες ΟΛΟΙ να είναι στα δάση, στις παραλίες, στους αγρούς και να φροντίζουν για καθαρισμό, ξεχορτάριασμα κλπ. 3) Τα κατοικίδια θα μπαίνουν ελεύθερα σε μετρό, λεωφορεία, ταξί, εστιατόρια. Επίσης στα πάρκα θα βρίσκονται κάθε 10 μέτρα ειδικοί χώροι με σακουλάκια για τις ακαθαρσίες σκύλων. Αντίτιμο 0,10 κάθε σακουλάκι. 4) Κάθε 2η βδομάδα σε συνεργασία με το υπουργείο Εθνικής Παιδείας υποχρεωτικές επισκέψεις των σχολείων σε φιλοζωικά σωματία. 5) Σε κάθε μπαλκόνι από 3 γλάστρες και πάνω.Κάθε μήνα σε κάθε γειτονιά θα γίνεται διαγωνισμός για το καλύτερο μπαλκόνι. Ο νικητής θα κερδίζει έκπτωση στην ΕΥΔΑΠ.
Εχω σχέδια και πλάνο!

Το χρυσό ΠιΠι είπε...

Ως υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης και πρέσβειρα του Τουρισμού ΔΙΑΤΑΣΣΩ 1) Σε κάθε στάση μετρό λεωφορείων, ηλεκτρικού, ΚΤΕΛ, ΟΣΕ κλπ ΔΩΡΕΑΝ ferrero rocher 2) στα μουσεία να μπαίνουν ΔΩΡΕΑΝ οι έλληνες. 3) Απαγορεύεται η άναρχη δόμηση σε νησιά και λοιπούς τουριστικούς προορισμούς 4) Η άγονη γραμμή παραμένει άγονη τους θερινούς μήνες. Τους χειμερινούς σύνδεση 3 φορές τη βδομάδα με μεγαλύτερα νησιά. 5) ..., 6)...., 7).... (έχω πολλά ακόμα)
Εχω σχέδια και αεροπλάνο!

Ανώνυμος είπε...

ώστε ουτε ένα υπουργείο δεν μου έδωσες κυρά μου έτσι???
τώρα θα δεις που θα το ρίξω κι εγώ το επίπεδο!!!!
εφη θώδη: λίγο πριν πάθει η καημενούλα (αληθινά τη συμπαθώ, ειδικά γι αυτο που έπαθε) το ψυχωσικό της, έλεγε στη τιβι οτι αν την καναν πρωθυπουργό , "εδώ θα τα κρατώ τα υπουργεία" και σήκωνε κλειστή τη γροθιά της ψηλά.
Ετσι κι εσύ.
Ολα για την πάρτη σου ,και βάζεις εκει χάμου και κανέναν εναλλακτικό
Εγώ φταίω που σου φανερώνω τις συνταγές των γεμιστών μου, και σου ανοίγω τα μάτια , για πολλαπλες αποτυχίες στη μαγειρική και αλλου.....
δεν επεκτείνομαι για να μη γίνουμε ρόμπες στο κοινό σου.
ου παντος πλειν εις κόρινθον εστί.
dirty old woman

M είπε...

Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω καμία γλώσσα άπταιστα. Μιλάω σπαστά κρητικά, σπαστά ελληνικά και αγγλικά επιπέδου αρχάριας. :P Επίσης στα όνειρά μου μιλάω και γαλλικά, απταίστως.

Ομιλία ανάληψης των υπουργικών μου καθηκόντων θα κάνω μόλις ξεκατσικωθείς από τη θέση μου, κοπελιά! :PP

ΥΓ. Μα είναι ιδανικό το να διαδεχτώ τη Ντόρα, στην οποία εξάλλου λένε ότι μοιάζω (προφανώς γιατί κι εγώ είμαι γκαντέμω και φυσικά πολύ ψηλή!
ΥΓ.2 Θα μου επιτρέψεις να δηλώσω επαναστάτρια του καναπέ και της οθόνης και να μη σχηματίσω υπουργικό σχήμα, η λαϊκή εξουσία είναι η μόνη που μπορεί να πάει αυτό τον τόπο μπροστά, αβάντι πόπολο κ.λπ. κ.λπ. :))

DaisyCrazy είπε...

αμα δηλαδη αφαιρεσουμε τις παρενθεσεις γίνεσαι πρωθυπουργος+υπουργος σε ΟΛΑ τα υπουργεια.. άρα... ΒΑΣΙΛΙΑΣ.. κουχ κουχ όχι.. ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ! τι να την κάνουμε τη ρημαδα τη δημοκρατια αφου έχουμε ΕΣΕΝΑ; :))))

φοβερό ποστ και γεματο ταπεινοφροσυνη. μπραβοοο!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Σταυρούλα μου, το άξιζες και με το παραπάνω το Υπουργείο, τι να λέμε τώρα;;; Είμαι υπέρ των συγκεντρωτικών καθεστώτων τελικά. Ωραία δεν τα κατάφερα όμως;
Πολλά φιλιά
Κοκκινοσκουφίτσα Παπαδοπούλου

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Xρίστε Φρικ, θα σε ψάξω (είμαι κι εγώ Bookίτσα), αλλά άμα θες γράψε μας την Κυβέρνηση της προτιμήσεώς σου σε κάποιο από τα μπλογκ σου, έτσι για το χάι χούι δηλαδή.
Καλό Σαββατοκύριακο

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

MAD, καλώς σε βρήκαμε. Αλλά να ξηγιόμαστε από την αρχή: Με όλο το σεβασμό μάνα μου, αυτό δεν είναι Υπουργικό Συμβούλιο, αυτό είναι η Πολυκατοικία! Με αυτό το σχήμα κατεβαίνεις στο γήπεδο; Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα :PPPPP

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Xrysoula, νατο, τα βλέπεις που σου λέω καλό μου; Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση! Μωρέ μακάρι να ήσουν Υπουργός Παιδείας!!! Ζωή χαρισάμενη θα περνούσαν τα παιδιά!
Πολλά φιλιά! (Άκου φέρνεις στη Μαριέττα! Χα χα χα!!!)

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Kake μου Lyke, δεν τα είχα καλοδιαβάσει τα σχόλια στο ποστ σου. Σοβαρά είπε τέτοιο πράγμα η αναίσχυντη; Ως Υπουργός Εσωτερικών που είσαι (άρα την τρως), σε καλώ να την επαναφέρεις στην τάξη!
(Μεταξύ μας, ας μη γιόρταζε, και θα σου έλεγα εγώ αν θα έβλεπε έστω και μισό Υπουργειάκι!!!)
Πολλά φιλιά Λύκαινά μου. Καλό Σαββατοκύριακο και ευχαριστώ για την πρόσκληση σε αυτό το υπέροχο παιχνίδι!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Polykarpe, το Υπουργικό μου Συμβούλιο είναι καρατσεκαρισμένο ότι δεν θα μου κάνει μπινιά. Δεύτερον, Άμεση Δημοκρατία; Είσαι καλά παιδάκι μου; Πού ζεις; Στην Πορτογαλία; Γιατί εμείς ζούμε στο Ελλάντα! Εδώ έχουμε μόνο Άμεση Οδική Βοήθεια (εμένα μου λες!!!)
Βρε κάτσε εκεί στο Υπουργείο σου, να περάσεις ζωή και κότα! Να διορίσεις και κανένα ξαδελφάκι σου, να φάει μια μπουκιά γλυκό ψωμί!!!!
Επίσης: Εγώ δεν σου αρέσω δηλαδής για Πρωθυπουργός Γενικών Καθηκόντων; Άντε μην τα πάρω η Κοκκινοσκουφίτσα και σας οργανώσω κανένα πραξικόπημα και τότε να σας δω!! Αμάν πια! Καλό Σαββατοκύριακο!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Προς την Υπουργό ΠΕΧΩΔΕ: Το ήξερα ότι έκανα καλή επιλογή τελικά: Κι ας λέει ο Κακός Λύκος!!! Με έκανες πολύ περήφανη Πιπίτσα μου! Χρόνια Πολλά!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Προς την Υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης και Πρέσβειρα Τουρισμού: Το ήξερα ότι έκανα καλή επιλογή τελικά: Κι ας λέει ο Κακός Λύκος!!! Με έκανες πολύ περήφανη Πιπίτσα μου! Χρόνια Πολλά!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Dirtyoldwoman, διάβασα με κατανόηση τους μύδρους που εξαπολύεις εναντίον μου και τελείως αυθόρμητα και αυτόβουλα, σκέφτηκα να δημιουργήσω ένα ακόμη Υπουργείο κατ' εξαίρεσιν για να μπορέσεις να μεγαλουργήσεις. Θα το λέμε Υπουργείο Γεμιστών, Τυροπιτακίων και Αρχαίων Ελληνικών - η τελευταία αρμοδιότητα θα αποσπαστεί εκτάκτως από το Υπουργείο Παιδείας (σόρυ Χρυσούλα, μας την πέσανε οι αλλόδοξοι). Είδες βρε αχάριστο τι κάνω εγώ για σένα; Κι εσύ όλο παράπονα είσαι πια. Αφού αγάπη μου είσαι ελεύθερο πνεύμα και δεν σε ενδιαφέρουν τα εξουσιαστικά τερτίπια!!!
Φιλιά πολλά

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Μ, η παρουσία σου λαμπρύνει το Υπουργικό μου Συμβούλιο. Θα ήθελα και μια πιο προσωπική χάρη: Θα σε παρακαλέσω θερμά να αναλάβεις να μου γράφεις τους λόγους που θα εκφωνώ κατά καιρούς, ωσάν δημοκρατική δικτάτορας που θα είμαι.
Από τη θέση σου, ένα έχω να σου πω: Δε φεύγω, θα μείνω όλη νύχτα στην πόρτα σου (αυτό είναι απ' αλλού κοπελιά)
Επίσης, δεν μοιάζεις στη Ντόρα. Εσύ είσαι πιο ψηλή πρώτα από όλα.
Ξανά επίσης, η αναρχία του καναπέως είναι δημοφιλές σπορ, πλην όμως ελάχιστα παραγωγικό. ΣΧΗΜΑΤΙΣΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΜΠΟΡΕΙΣ!
Καλό Σαββατοκύριακο. Και από τη Δευτέρα, όλα θα είναι πολύ καλύτερα (Αναλαμβάνω καθήκοντα)

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Dorothea, τέτοια μου λες και θα σε κάνω εκπρόσωπο Τύπου μου φαίνεται. Ναι, αφού δεν μπόρεσα να γίνω μια βασίλισσα της Ομορφιάς, ούτε έστω μια κόμισσα της φάμπρικας, ας γίνω μια βασίλισσα της Δημοκρατίας! Αφού τα καταφέρνω μωρέ, δεν τα καταφέρνω;
Πολλά βασιλικά φιλιά Δωροθεάκι μου!
Καλό Σαββατοκύριακο!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Για το εφταμηνίτικο δεν σχολιάζει κανείς τίποτα έτσι; Εμ βέβαια, δεν σας συμφέρει, σας πήρε το Υπουργείο φιλέτο πουλάκια μου! Να οι μίζες, να οι χορηγίες! Το εφταμηνίτικο γελάει τώρα μέσα από την κούνια του!!!

George είπε...

Έχω ήδη αρχίσει να ράβω κουστούμι!
Βεβαίως και δεν θα το πληρώσω εγώ αλλά θα μπει στα λειτουργικά του υπουργείου μου!
Επίσης για όσους θα ήθελαν να συμμετέχουν μαζί μου στην ανάπτυξη της χώρας αυτής και του τόπου μας στεκόμενοι στο πλευρό μου, θα ήθελα να τους πω ότι ο αριθμός του τραπεζικού μου λογαριασμού είνα: Miza Bank 5456454/4665465/64521/6456-26.
Σας ευχαριστώ πολύ για την (υψηλή) τιμή (μου)!

Theogr ο κηπουρός είπε...

Άφησες τον κηπουρό εκτός κυβέρνησης; Απαράδεκτη.

Dorothy είπε...

Καλέ! Υπουργοποιήθηκα! Και είναι και του γούστου μου το υπουργείο. Λοιπόν, για να σε ευχαριστήσω θα διοργανώσω ένα φεστιβάλ μπαλέτου μοναχά για πάρτη σου. Deal?

Fri είπε...

Ευχαριστώ για την τιμή και την ευκαιρία που μου δίνεις να υπηρετώ την κυβέρνησή σου από αυτήν τη θέση! Στηρίζω κυβέρνηση Κοκκινοσκουφίτσα γαγκωτό λέμε!!!

Θα σταθώ στο ύψος των περιστάσεων, θα αγοράσω σκάφος (με κρατικό βέβαια προϋπολογοσμό) και θα οργώσω το Αιγαίο, το Κρητικό, το Ιόνιο και τέλος πάντων όλες μας τις θάλασσες ;)

Eleni Dafnidi είπε...

Με τιμά πραγματικά η σκέψη σου καλή μου φίλη και σε ευχαριστώ! Το ανακοίνωσα μάλιστα στους γονείς μου ώστε να βιώσουν μαζί μου τα ρίγη συγκίνησης, αλλά μετά από ώριμη σκέψη, (ενάμιση περίπου δευτερολέπτου), αποφάσισα να μην αποδεχθώ την πρόταση σου. Πάντα προτιμούσα να είμαι εκείνη που πετάει τα αυγά και όχι αυτή που της τα πετάνε.
(Εάν ωστόσο έχεις βαθιά την ανάγκη να κάνεις κάτι για εμένα, μπορείς να διατάξεις όπως η Εξολόθρευση της Μπάρμπι διδάσκεται στην τρίτη λυκείου και 'γω με μερικές αλλαγές που θα γίνουν για χάρη της παιδείας, μπορώ να αφαιρέσω όλες τις ακατάλληλες σκηνές και λέξεις ώστε να μην έχουμε πρόβλημα με την αξιοσέβαστη υπουργό Παιδείας κυρία Χρυσούλα.)
Τα σέβη μου,
Ελένη Δαφνίδη (άνευ υπουργείου)

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

George, τελικά χρειάστηκε να σε ορίσω Υπουργό για να με θυμηθείς και να επισκεφτείς το δάσος μου. Αλλά χαλάλι, γιατί πραγματικά είσαι ιδανικός Υπουργός. Μπήκες αμέσως στα κόλπα και μου ζητάς και μίζες βλέπω. Άντε και καλή αρχή!!! Μην ξαναχαθείς, θα βάλω το Λύκο (όχι τον Κακό Λύκο, είναι μια γλύκα εκείνη, τον άλλο θα βάλω)να σε φάει!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Ο Κηπουρός είναι σαν το Θεό: πανταχού παρών και τα πάντα πληρών. Ως εκ τούτου, δεν χρειάζεται υπουργεία, είναι Ανώτατη Αρχή εξ ορισμού. Άλλωστε, για να είμαι ειλικρινής, στο παρελθόν σου άφησα προσκλησούλα για παιχνιδάκι κι ακόμη δεν απάντησες, άρα θεώρησα ότι έχεις τόσα να δεις και να κάνεις, τόσα να προλάβεις, που δεν θα σου έμενε καιρός να ασχοληθείς και με τούτο εδώ το παίγνιο. Θα επανορθώσω, όχι όμως με εκ των υστέρων υπουργοποίηση, γιατί μου φαίνεται λίγο φτηνό κόλπο. Ζητώ συγνώμη και θα σκεφτώ κάτι καλό για να επανέλθω.

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Dorothy, φεστιβάλ μπαλέτου; Ωραίο!!! Τα ανέλαβες δυναμικά τα νέα σου καθήκοντα! Μήπως όμως να το κάναμε αγώνες καλλιτεχνικού πατινάζ, που είμαι και πιο φαν;;;

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Fri μου, ωχ, απ' ό,τι βλέπω, κακός μπελάς μας βρήκε, τι έχουμε να δούμε φέτος το καλοκαίρι! Παιδιά, όπου και να κάνουμε διακοπές, θα βλέπουμε τη Fri και το τίμια αποκτηθέν κότερό της να σχίζουν τις θάλασσες! Τι να πω, μπορώ να πω τίποτα; Αφού στηρίζεις και την Κυβέρνησή μου δαγκωτό!!! Πολλά φιλιά!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Eleni, αν και με στενοχωρεί βαθύτατα η άρνησή σου, όσο ευγενική κι αν είναι, θα δέσω την καρδιά μου φιόγκο και θα επικοινωνήσω με την κυρία Χρυσούλα, εισηγούμενη το αίτημά σου. Ωστόσο, όπως καταλαβαίνεις, δεν μπορώ να εγγυηθώ το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας. Θα βάλω πάντως τα δυνατά μου. Πολλά φιλιά!!!

Fri είπε...

Καλέ μην ανυσηχείς! Τις διακοπές μου θα κάνω! Τι? Νόμισες πως θα παρακολουθώ τους πολίτες και τα προβλήματα τους???

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Fri, μου φαίνεται ακούω την καρέκλα σου να τρίζει.... :PPP