Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

Εσείς τι λέτε;








Θυμάστε που χθες έψαχνα να βρω πού να πάω διακοπές φέτος και ζήτησα τη βοήθειά σας; Οι προτάσεις σας ήταν όλες αξιολογότατες, αλλά σκέφτηκα κι εγώ κάτι. Τι θα λέγατε για την ΑΝΔΡΟ;

(οι φωτογραφίες είναι από τα sites http://www.andros.gr/ και http://www.androsweb.gr/ )

UPDATE: Καλέ μιλάτε, πείτε κάτι. Τι με αφήνετε και νομίζω ότι η Άνδρος ήταν δική μου ιδέα; Αφού εχθές μου την πρότεινε η Dorothea σε σχόλιό της. Καλά, αφού βλέπετε ότι η ιδιοκτήτρια του blog το έχει καμμένο, γιατί δεν βοηθάτε; Dorothea μου, χίλια συγνώμη για αυτό που έγινε και χιλια ευχαριστώ για την πρότασή σου. Φιλιά!!!

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ!!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Kι εμένα μου αρέσει Παπαρούνα μου, κι από ό,τι είδα, συγκεντρώνει πολλά από όσα αναζητώ. Έχει και αξιοθέατα πέρα από παραλίες. Άσε που με φαντάζομαι να χαζεύω το ηλιοβασίλεμα από τη χερσόνησο στην τελευταία φωτογραφία και λιώνω! Πολλά φιλιά!!! Εσύ πού θα πας καλό μου;

Fri είπε...

Καλημέρα και από εμένα :)
Μου φαίνετα πολύ καλή η επιλογή σου, είναι ακόμα ένα από τα νησιά που θέλω να πάω... Με το να μένω τόσα χρόνια σε νησί, δεν κατάφερα να πηγαίνω συχνά σε άλλα. Αλλά από του χρόνου θα τα πάρω εργολαβία :)
Εγώ όχι δεν είμαι από την Κρήτη, αλλά λόγω σπουδών και δουλειάς έζησα εκεί 12 πολύ όμορφα χρόνια. Θα διαφωνήσω μαζί μου για την εμπορευματοποίηση των Χανίων, είναι από τους πιο όμορφους νομούς της πατρίδας μας, με ακόμα πολλά 'αγνά' μέρη για να δεις, πανέμορφες παραλίες και νοστιμότατο φαγητό! Κάποια στιγμή θα σε ξεναγήσω και θα σε πείσω ;)
Χαιρετισμούς!

kakos lykos είπε...

Πανέμορφο νησί!
Έχω πάει αρκετές φορές στην Άνδρο και την έχω γυρίσει όλη, πολύ καλή επιλογή Κοκκινοσκουφίτσα!

Καλημέρα :)

DaisyCrazy είπε...

αχχχχχχ τι όμορφα που φαίνεται!!! εγώ στο πρότεινα και τώρα ζηλεύω που το βλέπω κιόλας :))

ψηφίζω δαγκωτό:
ΝΑ ΠΑΣ! ΝΑ ΠΑΣ!

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...

Δεν έτυχε να πάω, αλλά νομίζω τελικά όπου και να πας η Ελλάδα είναι πανέμορφη. Και φυσικά, περισσότερο από όλα έχει σημασία να είσαι καλά και να περάσεις καλύτερα!!!! Φιλιά, γλυκιά μου πολλά πολλά!!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Fri μου με τις μουσικές σου, καλή σου μέρα! Δέχομαι ευχαρίστως την πρόκληση - πρόσκληση να με ξεναγήσεις στα Χανιά. Απλώς πέρισυ το καλοκαίρι που πήγαμε, όλες οι αμμουδιές ήταν κλεισμένες από εισόδους ξενοδοχείων και για να βρούμε πρόσβαση κάναμε αμάν. Επίσης παραθαλάσσια το μέρος έχει πήξει στις ταβέρνες, τα συγκροτήματα και γενικά δίνει λίγο την εντύπωση Λας Βέγκας. Όμως θα χαρώ πολύ να μου αλλάξεις γνώμη κάποτε. Πάντως ομολογώ ότι το παλιό λιμάνι ήταν υπέροχο! Πώς και το αποφάσισες να φύγεις μετά από 12 ολόκληρα χρόνια;

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

kake lyke, ζήτω! Αν χρειαστώ κάτι, μπορώ να σε ρωτήσω λεπτομέρειες;;;

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Dorothea, συγχώρα με γλυκιά μου, είμαι καμμένη. Δεν σε προσπέρασα, απλώς θυμόμουν σήμερα την ώρα που έγραφα "μα μήπως κάποιος μου την πρότεινε χθες μαζί με την Πάρο; μπα, λάθος θα κάνω!" κι αντί να γυρίσω να κοιτάξω τα σχόλια, συνέχισα απτόητη. Αμέσως θα κάνω update. Καταπληκτική η ιδέα σου. Και φέτος ήθελα κάτι πιο ήσυχο, έτσι, για αποθεραπεία. Πολλά φιλιά!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Stavroula μου, προσπάθησα να οργανώσω Θάσο, αλλά οι μέρες που έχω τελικά άδεια είναι τόοοοοσο λίγες και δεν θέλω να με φάνε τα ταξίδια. Η Άνδρος είναι πιο κοντά μου βλέπεις :(((( Αλλά δε θα τη γλυτώσεις τη γνωριμιά μαζί μου οσονούπω μου φαίνεται!!!!

Το χρυσό ΠιΠι είπε...

αμα θες αποθεραπείες και θεραπείες πήγαινε στα Καμμένα Βούρλα. Θα έχει και "πιπίνια" (έστω και με αλσχαιμερ).

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Εγώ λέω καλύτερα να πάω στα Μέθανα :PPPPPP Να κάνω και κανένα ιαματικό!!!

kakos lykos είπε...

Πολύ όμορφα είναι στις Στενιές είναι μία περιοχή που συνδυάζει το πράσινο και τη θάλασσα... αν δεν τα έχουν κάψει ακόμα.

kakos lykos είπε...

Το μουσείο Γουλανδρή συνήθως έχει ωραίες εκθέσεις να πας.Αν σου αρέσουν τα γλυκά του κουταλιού μπορείς να πάρεις από την χώρα.

Το χρυσό ΠιΠι είπε...

ποια γλυκα κουταλιού? αμυγδαλωτά rules!

kakos lykos είπε...

Λίγα λίγα τα θυμάμαι τρομάρα μου.
Λοιπόν το καράβι σε αφήνει στο Γαύριο, δεν σου συνιστώ να μείνεις εκεί, υπάρχουν λεωφορεία για τις μετακινήσεις στο νησί σε όσους δεν έχουν δικό τους μέσο και νοικιαζόμενα παπάκια, εγώ είχα πάρει το αυτοκίνητο μαζί μου έτσι είχα την άνεση να το γυρίσω σπιθαμή προς σπιθαμή, δεν είναι και πολύ μεγάλη η Άνδρος, έτσι μπορεί κανείς με δικό του μέσο να την εξερευνήσει σύντομα.
Ωραία μέρη: Μένητες(πολλά νερά και πράσινο), Αποίκια(εκεί είναι η πηγή Σάρισα), Στενιές(πολύ πράσινο καταπληκτικά νερά και παραδοσικά αρχοντικά),Μπατσί(τουριστικό μέρος με κεντράκια και λιμανάκι με ιστιοπλοϊκά και κότερα, μπορεί να πετύχεις και το πιπί εκεί με το κότερό του),το μεσαιωνικό κάστρο(ή αλλιώς το κάστρο της γριάς) και η παραλία "της γριάς το πήδημα" είναι πολύ εντυπωσιακή παραλία που βρίσκεται στο Κόρθι.Πολύ όμορφη είναι και η χώρα της Άνδρου γεμάτη από όμορφα αρχοντικά, αν σκεφτεί κανείς ότι το νησί αυτό έχει βγάλει γενιές εφοπλιστών. Αν θυμιθώ και άλλα θα σου πω.

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Mωρέ ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει! :)))
Κακέ μου Λύκε, σε ευχαριστώ. Ναι, θα μου άρεσε να δω και μερικές εκθέσεις, έχω ακούσει ότι η Άνδρος είναι πολύ μπροστά σε πολιτιστική κίνηση.
ΠιΠι, δεν τίθεται θέμα: Γλυκά κουταλιού - αμυγδαλωτά 1-1
Καλέ, την είδατε τη νέα φωτογραφία στα δεξά; Φόρος τιμής!

kakos lykos είπε...

Την είδα αν και νομίζω ότι με αδικεί λίγο, σαν λουλού φέρνω :P

χαχαχαχαχα

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Όχι Κακέ μου Λύκε, όχι, είσαι πολυ ωραία σε αυτή τη φωτογραφία. Εγώ είμαι σαν χαζοχαρούμενο! Τι να πεις όμως! Είναι τεκμήριο φιλίας!
Ευχαριστώ για τον τουριστικό οδηγό που έφτιαξες για μένα. Έχω ζαχαρώσει ήδη!

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...

Δεν πειράζει κοριτσάκι! Είμαι σίγουρη ότι κάποια στιγμή θα τα καταφέρεις να έρθεις και εδώ! Όπου και να πας κοίτα να περάσεις καλά και να ξεκουραστείς! Φιλιά πολλά!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Stavroula,ότι θα το κάνω, θα το κάνω! Με έχει φάει η περιέργεια να σε γνωρίσω από κοντά! Ίσως το φθινόπωρο... Πάντως, εδώ είμαι, δεν έφυγα ακόμα! Έχουμε να τα λέμε τουλάχιστον ένα μήνα μπροστά! Πολλά φιλιά!!!

DaisyCrazy είπε...

Καλημέρα! Σιγά μωρέ.. δεν το είπα για να με αναφέρεις στο ποστ! Απλά το ανάφερα έτσι για να δείξω τη ζήλια μου με το που είδα τις φώτος!
φιλιά και να πας να περάσεις άψογα!

Fri είπε...

Ευχαριστώς να σε ξεναγήσω, θα είναι εύκολο να σου αλλάξω τη γνώμη ;)
Έφυγα, τι να κάνω? Πήρα από πίσω το έτερον μου ήμισυ που βρήκε δουλειά στην ηπειρωτική Ελλάδα. Τα Χανιά θα κοίταγα? Έχουμε και προτεραιότητες σε αυτήν τη ζωή :)

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Dorothea, όχι παιδί μου, το σωστό πρέπει να λέγεται! Όλα κι όλα! Μη ζηλεύεις μωρέ! Πες μου, τι θέλεις να σου φέρω από Άνδρο κι εγώ θα σου το φέρω!!! Φιλιά!!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Fri, το σέβομαι, το ασπάζομαι και το προσυπογράφω. Απλώς δε γίνεται τίποτα να επανατοποθετηθεί ο σύντροφος, π.χ. στη Σαντορίνη;;;;
Να κάνεις την καρδιά σου πέτρα να τον ακολουθήσεις :PPPPP Σε ευχαριστώ φιλενάδα!!!