Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

Άγιος Βαλεντίνος: Ήμουν κι εγώ εκεί - Παρασκευή και 13

Ήταν πολύ ευτυχισμένη. Τι ευτυχισμένη; Πετούσε στα σύννεφα! Άμα της έδεναν ένα σχοινάκι στην άκρη του ποδιού, νόμιζε ότι θα πετούσε έτσι για πάντα, σαν ωραίος πολύχρωμος χαρταετός. Επιτέλους, μετά από μήνες, κρυφού στην αρχή, και αργότερα που ξεθάρρεψαν λίγο, πιο αδιάκριτου φλερτ, ο κούκλος συνάδελφος "έπεσε". Κι είχε πέσει πανηγυρικά: εδώ κι ένα μήνα σύννεφο πήγαιναν οι βόλτες, τα κλαμπάκια, τα φιλιά, τα χάδια, τα ολονύχτια τηλεφωνήματα, τα sms και τα e-mail γεμάτα "μου λείπεις", "σε θέλω", "πού θα πάμε μετά; σε σένα ή σε μένα;" όλα όσα συνθέτουν την αρχή μιας επιτυχημένης σχέσης με προοπτική να κρατήσει και να εξελιχθεί σε ιστορία ζωής.
Κι απόψε, η πιο σημαντική στιγμή ενός νεοσύστατου ζευγαριού: η βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου! Που εκείνος, γνήσιος ρομαντικός η αγαπούλα της, θέλησε να ξεκινήσει πριν τα μεσάνυχτα της 13ης Φεβρουαρίου, για να τους βρει ο Άγιος αγκαλιά.
Πέντε ώρες της πήρε να ετοιμαστεί εκείνο το απόγευμα της Παρασκευής. Στη δουλειά δεν μπορούσε καθόλου να συγκεντρωθεί, ευτυχώς δούλευαν σε χωριστά τμήματα και έτσι δεν την είδε που ήταν όλη την ώρα σαν χαζοχαρούμενη μαθητριούλα και ζωγράφιζε καρδούλες στην οθόνη. Αλλά είχε τους λόγους της. Ήταν ένα χρόνο μόνη της πριν και θυμόταν τον τελευταίο Βαλεντίνο που είχε περάσει κλεισμένη στο σπίτι, βλέποντας δακρύβρεχτα dvd με τις πυζάμες και τον αρκούδο της τον Πασχάλη αγκαλιά. Επιτέλους, φέτος ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΗ! Θα γιόρταζε κανονικά και ήταν αποφασισμένη να ΦΥΣΑΕΙ!! Δίωρη άδεια από το γραφείο λοιπόν, σπα, μανικιούρ, πεντικιούρ, αποτρίχωση στο επίμαχο σε σχήμα καρδούλα, και μετά κομμωτήριο, μαγαζιά, μακιγιάζ, όλα στην εντέλεια. Και φυσικά κόκκινα εσώρουχα. Της φωτιάς. Κατά τις 10 της είχε πει ότι θα περνούσε να την πάρει κι αυτή στις οκτώμισι ήταν έτοιμη και καμάρωνε και ταυτόχρονα μιλούσε και με την κολλητή στο τηλέφωνο. Από την άλλη άκρη του ακουστικού η φιλενάδα ακουγόταν χαρούμενη, αλλά καταλάβαινε αυτή ότι στη φωνή της η ζήλια ήταν ολοφάνερη. Βλέπεις, εκείνη θα την έβγαζε με dvd το βράδυ...
10 παρά 2 άκουσε το κλάξον. Ήταν Αυτός! Πήρε τα κλειδιά της, τα έριξε μέσα στον κομψό μικρό φάκελό της και όλο λαχτάρα έτρεξε προς την πόρτα. Μόνο που δεν πρόσεξε και όπως έτρεχε, σκόνταψε το τακούνι της πάνω στην μακριά μαύρη εσάρπα που τύλιγε το λαιμό της και μπουφ! πάρτην κάτω να σκορπάει πάνω στα κρύα πλακάκια. Είδε πολλά μικρά αστράκια, άλλα κίτρινα, άλλα ροζ, που χόρευαν τόσο χαριτωμένα πάνω στο κούτελό της. Έκανε μια προσπάθεια και μπόρεσε να ανασηκωθεί και να σταθεί όρθια. Όμως όλα συνέχισαν να γυρίζουν και αρπάχτηκε από όπου βρήκε μπροστά της για να κρατηθεί. Το όπου βρήκε μπροστά της ήταν ο καθρέφτης στο έπιπλο που βρισκόταν στο χωλ της, πάνω στον οποίο κουτούλησε με φόρα. Μόλις σήκωσε τα μάτια της στο είδωλό της, είδε μέσα στο ραγισμένο γυαλί μια τεράστια πληγή πάνω από το αριστερό της μάτι, που ήδη ανάβλυζε αίμα. Δεν πειράζει, σκέφτηκε, θα πάω στο μπάνιο να φρεσκαριστώ. Με αργά τρεμάμενα βήματα, σύρθηκε ως το μπάνιο με τα φλας να αναβοσβήνουν γύρω της απανωτά. Παρόλα αυτά, πλύθηκε, καθάρισε το πρόσωπό της καλά καλά, κι έβαλε μπόλικο μέικ απ και κονσίλερ για να κρύψει τα σημάδια από τα κατορθώματά της. Έπειτα με το κεφάλι χαμηλά, για να μην ξανασκοντάψει, έφτασε στην έξοδο και βγήκε από το σπίτι της. Ο κούκλος μέσα στο αυτοκίνητο περίμενε ήδη τρία τέταρτα και είχε αρχίσει να ξενερώνει. Σκεφτόταν ότι η γκόμενα μάλλον ήταν πολύ "ντίβα", ότι τον τσίτωνε για να τον καψουρέψει κι αυτό δεν του πολυάρεσε. Αλλά, ένεκα και η ημέρα, θα έδινε μια ευκαιρία ακόμη, τον Βαλεντίνο του μέσα! Που αν δεν ψοφούσαν οι γυναίκες για κάτι τέτοια, ούτε που θα έμπαινε ποτέ στην διαδικασία να βγει έξω μια νύχτα με τέτοιο κρύο και κίνηση. Σπιτάκι του θα καθόταν, να βλέπει dvd, τον 5ο κύκλο του Lost κατά προτίμηση.
Η κοπέλα μπήκε στο αμάξι και φίλησε τον καλό της στο μάγουλο. Ο πόνος στο κεφάλι της στο μεταξύ γινόταν όλο και πιο πολύς και βούιζαν τα αυτιά της, τι να πει όμως; Σε παρακαλώ, πήγαινέ με στο νοσοκομείο, είμαι πανηλίθια και χτύπησα όταν έτρεχα να σε δω; όχι η πανηλίθια, ντρεπόταν να πει το παραμικρό, μην την περάσει και ο κούκλος για καμιά λιμάρα, κι έτσι προτίμησε να κάθεται στη θέση του συνοδηγού αμίλητη και χαμογελώντας σαν ψεύτικη Μπάρμπι. Αυτό άρχισε να του σπάει τα νεύρα του κούκλου "Τι διάολο, περίοδο έχει και συμπεριφέρεται έτσι κουλά σήμερα;" σκεφτόταν και όλο και γυρνούσε να την κοιτάξει, στην αρχή με απορία, στο τέλος για να δει κι αν αναπνέει δηλαδή ή έπαθε τίποτα και τη μαζεύει από το κάθισμα με συμφόρηση κι έχει να εξηγεί και σε αστυνομίες και γονικά, και τι να εξηγεί δηλαδή; Κύριοι, η κοπέλα έσκασε από την πολλή χαρά; Όχι όμως, η κυρία ανέπνεε και χαμογελούσε ακόμη ράθυμα. Σαν τον Βούδα. Μες την χαρά και τη μουγκαμάρα. Ο άντρας συνέχιζε να γκαζώνει κυριολεκτικά και μεταφορικά και έτσι σε κάποια στιγμή που ήταν αφηρημένος, του πετάχτηκε ένα δέντρο μέσα στη μέση του δρόμου και κρατς!! το ωραίο του το τσίλικο αυτοκινητάκι, που ακόμη δεν είχε προλάβει να πληρώσει πέντε δόσεις, τσακίστηκε!!!!
(Η συνέχεια αύριο, γιατί το σεντόνι έγινε τεραααααστιο. Πάντως έπρεπε να αρχίσω να εξοφλώ το χρέος από την υπόσχεσή μου). Πολλά φιλιά

26 σχόλια:

K@terin@ είπε...

καλέ το love story προβλέπω να καταλήγει σε τραγωδία , μα καλά και αυτή απο την βλακεία της θα τον στείλει τον άνθρωπο ......

περιμένω την συνέχεια

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Katerinaki, ούτε που τη φαντάζεσαι τη συνέχεια. θα έχει ανατροπές, απρόοπτα, σεξ, βία, ναρκωτικά, dvd, άντρες μοντέλα, γυναίκες ηθοποιούς και βάλε! φιλιά

Ανώνυμος είπε...

na rwtisw kati? mipws isoun esy p koutoulises k ta ypoloipa ta eides ston ypno sou???? :) asteieyomai fysika...anypomonw na diavasw ti synexeia!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

μήπως ήμουν εγώ nek; δεν θυμάμαι καλά μωρέ, υπάρχει μια θολούρα...P Δεν θα σου πω που να σκάσεις. Όχι αγάπη μου, να καθήσεις αύριο να διαβάσεις τη συνέχεια. Τσάμπα βγάζω τα ματάκια μου να γράφω τέτοια σεντόνια απίστευτης καλλιτεχνικής αξίας;

Tzeve είπε...

άμα έχει sex...ok

να μην πάει τζάμπα το διάβασμα...

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Λασπο έχει σεξ γλυκό, τρυφερό, αγιοβαλεντινιάτικο. όπως αρμόζει στην ημέρα:PPP

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Μου κάνει εντύπωση πάντως που κανένας ως τώρα δεν ρώτησε τι είναι το κονσίλερ. Μπράβο παιδιά, είμαστε προχωρημένη ομάδα!

George είπε...

Φαντάσου να είχε πιεί κιόλας κανένα ποτηράκι πριν, ουιιιιιι ο τύπος ακόμη θα έτρεχε!
Εκείνο που με συγκλόνισε όμως και δε ξαναματαείδα (στο ορκίζομαι) είναι εκείνη η αποτρίχωση σε σχήμα καρδούλας!!!
Κάνουν και σε άλλα σχέδια?

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

George, σου μεταγγίζω την πολύτιμη σοφία μου. Λοιπόν έχουμε και λέμε: υπάρχει σχήμα
α) καρδούλας
β) αστερακίου
γ) φραουλίτσας
δ) συννεφακίου
ε) ροδάκινου
στ) μελιτζάνας
Το τελευταίο είναι και το πιο ιντριγκαδόρικο αλλά κρατάει και περισσότερο

kakos lykos είπε...

Αμάν θρίλερ το κανες!!!
Τύφλα να χει ο Στήβεν Κινγκ.
Να διασκεδάσουν βγήκαν τα παιδιά να χαρούν τον έρωτά τους και συ όπως πας θα τους σκοτώσεις, μη μου πεις ότι πίσω από το δέντρο που τράκαραν πετάχτηκε και ο Τζέισον του Παρασκευή και 13...Ικανή σ'έχω!

Επίσης να αναφέρω και ένα σχέδιο που ξέχασες, για το... ξέρεις πιο...γκουχ...γκουχ...
Το σχέδιο "φαλακρό βουνό",ή αλλιώς γλόμπος, πολύ διαδεδομένο τα τελευταία χρόνια.

Άντε γράφε τη συνέχεια τώρα, να δούμε θα ζήσουν να το γιορτάσουν τελικά;
:)

Aspa είπε...

Γιατί μας παιδεύεις έτσι; Καλά θα περιμένουμε μέχρι αύριο...

Ανώνυμος είπε...

μα καλά με τι ψυχή το έκανες αυτό;;; μα είναι δυνατόν να μας αφήνεις έτσι;;; θέλω σα παλαβή να ακούσω τη συνέχεια!!!

Το χρυσό ΠιΠι είπε...

απορίες. η καρδούλα στο επίμαχο, περιλάμβανε και το βέλος ή όχι? τα αρχικά τους και το love for ever μήπως τα είχε φτιάξει αυτός στο δασύτριχο του στέρνο?

everything53 είπε...

Περιμένω την συνέχεια, αν και για θρίλερ το κόβω το όλο σκηνικό αντί για αισθηματικό που νόμιζα στην αρχή!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Kake lyke, λες να τους σκοτώσω τόσο γρήγορα; Δεν το είχα σκεφτεί. Ναι, αλλά να χάσω έτσι τουλάχιστον 5 επεισόδια ωφέλιμου τηλεοπτικού χρόνου; Λέω να προτιμήσω να παρατείνω το μαρτύριό τους. (Σατανικό γέλιο....). Μόλις γυρίσω από Ευελπίδων, θα συνεχίσω. φιλιά

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Kake lyke 2 καλέ πώς το ξέχασα το ¨φαλακρό βουνό"; έχεις πολύ δίκιο, είναι ιν φάσιον. και πονάαααααει!!! δεν το συνιστώ σε κανέναν!

next_day είπε...

Έγω πάντως θα ήθελα να καταλήξει κάπου αστεία!!!!
Περιμένω την συνέχεια!!!
Την καλημέρα μου γλυκιά μου!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Aspa μου, δεν είναι και οι Άθλιοι του Βίκτορος Ουγκώ. Μια ταπεινή ιστοριούλα είναι, μη με κολακεύεις με την αγωνία σου. Σήμερα πάντως θα συνεχίσω. Φιλιά στις κοράκλες σου ιδίως στην αριστερόχειρα (εκλεκτικές συγγένειες βλέπεις)

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

di-ne-tou, είναι που λένε τα καλύτερα έρχονται :ppp

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Η καρδιά ήταν χωρίς βέλος άσχετη κόρη, μόνο με γκλίτερ στο περίγραμμα. Όσο για τα αρχικά, ποια αξιοπρεπής δεσποσύνη σήμερα θα ερωτευόταν άντρα με δασύτριχο στέρνο καλέ;

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

everything μικρό μου, όχι και θρίλερ. ούτε και αμιγώς αισθηματικό. θα δούμε τώρα πώς θα πάει. Κι εγώ δεν το έχω ολοκληρωμένο στο κεφάλι μου ακόμη. φιλιά!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

next day, έπεσες στο ενδιάμεσο που σχολίαζα. Ωραία ιδέα να καταλήξει κάπου αστεία! φιλάκια

Matriga είπε...

Κοκκινοσκουφίτσα μου, δεν παίζεσαι. Τι ωραία γραφή έχεις! Τύφλα να έχει ο Ρέππας... Σενάριο για ταινία το κόβω. Άντε να δούμε και τη συνέχεια. Καλή σου μέρα!

Matriga είπε...

Γλυκιά μου, σήμερα μην ξεχάσεις να δεις στο blog μου, την αναφορά μου στο νέο σου blog. Είναι η τιμητική σου και ένας ελάχιστος φόρος τιμής στη γραφή σου και στο ωραίο πνεύμα σου. Μια φανατική θαυμάστρια σου ;)

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...

θα σταματήσω να διαβάζω Στήβεν Κίνγκ γιατί νομίζω ότι η δική σου ιστορία έχει περισσότερη αγωνία και σασπένς. Καλή επιτυχία στο συγγραφικό σου ταλέντο!!!!!!!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

stavroula, τιμή μου, αλλά δεν διάβασες τη συνέχεια, γι' αυτό τα λες αυτά. Για κοίτα και πιο πάνω και θ' αλλάξεις γνώμη... μην παρατάς τον Στήβεν Κινγκ!!!