Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009

Παίτσουμε κι άλλο;

Προχθές το απόγευμα δεν είχα ησυχία μετά τη δουλειά. Ήθελα να κάνω οπωσδήποτε κάτι ρε παιδί μου, είχε πιαστεί ο αυτός μου στην καρέκλα τόσες μέρες. Έχει ανοίξει και ο καιρός, μύρισε Άνοιξη έξω και είναι εκμαυλιστική. Εκεί επάνω που σκεφτόμουν προς τα πού να εκδράμω, μου έδειξε το δρόμο η fashionitsa που είχε βάλει ανάρτηση ότι άνοιξε επίσημο outlet του Μarks & Spencer στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Ένιωσα μια φωνή να με καλεί "Πήγαινε, πήγαινε" μου επαναλάμβανε ρυθμικά. Αν ήταν μπροστά το χρυσόΠιΠι , θα με κορόιδευε με το δίκιο της. Τέτοιο καταναλωτικό όργιο είμαι! Νομίζω όμως ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που θα με καταλάβουν, έτσι δεν είναι; Να βρίσκεις ρούχα που σου αρέσουν σε τιμή στοκ αξίζει τον κόπο. Άλλωστε, όπως λέει και o george , κάθε ημέρα κρύβει μικρές όμορφες στιγμές και πρέπει να ξέρουμε να τις αναγνωρίζουμε. Αν ήμουν καλλιτέχνης, όπως ο kakoslykos, θα σας περιέγραφα κάποια πιο πλούσια και ευφάνταστη ιστορία, αλλά δυστυχώς, είμαι μια μικρή φτωχή Κοκκινοσκουφίτσα, χωρίς μια στάλα από το συγγραφικό ταλέντο της nellinezi ή της elenidafnidi. Που λέτε, έφτασα έξω από το κατάστημα σχετικά γρήγορα και χωρίς ταλαιπωρία (ας είναι καλά το Μετρό) και επιδόθηκα σε ανελέητο shopping, αφού οι τιμές ήταν πολύ καλές και φορτώθηκα τσάντες ένα σωρό. Ευτυχώς σκέφτηκα που η Δημιουργία μου ετοιμάζει σούπερ χειροποίητη σοπινγκ μπαγκ, και την άλλη φορά θα είμαι κομψή και στα ψώνια μου. Εκείνη την ώρα ήμουν πολύ χαρούμενη, ένιωθα σαν την dorothy από το Μάγο του Οζ. Φεύγοντας, έστειλα κι ένα μήνυμα στη maria να την ενημερώσω για να ξέρει η κοπέλα πού να ψωνίζει όταν έρθει στην Αθήνα και σκέφτηκα ότι καιρός είναι να ακολουθήσω το παράδειγμα της Πουαντερί και να αρχίσω επιτέλους να πλέκω, ώστε να μη χρειάζεται να ξοδεύομαι και για τα κασκόλ που θα συνοδεύουν τα συνολάκια μου.
Αυτό ήταν! Δεν είμαι πολύ ικανοποιημένη, ούτε ξέρω αν το έπαιξα ακριβώς σωστά, συγνώμη Κακέ Λύκε μου. Έχω και την υποψία ότι οι περισσότεροι τόσο που άργησα θα έχετε ήδη παίξει, οπότε καλώ όποιον έχει μείνει και θέλει να μας γράψει κι αυτός μια ιστορία με 10 nicknames ή ονόματα μπλογκς. Φιλιά!!!

14 σχόλια:

nellinezi είπε...

Tο συγγραφικό ταλέντο σου δίνει συγχαρητήρια κοριτσάρα μου!!! χααχχαχαχααχαχα ποια μερα θα μας πάρουν με τις ντομάτες στ αλήθεια??

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Γιατί κυρία Νελλίτσα μου, αλήθεια δεν είναι ότι τη χειρίζεστε καλά την πένα; Πρώτη φορά το ακούτε δηλαδή; Σιγά καλέ με τις ντομάτες, όλο ντομάτες και ντομάτες, σιγά, αφου δεν είσαι ψώνιο και το ξέρουν όλοι. Ευχαριστώ για τα συγχαρητήρια, αν και δεν ξέρω γιατί μου τα δίνεις και τα ανταποδίδω στο άπειρο!!!

Το χρυσό ΠιΠι είπε...

δεν είναι η εποχή της ντομάτας οπότε τη γλυτώσατε. Αντίθετα είναι η εποχή των











σάπιων εσπεριδοειδών.
Εδώ τα καλά λεμόοοοοοοοοονια

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Aντε να χαθείς μαρή, πού εξαφανίστηκες; Άμα περισσεύει κάνα καλο λεμόνι, κράτο το, έβρασα χόρτα χθες

kakos lykos είπε...

Το χρυσό πιπί πάντα με την "γλυκιά" κουβέντα στο στόμα, σαν τα λεμόνια της ένα πράμα.:PPPP
Mην την ακούς Κοκκινοσκουφίτσα την σατανική πιπί, μια χαρά ήταν η ιστορία σου, με λογική σειρά και ειρμό σκέψης, και αφού λατρεύεις το shopping therapy λογικό ήταν να έχει σχέση με αυτό και η ιστορία σου ;)

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...

Μια χαρά ήταν η ιστορία, εμένα μου άρεσε!!!

Το χρυσό ΠιΠι είπε...

ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ (στη μάπα) ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΥΣ!









Η ανάρτηση μια χαρά ήταν δεν χωρεί αμφιβολία περί τούτου

πουαντερι είπε...

Ε! καλα το επαιξες μωρε τωρα τι να κανουμε;!
Αφου εχει το ονομα μου μεσα χαζη ειμαι να πω οχι.....

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΩΡΑΙΑ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ.ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ.
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

kake Lyke, ευχαριστώ. Προς υπεράσπισή μου πάντως, είδα ότι είχατε γράψει όλοι τόσο ωραία και ποιητικά πράγματα, που δεν είχα η φουκαριάρα τίποτα καινούριο και εντυπωσιακό να πω :(((( Κοτόπουλο παϊδάκια :((((

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

stavroula, ευχαριστώ. Άμα έρθεις Αθήνα, πάμε και μαζί αν θέλεις!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

ΠιΠίτσα μου για άλλη μια φορά με συγκίνησες (σοβαρά όμως, κράτα μου το καλό λεμόνι)

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Πουαντερί μου, το ξέρεις βέβαια ότι αξίζεις πολύ περισσότερα από μια απλή ταπεινή αναφορά του ονόματός σου σε ένα ποστ! Φιλιά Πολλά! Να τον χαίρεστε!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

JI, merci! Μου δίνεις θάρρος!!!! Ευχαριστώ και καλό Σ/Κ! Λέω να πάω να ξαναδοκιμάσω εκείνους τους γλωσσοδέτες σου, τι λες;