Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

Δεν ακούν όλοι οι ταρίφες Ντέρτι τελικά



Καλημέρα!!! Σήμερα είναι Παρασκευή και η τελευταία ημέρα του Ιουλίου!!!

17 σχόλια:

Μάγισσα Κίρκη είπε...

Αν και δεν είμαι ταρίφας, ακούω σχεδόν μόνο ντέρτι! (μετά απ αυτό αν δεν μου ξαναμιλήσεις θα είσαι απόλυτα δικαιολογημένη! :p )

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Κίρκη καλό μου, τι είναι παιδί μου αυτά που λες; Εγώ δεν το είπα έτσι, κι εγώ ακούω ντέρτι, έννοια σου, μια χαρά είναι. Απλώς το 99,99% των ταξιτζήδων ακούει ΜΟΝΟ ντέρτι κάθε πρωί, για αυτό το παρατήρησα ότι ο σημερινός οδηγός άκουγε C:real. Όχι τίποτα άλλο. Μπα σε καλό σου, παραλίγο να παρεξηγηθώ δηλαδή! Άντε, τι να κάνω, είμαι καλός άνθρωπος και στη χαρίζω! Καλό Σαββατοκύριακο φιλενάδα!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

A, και από εδώ και πέρα δεν σου ξαναμιλάω, επειδή έγραψες ότι δεν θα σου ξαναμιλήσω. Και σου βγάζω και τη γλώσσα :PPPP για να μάθεις :)))

TzinaVarotsi είπε...

Έχω ένα φίλο ταρίφα που ακούει μόνο κλασική μουσική :)

nellinezi είπε...

όχι...ακούει και η Νέλλη Νέζη !! :-D

Tα φιλιά μου στη Μάγισσα Κίρκη!!!!!

Dorothy είπε...

Οχι βέβαια! Οι περισσότεροι ακούν και αθλητικά, σπορ εφ εμ και τέτοια. Μια φορά είχα πετύχει έναν που άκουγε το σταθμό της Εκκλησίας! Φαντάσου σκηνικό: περασμένα μεσάνυχτα και να γυρίζω σπίτι συνοδεία απολυτικιων :p

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...

Καλό μήνα!!!! Εδώ στη Δράμα έχει ένα οδηγό στα ΚΤΕΛ που κάνει τα τοπικά δρομολόγια και είναι γύρω στα 40 κάτι με μακριά μαλλιά και μαύρα ρούχα, ο οποίος ακούει καρά ροκιές μέσα στο λεωφορείο..... Φαντάζεσαι πως βγαίνουν οι γέροντες μετά από μια ώρα διαδρομής? Εγώ μόνο είμαι από τους τυχερούς επιβάτες..... Φιλιά πολλά πολλά!!!

Spy είπε...

Eν τω μεταξύ, σήμερα είναι Σάββατο και η πρώτη μέρα του Αυγούστου*.


*εξαιρετική παρατήρηση που επισημαίνει την διαχρονικότητα των ποστ(ς).

Olga είπε...

Καλό μήνα και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού...

Πολλά φιλάκια

ΥΓ. Τρελαίνομαι για CReal!!:)))))

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Τζίνα μου, αν τον ξαναπετύχεις πουθενά, μίλα του για μένα. Χρειάζομαι επειγόντως λίγη μουσική επιμόρφωση κι ομολογώ ότι αν και σαν άκουσμα τη λατρεύω, με την κλασική μουσική δεν έχω μεγάλη εξοικείωση. Φιλιά πολλά!!!! Καλή εβδομάδα!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

nelli, γεια σου κουκλίτσα! Βρε κι εγώ ακούω Ντέρτι! Θέλω κι εγώ φιλιά!:(((
Έμαθα ότι έκανες κακές παρέες το προηγούμενο Σ/Κ! Καλάαααα!!!! Κι εγώ θα δείτε!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Dorothy, έτσι είναι καλά. Εγώ προχθές βιαστική μπήκα σε ταξί το μεσημέρι για να πάω στο κέντρο, κι ο οδηγός με το καλημέρα σας μου ζήτησε να του ορκιστώ (!!!) ότι θα συστρατευθώ μετο ΚΚΕ και ότι θα γραφτώ και στην ΟΓΕ. Μετά για να το σιγουρέψει ότι θα το κάνω, μου έβαλε και στο ραδιόφωνο τον ανάλογο σταθμό, για να δω το φως όπως μου εξήγησε. Καλά λοιπόν τα απολυτίκια. Φιλιά πολλά!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Stavroula μου, καλό μήνα! Γύρισες από διακοπές; Άσε, θα μπω στο μπλογκ σου να δω μόνη μου. Η αδελφή μου έτυχε να είναι δίπλα μου όταν διάβαζα το σχόλιό σου χθες το βράδυ κι επειδή τυγχάνει ροκού και μεγάλη λάτρις του μαύρου, με ρωτάει σε ποια γραμμή λεωφορείου συναντάμε αυτόν τον οδηγό, για να κανονίσει την πορεία της. Χαχαχα! Πολλά φιλιά!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Κύριε Spy, με τσακώσατε μεν, αλλά μη με δίνετε και τόσο στεγνά στο λαό μου. Εντάξει, ήταν Παρασκευή και δεν είχα μεγάλη έμπνευση, είπα να το σώσω έτσι. Σαββατοκύριακο ερχόταν, να μην δώσουμε μια έμφαση; Αλλά κι εσείς; Ένας τζέντλεμαν; Να μου τη λέτε έτσι; :(((
(Και σήμερα είναι Δευτέρα και 3 Αυγούστου, ώρα 9:59 για να είμαι απολύτως ακριβής ;))

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Ολγάκι μου, τι έκπληξη ήταν αυτή! Καλό σου μήνα κούκλα μου, και μη ξαναχαθείς έτσι, έλειψες πολύ!
Κι εμένα οι C:real μου αρέσουν πολύ!!! Φιλιά!!!

maria είπε...

όντως, δεν ακούν όλοι οι ταρίφες ντέρτι. ο δικός μου ακούει στυλ Μάλαμα, Πυξ Λαξ και όταν εγώ θέλω νταχτιρντίδικα τραγούδια με παίρνει ο ύπνος. μια δυο φορές τόλμησα κ του είπα να αλλάξει ρεπερτόριο κ νευρίασε. εμμέσως βέβαια αλλά το κατάλαβα. οπότε κλείνω το ακουστικό και βυθίζομαι στις σκέψεις μου.. εκτός κ αν θελήσω ν ακούσω πυξ λαξ ή νεράιδα..
πολλά φιλιά :)

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

maria, άμα θέλεις, αλλάζουμε ταξιτζήδες, γιατί ο δικός σου κάτι μου κάνει. Κάτι σαν κλικ, κάτι σαν είμαστε της ιδιας συνομοταξίας, κάτι τέτοιο τέλοσπάντων. Θα ήθελα κι εγώ να μπορώ να κλείσω το ακουστικό όταν οι ταρίφες ακούνε π.χ. Φλωρινιώτη πάντως. Αλλά δεν μπορώ :(((