Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009

"Αυτό που μου αρέσει πιο πολύ σε εμένα είναι..."

Εμένα παιδάκι μου τελείωσε, είναι να μην με αφήσεις μόνη μου αργά σε ένα άδειο γραφείο. θα κάνω τη δουλειά μου βεβαίως βεβαίως, αλλά στο ενδιάμεσο θα χαζέψω, θα πιω νεράκι, θα τηλεφωνήσω στην κολλητή για ενημέρωση και θα κατεβάσω ό,τι ιδέα μπορείς να φανταστείς.
Ακούστε τι σκέφτηκα τώρα. Να παίξουμε "Αυτό που μου αρέσει πιο πολύ σε εμένα είναι...". Ήτοι ο καθένας από εμάς να διαλέξει αυτό που θεωρεί πιο όμορφο επάνω του (εσωτερικά και εξωτερικά) και να το μοιραστούμε μπας και νιώσουμε λίγο καλύτερα για μας.
Αρχίζω:
1) αυτό που μου αρέσει πιο πολύ σε εμένα εξωτερικά είναι τα μάτια μου. είναι γλυκά νομίζω και δείχνουν όλα μου τα συναισθήματα. μελιά είναι, τίποτα ιδιαίτερο σε χρώμα, αλλά μου αρέσει και το σχήμα τους.
2) αυτό που μου αρέσει πιο πολύ σε εμένα εσωτερικά είναι που όταν κάνω καμιά στραβή με πιάνουν οι τύψεις μου και προσπαθώ να το διορθώσω, αλλιώς κοκκινίζω, αγχώνομαι, με σιχτιρίζω και άλλα πολλά.
Εσείς τι λέτε; Να παίξουμε; Σειρά σας!
Α, και καλή εβδομάδα!

4 σχόλια:

Το χρυσό ΠιΠι είπε...

1) αυτό που μου αρέσει εξωτερικά είναι το λαμέ μαλί μου! (ναι ναι με έχουν ρωτήσει αν το βάφω γκρι!)
2) το χιουμορ μου.

Ανώνυμος είπε...

1)Αυτό που μου αρέσει πιο πολύ πάνω μου είναι το χαμόγελο μου!είναι αληθινό και πάντα κακαριστό(μη κοροιδεύετε,είναι ωραίο :))
2)Μέσα μου μου αρέσει πιο πολύ η ευαισθησία μου...αν και τις περισσότερες φορές με ταλαιπωρεί εμένα μου αρέσει πολύ!!!

kakos lykos είπε...

1)Το μάτια μου, παίρνουν όλες τις αποχρώσεις του πράσινου,ανάλογα με τον φωτισμό, τον περιβάλλοντα χώρο ή και τα χρώματα των ρούχων που φοράω, όταν είμαι καλοκαίρι σε παραλία γίνονται γαλαζοπράσινα, αν είμαι σε κλειστό χώρο βαρύ σκούρο πράσινο κλπ, χρυσό Πιπι πριν προλάβεις να γράψεις καμιά κακία πάλι, σου λέω όχι σκατί δεν γίνονται ποτέ:P
2)Οι δηλητηριώδεις ατάκες μου, αρέσουν σε μένα και σ' όλους τους άλλους, εκτός φυσικά από το άτομο για το οποίο προορίζονται κάθε φορά.
Ναι όταν είμαι καλή είμαι καλή, όταν είμαι κακιά όμως είμαι πολύ καλύτερη.
Για όσους/ες δεν το ξέρουν είμαι λύκαινα και όχι λύκος, απλώς επείδη δεν υπάρχει παραμύθι με κακιά λύκαινα, αναγκαστικά το nick μου είναι κακός λύκος.
:)

kakos lykos είπε...

Με έπιασε και η δακτυλική μου δυσλεξία, τα μάτια μου ήθελα να γράψω, και όχι το μάτια μου, 2 έχω.

:)))))))))))))