Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008

Ποδοχεράκια

Αγαπημένοι φίλοι και φίλες, καλησπέρα.
σήμερα ζω τη σπάνια χαρά να είμαι μόνη στο 152 τ.μ. γραφείο που εργάζομαι. μόνη, σόλο, θεά, αρχηγός, πώς το λένε; όλοι λείπουν (στο καλό!). και έχω λίγο χρόνο για κους κους και επισκέψεις στα μπλογκάκια σας. και είπα δεν ανεβάζω και καμιά αναρτησούλα, Παρασκευή είναι. τι να πούμε, τι να πούμε. α, ναι, να πιάσουμε ένα κυρίως γυναικείο θέμα (σόρι, γκάις). να πούμε για μανικιούρ - πεντικιούρ. καλό;
λοιπόν που λέτε, έχω κλείσει ραντεβού την πέμπτη για μανικιούρ - πεντικιούρ σε μια καλή κοπέλα που μου συστήσανε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ -το τονίζω αυτό. το καλό είναι ότι έρχεται και στο σπίτι. λέω, καιρό έχω να κάνω ρεκτιφιέ, ας έρθει.
και έρχεται η καλή κοπέλα και είναι σαν το ανάποδο γαμώτο στη φάτσα, όχι άσχημη, αλλά λες και της σκότωσα τη μάνα, την αδελφή, το γκόμενο και το χρυσόψαρο μέσα στη γυάλα. λέω, δεν πειράζει θα περάσει. προσφέρω καφέ, γλυκό, ποτό και μου ζητάει μπύρα με το μπουκάλι. 6 Η ΩΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ! τι να κάνω, σερβίρω μπύρα. και ελπίζω αυτό να μην επηρεάσει τη δουλειά της.
ξεκινάμε, μουλιάζω χεράκια, ποδαράκια, ωραίο ήταν αυτό, ξέρετε, που βάζεις τα άκρα σου μέσα σε νερό με μπουρμπουλήθρες και άλατα για ενυδάτωση, ωραίο, το ξαναλέω. και εδώ αρχίσανε και τελειώσανε τα ωραία. από εκεί και πέρα, πέρασα μια ώρα ατελείωτης οδύνης κάτω από τον τροχό της "έμπειρης" επαγγελματία. πόνεσα, πόνεσα, πόνεσα, χίλιες φορές καλύτερα ο τροχός του οδοντιάτρου. αφού στο τέλος μάτωσα. και εκείνη συνέχιζε, δεν είναι τίποτα λέει, θα βάλουμε μετά αποστειρωτικό. τι λες καλή μου; ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ!!!
Το καλό το άφησα για το τέλος. "θα τα βάψουμε;" μου λέει. ε, σκέφτηκα κι εγώ, τόση ταλαιπωρία πέρασα, να μας μείνει τουλάχιστον το βάψιμο, οπότε λέω ναι. "τι σκέφτεσαι να κάνουμε;" μου λέει. "κάτι διακριτικό" απαντώ εγώ. ωραία; ωραία! λοιπόν, το διακριτικό κατά τη γνώμη της ήταν ένα σούπερ γυαλιστερό κόκκινο κατακόκκινο και από πάνω σκόπευε να βάλει και στρασάκια!!! Χέρια πόδια μιλάμε τώρα, κάντε εικόνα. ε, εκεί άσκησα βέτο όμως. Θα με καμαρώνατε, αν ήσασταν μπροστά.
στο μεταξύ η γυναίκα έχει πιεί την δεύτερη μπίρα και εγώ δεν έχω άλλη στο ψυγείο. οπόταν αφήνουμε το κόκκινο (και από μέσα μου βρίζω, αλλά θα το ξεβάψω μόνη μου όταν ξεκουμπιστεί) και της λέω όλο ελπίδα "τελειώσαμε;" αμ, δε! όχι, ήθελε να ακολουθήσει ψυχαγωγικό πρόγραμμα η κυρία! να γίνουμε φίλες, να μου πει τον πόνο της, τέτοια. και ξεκινάει μια πάρλα χειρότερη από την δική μου, και να μην σταματάει. αναγκάσθηκα να πάρω την κολλητή κρυφά από το μπάνιο για να μου κάνει κλήση στο κινητό μπας και την ξεκολλήσω από το σπίτι. μόνο έτσι έφυγε καλά μου παιδιά. αφού μούτρωσε πρώτα πάλι και αφού μου πήρε και εβδομήντα ευρώ.
Συμπέρασμα; δεν το ξανακάνω, δεν το ξανακάνω. χίλιες φορές μόνη μού ή μέσα στη μπίχλα. αυτό το λάθος πάντως ποτέ ξανά!
φιλάκια και καλό Σ/Κ

12 σχόλια:

Μάτα είπε...

Αμάν κοριτσάκι μου τι έπαθες!
Μήπως όμως έβαψε τα νύχια κόκκινα για να καμουφλάρει το αίμα;

Φιλάκια

maria είπε...

ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΕ ΕΓΔΑΡΕ Η ΚΟΠΕΛΙΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ . ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ .
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΕΥΡΩ. Ε ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ .

πουαντερι είπε...

Ε οχι και 70;!
ρε πολλα σου πηρε.....μπας και τα υπολογισε διπλα λογω μπυρας;
παντως τωρα στην μοδα ειναι το μαυρο στο νυχι, σαν να σου μαγκωσαν τα δαχτυλα στην πορτα και μελανιασανε....καπως ετσι.

Απο οτι καταλαβα της ιδιας αποψης ειμαστε περι φρου-φρου και αρωματων.
Χιλιες φορες λοιπον εγω που τα κόβω απο την ριζα που λενε.

Olga είπε...

Α, καλά!! Εσύ έβαλες σπίτι σου την τρελή με τον τροχό! Δεν είμαστε καλά!!
Αλλά 70 ευρώ?? Πολλά σου ζήτησε, η μπύρα θα έφταιγε..!

Τι τράβηξες βρε κοριτσάκι, εγώ μάλλον θα την είχα πετάξει έξω με τις κλωτσιές!!

Μάκιαααα! Καλό ΣΚ!

Dorothy είπε...

70 Ευρώ? Αουτς! Δεν ξέρω τι πόνεσε περισσότερο, ο τροχός ή η λυπητερή?!? Με τις μπύρες θυμήθηκα έναν που είχε έρθει να μας φτιάξει κάτι υδραυλικά και ζήτησε στις 10 το πρωί τσίπουρο! (εννοείται ότι τα αποτελέσματα της εργασίας του ήταν ανάλογα με το μανικιούρ- πεντικιούρ που σου έκανε ο θηλυκός Ορέστης Μακρής)

Δημιουργία είπε...

Αφου δεν ζητησε και κανενα κοψιδι,παλι καλα.Αλλα και 70?Τσ..τσ! πριν κλεισεις για οποιαδηποτε παροχη εργασιας ρωτας παντα τι θα στοιχισει.

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Ματούλα μου, λες; εγώ πάντως και την επόμενη μέρα έναν πόνο στα δάχτυλα τον ένιωθα! κάτσε να δω καλά τα νύχια μου από κάτω!
Μαρία, ευχαριστώ για το μέιλ σου. τι να κάνω, είπαμε ήταν συστημένη από φίλη...
Πουαντερί εγώ έχω ανακαλύψει κι άλλο βάθος κάτω από τη ρίζα. από φρου φρου και αρώματα, όσο τα κυνηγούσα βρε παιδί μου πιο μικρή, τώρα άμα φορέσω μάσκαρα θεωρώ ότι είμαι έτοιμη για χοροεσπερίδα. στο τσακίρ κέφι δε, ρίχνω κι ένα λιπ γκλος! άστα να παν, δεν βρίσκεται ο γαμπρός έτσι ;)
Oλγάκι και εγώ το ίδιο σκέφτηκα αλλά είχε πιει κιόλας και σκεφτόμουν ότι ήταν και χειροδύναμη και θα με νικούσε.
Παπουτσάκια Ντόροθι πολύ γέλασα με το θηλυκός Ορέστης Μακρής. κάπως έτσι ήταν, αλλά δεν της φαινόταν από την αρχή της άτιμης. φαίνεται πάντως ότι σε μερικούς επαγγελματίες του κλάδου αλκοόλ = καλύτερη απόδοση (από την ανάποδη)
Δημιουργία, δεν είχαμε κοψίδι, νηστεύουμε για τα Χριστούγεννα. και οι μπύρες βρέθηκαν στο ψυγείο μάλλον από τον Δεκαπενταύγουστο (ελπίζω να μην την δηλητηρίασα, κρίμα είναι!!!)
το ξέρω ότι πιάστηκα μεγάλο κορόιδο, και είμαι και δικηγόρος λέει τρομάρα μου, αλλά τέτοιες ώρες παιδιά, τέτοια λόγια. την πάτησα. είπαμε, από την άλλη φορά μόνη μου. και θα πηγαίνω στην Πουαντερί να τα φτιάχνουμε παρέα!

K@terin@ είπε...

Οχι είναι πολλά είναι πάρα παρά πολλά και συγκρινόμενα με την ποιότητα των υπηρεσιών μάλλον θα έλεγα κρίμα και άδικα ... αφού δεν πλήρωσες και κανένα δερματολόγο πάλι καλά

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Κ@τεριν@κι μου, καλησπέρα! μη μου βάζεις ιδέες χρονιάρες μέρες γιατί θα πάθω! λες;

kakos lykos είπε...

χαχαχα.Συγνώμη που γέλασα(εξάλλου τι κακός λύκος θα ήμουν αν δεν γελούσα με πάθημα της κοκκινοσκουφίτσας), αλλά τα περιέγραψες καταπληκτικά, ήσουν περιγραφικότατη και μου γεννήθηκαν οι εικόνες μπροστά στα μάτια μου.
Εγώ στη θέση σου όχι μόνο δεν θα την πλήρωνα, χώρια που σε χρέωσε για 20 δάχτυλα αφού τα ΄βλεπε διπλά η μπεκροκανάτα, αλλά θα της ζητούσα να με πληρώσει και από πάνω για ψυχοσωματική οδύνη ;)

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

ώστε έτσι Κακέ Λύκε, γέλασες με τη μικρή φτωχή ξενυχιασμένη Κοκκινοσκουφίτσα; ένα σου λέω μόνο, θυμίσου πώς τελειώνει το παραμύθι και ποιος γελάει ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ!!! ΧΕ ΧΕ ΧΕ!!!
καλώς ήρθες και είδα ότι έχεις και εσύ κακές παρέες (βλέπε ΠιΠι).
το μπλογκ σου καμία σχέση. έτσι θα ήθελα να είναι το δικό μου, αλλά δυστυχώς πρέπει να το 'χεις για να το φτιάξεις...αχ, καλές γιορτές και μακριά από γιαγιάδες!!

kakos lykos είπε...

"καλώς ήρθες και είδα ότι έχεις και εσύ κακές παρέες (βλέπε ΠιΠι).
το μπλογκ σου καμία σχέση. έτσι θα ήθελα να είναι το δικό μου, αλλά δυστυχώς πρέπει να το 'χεις για να το φτιάξεις...αχ, καλές γιορτές και μακριά από γιαγιάδες!!"

Καλώς σε βρήκα Κοκκινοσκουφίτσα, η πι-πι είναι αγαπημένο μου φιλαράκι και στη real life. Όσο για το blog, με λίγη καλή θέληση και προσπάθεια θα τα βρεις τα κόλπα, και θα βάλεις και συ καλούδια στο δικό σου εύκολο είναι.
Για τις γιαγιάδες που είπες μην ξύνεις πληγές, τις έφαγα με το κουτάλι σήμερα και αυτές και τους παππούδες, μέσα στη τράπεζα που είχα πάει για δουλειές(αν διάβασες τις σημερινές μου περιπέτειες στην ανάρτηση που έβαλα, θα πεις στο τέλος ότι φτηνά την γλύτωσες με τα ποδόνυχα, μπροστά στην ταλαιπωρία μου).
Καλό βράδυ να χεις :)