Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2008

Αυτά!

Γεια σας. Τι κάνετε; όλα καλά; ωραία! Αυτά!!!
έτσι ακριβώς είναι η διάθεσή μου αυτές τις ημέρες. θέλω τόοοοοσο πολύ να σας ανεβάσω ένα υπέροχο ποστ που να αναδεικνύει την εξυπνάδα, την τσαχπινιά και το ταλέντο μου, αλλά ο γενικός φαίνεται έχει κατέβει για καλά. αλήθεια σας το λέω, θέλω, αφού κάθε μέρα ανοίγω το κουτάκι "Νέα ανάρτηση" και κάθε ημέρα το κλείνω άπραγη. λες και μαγκώνουν οι λέξεις μέσα μου ρε παιδί μου, λες και τελείωσαν τα θέματα. κουβάρι μου έχουν κάτσει όλες οι σκέψεις τελευταία. και ούτε έμαθα να ανεβάζω φωτογραφίες, ψέμματα σας είπα την Παρασκευή. τίποτα δεν έκανα, μόνο δουλεύω σαν χαζό.
επειδή όμως δεν το βάζω κάτω, ορίστε μια ανάρτηση έτσι και μόνο για ζέσταμα, αφιερωμένη σε όλους όσοι με διαβάζετε. εύχομαι να είστε καλά και να ετοιμάζεστε για τα Χριστούγεννα και να ψωνίζετε σαν τρελοί και να αγκαλιάζετε αυτούς που αγαπάτε σαν τρελοί και όλα να τα κάνετε σαν τρελοί αυτές τις ημέρες. και να χαζολογάτε. πολύ. και να μην παίρνετε τίποτα μα τίποτα στα σοβαρά παρά μόνο τις ανάγκες σας. και να αγαπάτε. πολύ. και να την ξοδεύετε την αγάπη σας. παντού. και επειδή άμα συνεχίσω θα φτιάξω την πρώτη ανάρτηση κουβερτοσέντονο με διπλή επένδυση, στοπ εδώ. με συγχωρείτε για την μπουρδολογία. ήθελα όμως να μιλήσουμε μωρέεε! κακό είναι; πείτε και εσείς κάτι! ό,τι θέλετε, ορίστε. ανοίξαμε και σας περιμένουμε!

8 σχόλια:

Olga είπε...

Βρε καλώς την!!
Δεν πειράζει που δεν έχεις κάτι να πεις - σημασία έχει που μας λες και ένα γεια!:-)
Προς το παρόν δεν ψωνίζω ακόμη, φτιάχνω τη λίστα με τα δωράκια...
Στόλισα λίγο το σαλόνι και προσπαθώ να δω που θα χωρέσει το τεράστιο δέντρο που αγορασα πέρσι - χωρίς να υπολογίσω το redecorating του σπιτιού.. Με κόβω να το βάζω μέσα στη μέση του δωματίου...:-P
Φωτογραφίες είναι εύκολο να ανεβάσεις, κι εγώ δεν ήξερα, αλλά μιας και είμαι ψιλογνώστρια του νετ τα κατάφερα!
Αν θέλεις βοήθεια πες μου..:-)

Φιλάκια!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥτο με τις αναρτησεις το παθαινω κι εγω!!!!και δεν γραφω τιποτε στο τελος

να περνας κι απο μενα να τα λεμε!!!μμμμμματς!!!φιλια

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Όλγα μου μάκια! ωραία τα νέα σου. τελικά δεν χρειάζεται πάντα να υπάρχει ορισμένο θέμα! ο πατέρας μου πήρε ένα τεράστιο δέντρο Κολοράντο πέρισυ που σκοντάφτει στην οροφή και δεν έχω αρκετά ψηλή σκάλα για να το κουρέψω. ευχαριστώ πολύ, θα πάρω αυτά τα μαθήματα φωτογραφίας, γίνονται και μέσω e-mail;
παπαρουνίτσα μου, διάβασα τα τελευταία ποστ σου και έχω μείνει άφωνη. σκέφτομαι τι να σχολιάσω. θα το κάνω όμως σήμερα! μπες να δεις!

Olga είπε...

Φυσικά και γίνεται μέσω e mail. Θα σου φτιάξω έναν οδηγό με τα βήματα που πρέπει να κάνεις και θα σου φανεί piece of cake!!:)

YΓ. Τελικά το περσινό δεντράκι δεν χωράει πουθενά και με κανένα τρόπο - εκτός και αν το βγάλω στο μπαλκόνι..!
Σήμερα θα αγοράσω ένα πιο μικρό και αυτό θα το κρατήσω για κάποιο μεγαλύτερο σπίτι!!
Πως τα έχουμε καταφέρει 2 άτομα να μην χωράμε σε ενα διαμέρισμα 100 τ.μ δε ξέρω!!

Olga είπε...

Σου έστειλα ήδη mail με οδηγίες κοριτσάκι!!!:)

nellinezi είπε...

χαχαχχαχααχαχαχαχαχα!!!!!! εντάξει μωρέ...καλά έκανες και τα είπες....τα έβγαλες από μεσα σου ρε κορίτσι, αυτό είναι σημαντικό....εντάξει μωρεεεεε!!! χαχχααχχααχαχαχχαχαχααχα ! Κι όμως είναι από τις πιο ωραίες αναρτήσεις σου γιατί είναι αυθόρμητη πολύ και γουσταρα τρελά!

Μάκια μάκια!

Μάτα είπε...

Πες ότι θέλεις και μην σε νοιάζει τίποτα!Κανένας δεν σε παρεξηγεί, έτσι κι αλλιώς όλοι μας την ίδια τρέλα κουβαλάμε!
Φιλάκια

XRYSOULA είπε...

Καμιά φορά είναι ωραίο να ξεφεύγεις απλώς και να λές ένα γειά με τους φίλους σου εδώ σ' αυτή την γειτονιά.
Φιλάκια και περιμένω κι άλλη συνταγή...
Μην με ξεχνάς!