Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

UPDATE

Η υποφαινόμενη ιδιοκτήτρια αυτού του blog προφανώς δεν είναι καλά. Πάλι έκανε αλλαγές. Αλλά να σας πω: φταίει το ΧρυσοΠιΠι. Μου πρότεινε ένα ωραίο μέρος για να βρω χαριτωμένα layouts και δεν μπορώ να τα προσθέσω σαν gadget γιατί δεν έχω internet explorer 8 στο γραφείο και δεν θέλω να το εγκαταστήσω εδώ, γιατί δεν ξέρεις τι γίνεται και οι άνθρωπες εδώ είναι περίεργοι με τα πράγματά τους. Κλαψ κλαψ κλαψ. Οπότε έβαλα ένα προσωρινό πρότυπο που βρήκα στο blogger. Kαι θα κοιτάξω να μπω από κανένα ίντερνετ καφέ να κάνω τη δουλειά μου. Έχω βρει ένα τρομερό σχέδιο και θέλω να το αποκτήσω λέμε!!!! Α ρε Πιπίτσα τι μου έκανες με το http://www.thecutestblogontheblock.com/!!!!
Καλό Σαββατοκύριακο

18 σχόλια:

Το χρυσό ΠιΠι είπε...

να ρίξεις τα βάρη στην κυρά http://xaroylita-online.blogspot.com/ έκαψε και μένα!

Eleni Dafnidi είπε...

Διακρίνω έντονη την ανάγκη για ανανέωση φιλενάδα.
Συνέχισε να ξεσπάς στο blog που είναι και ακίνδυνο διότι ξέρω πολλά παραδείγματα ατόμων που ξέσπασαν στις τρίχες της κεφαλής τους και κατέληξαν με πράσινη κόμη!
Καλό σ/κ και πολλά φιλάκια!

kakos lykos είπε...

Αγόρασε ένα λαπτοπάκι Κοκκινοσκουφίτσα μου αν δεν έχεις δικό σου υπολογιστή, να μπορείς να κάνεις ότι θέλεις και όποτε θέλεις,χωρίς περιορισμούς. Να μην κρέμεσαι από το pc της δουλειάς ή των internet cafe.

;)

Δημιουργία είπε...

Ολο αλλαγες εισαι! Καλη εβδομαδα να εχεις.

DaisyCrazy είπε...

ωραιες οι αλλαγες.
κατεβασε mozilla firefox και αμα σου πουν σου-ξου-μου-ξου-του-ξου στη δουλεια πες τους οτι πρεπει να τον κατεβασουν ολοι γιατι ο internet explorer 7 έχει πολλα προβληματα ασφαλειας και θα κλεψουν ολα τα στοιχεια τους πριν να πουν κυμινο.
αντε μπας και γλυτωσεις και το νετ καφε :)
καλη βδομαδα!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Τώρα, τώρα θα πάω και εγώ να τα πω με τη Χαρουλίτα, περίμενε! Όχι ότι δεν φταις και εσύ βεβαίως βεβαίως :PPPP

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Με πράσινη κόμη; Όχι Ελενίτσα μου, το πολύ πολύ κόκκινη κόμη θα μπορούσα να λανσάρω! Έχω ανάγκη για ανανέωση, ναι, αλλά κυρίως μαθαίνω δύο τρία γκατζετάκια για να σταματήσω να είμαι άσχετη. Καλή εβδομάδα κυρία συγγραφεύ!!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Κακέ Λύκε, πρώτα πρώτα δέξου την ταπεινή μου συγνώμη που τελευταία έχω χαθεί από τη γειτονιά σου. Δεν είναι από κακό, ούτε επειδή φοβόμουν μη μείνω με τη μπουκιά στη μέση, απλώς κάτι γινόταν κάθε φορά και το ανέβαλα να γράψω. Αν σου πω ότι πριν από 3 εβδομάδες αγόρασα λαπτοπ και εδώ και 7 ήμέρες κάθεται ωραία ωραία στο κεντρικό σέρβις στο Πλαίσιο από όπου ποιος ξέρει πότε θα επιστρέψει; Ξέρω, ξέρω, κι εσύ με θέλεις τώρα για γούρι την Πρωτοχρονιά έτσι δεν είναι;;;

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Δημιουργία μου, αν μπορούσα να φτιάξω όσα φτιάχνεις, δεν θα ξέσπαγα εδώ μέσα, θα έκανα ξυλογλυπτική ας πούμε. Τι να κάνω, ό,τι μπορώ μαθαίνω. Φιλιά πολλά και καλή εβδομάδα!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Dorothea, what? Δεν κατάλαβες καλά κορίτσι μου, ΙΕ 6 διαθέτει το μαγαζί, άκου μου θέλει και 7!!!! Δεν ξέρω, θα συνεννοηθώ μαζί τους, αλλά ήδη με "κατασκοπεύουν" για να δουν αν σερφάρω και πόσο. Είμαστε και μια χούφτα άνθρωποι βλέπεις! Αααχχχ!!!!

Dorothy είπε...

Ψηφίζω κι εγώ το σχέδιο της Dorothea...είναι θέμα ασφάλειας πάνω απ'όλα :p Περαστικά στο λαπτοπάκι! Φιλιά!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.ΟΛΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ

everything53 είπε...

Είμαι σίγουρη ότι είναι μάρκα Turbo-x!
Αν κάνω λάθος, άντε, θα είναι μάρκα Acer.
Για το λάπτοπ λέω! Τι μάρκα είναι;

Έλα να παίξεις ένα παιχνιδάκι που σε προσκάλεσα :)

Το χρυσό ΠιΠι είπε...

everything53 νομίζω ότι η κοκκινοσκουφίτσα θα σου απαντήσει: είναι ένα μαύρο παραλληλόγραμο που διπλώνει και έχει έγχρωμη οθόνη.
Τί ρωτάς και εσύ!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Dorothy και Dorothea, εμ βέβαια, ήταν δυνατόν να μην συμφωνείτε; Με τέτοια nicknames; Δίκιο έχεις κοριτσάκι, ευτυχώς νομίζω ότι το θέμα θα τακτοποιηθεί άμεσα μετά από σχετικό αίτημα στη διοίκηση του ευαγούς μας ιδρύματος.

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

JK όπως πάντα μέσα στην γλύκα. Ευχαριστώ, ελπίζω την άλλη φορά που θα περάσεις να έχω καλύτερη επίπλωση και διακόσμηση!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

everything, είναι ένα Compaq Pressario CQ60. Nτάξει Πιπίτσα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Με το που το αγόρασα τα έφτυσε. Τι να πω, άσε να γυρίσει με το καλό και βλέπουμε. Α, και Χαρίκλεια, ΕΧΕΙ έγχρωμη οθόνη και ένα φωτάκι που άμα είναι on στραφταλίζει!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Pipitsa, κατά τα άλλα η σιωπή μου προς απάντησή σου μαρή!!!!