Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008

η επόμενη μέρα

Δεν ήταν μια εβδομάδα συνηθισμένη αυτή που μεσολάβησε από την τελευταία μου ανάρτηση. ήταν δύσκολη, ματωμένη, θυμωμένη, όλα τα απαίσια μαζί. και το τι γινόταν έξω έμοιαζε πολύ με το πώς ένιωθα μέσα μου. όμως τουλάχιστον σε προσωπικό επίπεδο, αποφάσισα ότι τέρμα η γκαντεμιά και η κλαψομουνίαση (με συγχωρείτε για τα γαλλικά, αλλά τα πράγματα πρέπει να λέγονται με το όνομά τους). δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα για τα γεγονότα των ημερών, παρά να πω ότι λυπάμαι για τον μικρό Αλέξη που χάθηκε έτσι άδοξα και λυπάμαι για αυτούς που τον χρησιμοποιήσανε μετά θάνατον για να κάνουν τα κέφια τους. θέλω να πιστεύω ότι αργότερα δεν θα θυμόμαστε αυτές τις ημέρες ως κόλαση ωμής βίας, αλλά ως εφαλτήριο για ένα καλύτερο μέλλον, αλλά αμφιβάλλω.
ξαναγυρνάμε λοιπόν. από εδώ και εμπρός τέλος η μαυρίλα, ζήτω η ελπίδα! και νιώθω ευγνώμων για όσα έχω (αγάπη, συμπαράσταση, ένα πιάτο φαγητό), ακόμη και αν γύρω όλα έχουν βγει εκτός ελέγχου. κι αν μπορώ να βοηθήσω κάπου, θα το κάνω. και η ζωή θα συνεχισθεί.
πολλά φιλιά σε όλους
εύχομαι ένα όσο πιο καλό γίνεται σαββατοκύριακο

8 σχόλια:

Matriga είπε...

Σου εύχομαι καλή τύχη στη νέα σου διαδρομή και να μας κρατάς έτσι όμορφα συντροφιά μέσα από το blog σου. Μια fun σου και blogger επίσης!

Olga είπε...

Καλά τα λες κοριτσάκι!!
Πολλά φιλιά και ροζ συννεφάκια από μενα!
Αρχισε να τα βλέπεις όλα ροζ και είμαι σίγουρη πως όλα θα γίνουν καλύτερα!

Αρχοντία είπε...

Καλό Σαββατοκύριακο...
Εύχομαι από Δευτέρα να δούμε φώς!
Κατά τα άλλα... πράγματι, βλέπω τί γίνεται γύρω και νιώθω τυχερή γι αυτά που έχω!

Dorothy είπε...

Πολύ σωστά αυτά που λές! Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι με το να αναμασάμε τα ίδια και τα ίδια δεν βγαίνει τίποτα. Καλώς σε βρ'ηκα!

Δημιουργία είπε...

Kαλη εβδομαδα να εχεις και το κεφαλακι ψηλα.

Μάτα είπε...

Καλημέρα γλυκειά μου! Πολλά φιλιά και καλές γιορτές!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

όλοι σας με συγκινήσατε πολύ.
@matriga καλό μου, τι fun είσαι μιας που δεν ξέρει ΑΚΟΜΗ πού της πάν τα τέσσερα από blogging; ευχαριστώ πάντως και θα ανταποδώσω την επίσκεψη!
@Olga ωραία ανάρτηση η τελευταία Ολγάκι! πράγματι τα βλέπω όλα ροζ και φοράω και ροζ πουλόβερ! στείλε πάλι πληζ τις οδηγίες για φωτό, γιατί δεν ήρθαν τελικά...
@Aρχοντία διάβαζα το μπλογκ σου και ζήλευα με το χάρισμά σου. τιμή μου που με επισκέφθηκε ένας τόσο δημιουργικός άνθρωπος. έχεις αρχίσει να βλέπεις φως;
@ τα παπούτσια της Dorothy τι πάθατε όλες οι καλλιτέχνιδες και με προτιμάτε εμένα τη φτωχή πεζή ψυχή; νιώθω σύμπλεγμα κατωτερότητας. όπως κατάλαβες Ντόροθι, ούτε η δική σου σελίδα μου έχει ξεφύγει! να είσαι καλά και θα τα λέμε σίγουρα.
@Δημιουργία εκτός που ζήλεψα τα παπουτσάκια με τις σολίτσες, ζήλεψα και το ωραίο σου μπλογκ. τα ίδια που γράφω παραπάνω ισχύουν και για σένα. ευχαρίστησή μου η επίσκεψή σου
@Μάτα φιλενάδα μου σε σένα τι να πω; τα ξέρεις. είδα την ανάρτησή σου και χάρηκα πολύ. και αν συνέβαλα κι εγώ σε αυτό, τότε χαίρομαι διπλά. πολλά πολλά φιλιά
@όλους; συγνώμη που άργησα να απαντήσω, αλλά ήμουν γριπωμένη από το Σάββατο, σπίτι δεν έχω ίντερνετ και σήμερα ήρθα στη δουλειά ξανά.

Matriga είπε...

Είμαι fun μιας γυναίκας που ξέρει να εκφράζεται και προφανώς να ζει! Αν δεν κάνω λάθος, η ποιότητα δεν σχετίζεται με τον αριθμό των αναγνωστών...
Εγώ έγινα blogger τον Οκτώβριο και αν δεν κάνω λάθος και συ το ίδιο. Έχε υπόψη σου ότι ανάμεσα στα αγαπημένα μου blogs μαζί με το δικό σου είναι και του Paulo Coelho, το troktiko και κάποια άλλα που διαβάζονται από εκατοντάδες! Είσαι πολύ μετριόφρων πάντως.
To δικό σου έχει τρομερό "στίγμα" ;)