Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

Την Παρασκευή όλα είναι όμορφα (Friday I' m in love)

Το κλίμα το βάρυνα πολύ τελευταία με αυτά και με αυτά και τις προσωπικές μου αναρωτήσεις και συγχωρήστε μου που αντιδρώ σαν την Αλίκη στη χώρα των Θαυμάτων συναντά την Κρουέλα ντε Βιλλ, δηλαδής σαν παρανοημένο μπροστά στο καινούριο. Δεν είναι τίποτα, θα μου περάσει.

Λοιπόν, αν και η αγαπημένη μου μέρα είναι το Σάββατο, γιατί ξυπνάω ό,τι ώρα θέλω και μετά μπορώ να ξενυχτήσω όσο θέλω (λέμε τώρα) και πάλι την άλλη μέρα να ξυπνήσω ό,τι ώρα θέλω, η Παρασκευή το απόγευμα έχει ξεχωριστή γοητεία. Κουβαλάει την προσδοκία ενός υπέροχου, μαγικού, long weekend. Κι ας μην προκύψει να είναι τέτοιο, κι ας με βρει το τελείωμά του πιο κουρασμένη και μπαφιασμένη από πριν, δεν πειράζει. Άλλωστε σημασία έχει το ταξίδι, όχι η Ιθάκη (τι είπα πάλι η εμπνεόμενη!!!). Το καλύτερό μου δε είναι να έχει προκύψει έξοδος την Πέμπτη το βράδυ, διότι έτσι πάω στη δουλειά την Παρασκευή σουρνάμενη αλλά με ένα τεράστιο χαμόγελο ζεν στα χείλη και οι ώρες μέχρι το ποθητό Παρασκευόβραδο κυλούν πολύ πολύ γρήγορα, πολύ ευχάριστα. Δεν πα να χαλάει ο κόσμος γύρω μου, εγώ εκεί, ζεν.

Γιατί τα λέω όλα αυτά; Γιατί σε λίγο φεύγω από το γραφείο, φρέσκια, χαρούμενη, λαμπερή, έτοιμη να ζήσω τα πάντα, έτοιμη να ζήσω, να πετάξω, να ερωτευτώ (γιατί όχι;), να ξαναγίνω μικρό κορίτσι και να αλητέψω στις αλάνες των παιδικών μου χρόνων άμα έτσι το θέλω. Σας εύχομαι να περάσετε όλοι ένα απίστευτο, εξωφρενικά ευχάριστο Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα όλοι μαζί ανανεωμένοι να επιστρέψουμε στις επάλξεις.

Υ.Γ. Δεν έχω πάρει τίποτα, αλλά έχουμε καινούρια καθαρίστρια στο γραφείο και χρησιμοποίησε ένα απορρυπαντικό με πολλή αμμωνία. Τόση ώρα που σας γράφω, το εισπνέω και αυτό μπορεί να με επηρέασε λίιιιγο και να σας ακούγομαι κάπως φτιαγμένη.

Πολλά φιλιά!!!!

30 σχόλια:

Little Hope Flags είπε...

Call me crazy, αλλά εγώ τις Παρασκευές είμαι συχνά in love! Μόνο και μόνο γιατί είναι Παρασκευή...!

Καλό Σαββατοκύριακο να έχεις!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Καλό Σαββατοκύριακο να έχεις! Και πολύ ερωτευμένο!!!

XRYSOULA είπε...

Καλό Σ/Κ καλή μου φίλη.Δεν χρειάζεται να πάρεις τίποτα για να νοιώθεις έτσι την Παρασκευή.Εγώ από την Δευτέρα αρχίζω και μετράω αφαιρετικά τις μέρες μέχρι το Σάββατο για να παίρνω κουράγιο, και χωρίς να εισπνέω αμμωνία παρακαλώ!!!
Φιλάκια...

Ανώνυμος είπε...

Αχ έτσι ακριβώς είναι.. Η Παρασκευή έχει άλλη γλύκα γιατί έχεις να προσμένεις κάτι, είτε αυτό είναι ξεκούραση, είτε έξοδο, είτε ύπνος.. Εύχομαι να χεις ένα καλό Σαββατοκύριακο με έρωτα, έξοδο και πολύ ύπνο! Σε φιλώ!

πουαντερι είπε...

χα!χα! η αμμωνια φταιει;!
μαλλον η καλη σου διαθεση και πολυ καλα κανεις!!!!!!!!!!!!!!!!
μονο προσεχε μην παρεις τιποτα ληγμενο γιατι θα επιδεινωθεί η κατασταση σου.....

Kwlogria είπε...

Χαχαχαχαχα!!! Μια χαρά σε βλέπω, φταίει δεν φταίει η αμμωνία!!!! Είναι φυσικό μία να είσαι έτσι και την άλλη αλλιώς. Έτσι νομίζω δηλαδή. Γιατί δε θεωρώ φυσιολογικό έναν άνθρωπο που μονίμως είναι έτσι. Δε γίνεται. Αρκεί οι εναλλαγές να μη γίνονται σε dt. Τότε... άσε! Φιλιά βρε!!! Άσχετο αλλά... γιατί αυτοί οι μαλάκες βάζουν την κυρία να καθαρίζει τις ώρες που είστε στο γραφείο; Αμάν πια!!

Το χρυσό ΠιΠι είπε...

το καθαριστικό με την αμμωνία φταίει ή κατουρήθηκαν οι πελάτες (και μύρισε) από την αμοιβή που ζήτησες χασοδίκη?

Fri είπε...

Η Παρασκευή είναι η αγαπημένη μου μέρα, με το που ξημερώνει φοράω χαμόγελο και καλή διάθεση! Όσα πολλά και αν έχω να κάνω... Friday I am in love!

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...

Πόσο ζηλεύω.... Τα τελευταία τουλάχιστον... εννέα χρόνια... έχω ξεχάσει τι σημαίνει Παρασκευή. Με τις δουλειές που έκανα και κάνω η Παρασκευή είναι για όλους τους άλλους εκτός από μένα και το Σαββατοκύριακο έχω περισσότερη δουλειά από τις υπόλοιπες μέρες!
Για να μην είμαι αχάριστη όμως, ήταν επιλογή που δεν μετάνοιωσα. Και έχω επιτρέψει στον εαυτό μου έξοδο κάθε Σάββατο βράδυ σε ταβερνάκι με καλή παρέα και καλό φαγητό! Απλά δουλεύω όλες τις ημέρες του χρόνου.... αλλά τουλάχιστον αξίζει τον κόπο! Καλά να περνάς κοριτσάκι και μην πτοήσε!!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Χρυσούλα μου, καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε! Καλή αντίστροφη μέτρηση μέχρι το Σάββατο ;)))). Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Λέτα μου, ευχαριστώ για τις ευχές σου. Για έρωτα δεν ξέρω, αλλά από ύπνο είχα μπόλικο. Νιώθω πιο ξεκούραστη, αν και λίγο αγχωμένη για τις δουλειές αυτής της εβδομάδας. Πολλά φιλιά και καλή εβδομάδα σου!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Πουαντερί, τώρα που έχεις τηλέφωνο, κι εσύ δεν πας πίσω σε διάθεση μου φαίνεται!!!! Ληγμένο ε; Το γάλα στο ψυγείο του γραφείου μου φαίνεται λίγο κομμένο. Καλύτερα να το αποφύγω :)))

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Kwlogria, καλημέρα και καλή εβδομάδα! Τι κάνεις; Ευχαριστώ για τα λόγια σου τα ωραία. Καμιά φορά οι εναλλαγές στη διάθεσή μου είναι λίγο πατ - κιούτ, αλλά ευτυχώς αυτό δεν μου συμβαίνει συχνά. Ξέρεις τι; Στο γραφείο είμαστε πέντε άνθρωποι και δεν υπάρχουν άλλες ώρες να καθαρίζει η κοπέλα μας, οπότε..... όλοι μαζί, σε ένα χαρούμενο πλήθος! Φιλιά!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

ΠιΠίτσα μου, 2.500 ευρώ την αγωγή είναι πολλά λεφτά; Δεν νομίζω :)))))))))))))))))))))))))
Πραγματικά πάντως, τόση αμμωνία δεν θα μύριζε ακόμη κι αν κάποιος είχε κατουρηθεί....

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Fri, κούκλα μου, με το δίκιο σου ανήκεις κι εσύ στο τάγμα των εθισμένων με την Παρασκευή. Καλημέρα σου και καλή εβδομάδα!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Stavroula μου, κι εγώ σε προηγούμενες δουλειές δούλευα το Σάββατο, οπότε τα τελευταία χρόνια το έχω εκτιμήσει δεόντως, δεδομένου ότι τις καθημερινές δεν απομένει πολύς χρόνος για να διεκπεραιώσω και τις δικές μου υποθέσεις, τα ψώνια μου, κλπ. Ωραία το έχεις τακτοποιήσει το Σαββατόβραδό σου!!! Πολλά φιλιά!!! Ούτε κι εσύ να πτοείσαι!

DaisyCrazy είπε...

αμα είναι να σου φτιάχνει τη διάθεση το νέο καθαριστικό να της πεις να το χρησιμοποιεί πιο συχνά :))

μπα εγώ νομίζω σε επηρέασε η άνοιξη. κι εγώ έτσι ένιωθα την παρασκευή. γεματη όρεξη για ζωή, χαρά κτλ. ήταν όντως όμορφο το σαβ/κυρ.

άντε καλή βδομάδα να ’χουμε! ακολουθεί τριήμερο! ;)

kakos lykos είπε...

Έτσι πες το! Η αμμωνία τα φταίει όλα. Είδες τι κάνει το σνιφάρισμα αμμωνίας και μετά λένε τα χημικά βλάπτουν!!!

Καλησπέρα Κοκκινοσκουφίτσα μου και καλή βδομάδα :)

everything53 είπε...

Γνωρίζουμε τι μάρκα είναι το απορρυπαντικό;

Θέλω να το έχω υπόψη μου για τις Δευτέρες!

kopria είπε...

Τι αμμωνία πίνεις και δεν μας δίνεις

kakos lykos είπε...

Κρατάει ακόμα η αμμωνία;

Αν όχι σου χω μουσικό μπλογκοπαίχνιδο που θα σου ανεβάσει την διάθεση :)

Καλησπέρα Κοκκινοσκουφίτσα :)

Eleni Dafnidi είπε...

Χαχαχαχαχ
πως μου ξέφυγε αυτό το ποστ;
Το ειρωνικό είναι πως το διάβασα σήμερα Τετάρτη, αλλά θα σου εξομολογηθώ ότι με χτύπησε με τεράστια ρεύματα Παρασκευιάτικης ευτυχίας!
Σε ευχαριστώ θερμά. Θα το βάλω στα αγαπημένα και θα το διαβάζω κάθε Δευτέρα!!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Dorothea μου, κάτι λίγο το καθαριστικό, κάτι λίγο η άνοιξη, ήρθα και αναστήθηκα η γυναίκα. Τόση χαρά είχα χρόοοοονια να νιώσω σου λέω, αφού τώρα που το ξαναδιαβάζω αναρωτιέμαι μήπως τελικά μου ρίχνουν τίποτα στην πορτοκαλάδα. Ωραία αίσθηση όμως! Πολλά φιλιά!!!
Ναι, έρχεται ΤΡΙΗΜΕΡΟ! Και ορκίζομαι στον εαυτό μου ότι δεν ΘΑ ΞΑΝΑΡΡΩΣΤΗΣΩ!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Kake μου Lyke, καλώς ήρθες! Πώς τα πέρασες; Ξεκουράστηκες λίγο; Που λες, πραγματικά ανακάλυψα ότι το σνιφάρισμα βοηθάει. Λες να επεκταθώ και στις κόλλες και στη βενζίνη ή είναι πολύ τραβηγμένο;;; Πολλά φιλιά!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

everything, άλλη εξαφανισμένη από εκεί! Πώς τα πέρασες καλό μου; Φωτογραφίες έφερες πίσω για να δούμε κι εμείς τα έρμα να ζηλεύουμε; Κατόπιν του σχολίου σου, που πολύ γέλασα, έψαξα τα ράφια του μπάνιου και διαπίστωσα ότι μάλλον πρόκειται για ένα καθαριστικό για το πάτωμα που είναι σε άσπρο μπουκάλι και φημολογείται ότι είναι σίφουνας. Άλλα δεν μπορώ να πω, καταλαβαίνεις, θα είναι διαφήμιση. Πολλά φιλιά! Κι εγώ δεν τις μπορώ τις Δευτέρες! Σαν κοτόπουλο πηγαίνω!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Polykarpe, την αμμωνία την καλή, με διπλό αμμωνιαζόλ :PPPP Αντε να χαθείς βρε, που παίζεις με τον πόνο μου και μου κάνεις και πλάκα!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Kake Lyke, συγνώμη, σήμερα είχα χρόνο να διαβάσω τα σχόλια και τα δικά σου τα είδα όλα μαζί. Σπεύδω για παιχνίδι :)))) Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Eleni, αυτό παιδί μου ήταν ένα ποστ παντός καιρού. Χαίρομαι που σου άρεσε, και επειδή εσύ ως ειδικός έχεις ένα λόγο παραπάνω σε θέματα πένας. Να το διαβάζεις όποτε θες, ό,τι ώρα θες και να ανεβαίνεις. Κι εγώ το ίδιο κάνω. Πολλά πολλά φιλιά και με κάνεις να κοκκινίζω κάθε φορά που μιλάμε!!!!

everything53 είπε...

Καλώς τότε, θα μου πεις από κοντά και θα μου κάνεις και την διαφήμιση!
Όσο για φωτογραφίες, δεν συνηθίζω ν' ανεβάζω στο ίντερνετ. Θα τις δεις κι αυτές από κοντά :)))

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Aναμένω με αγωνία!!! Φιλιά!!!!