Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

Tρεις λαλούν και δυο χορεύουν μείον έναν (Δηλαδή Fantastic Four)

Χθες ήπια καϊφέ γλυκό με τρία μπλογκοπαιδάκια. Και τα λέω έτσι, γιατί η μεγαλύτερη ήμουν έτι μίαν φοράν εγώ κι έκοβα μάλιστα το νήμα με διαφορά (πού να στα λέω γραία συμπλογκίτισσα! Πάλι ανεβάσαμε το μέσο όρο ηλικίας!) Τέλος πάντων, ας πάει και το παλιάμπελο, το ξεπέρασα αυτό, πάμε τώρα παρακάτω.
Πρώτα οι συστάσεις: Είχα την τιμή και τη χαρά να συμπιώ μετά των μελών του γνωστού Λασπότοπου, τον Λασπολόγο και την Κατερίνα, καθώς και με την M η οποία έχει ένα πολύ ωραίο μπλογκ και είναι συνεργός στην Τρανή Ευκαιρία, που τη διαβάζω μετά μανίας.
Να σας πω τι αποκόμισα: Πρώτον, είναι πολύ ωραίο να γνωρίζεις νέους ανθρώπους με καθαρά, φωτεινά μάτια και χαρούμενο λόγο. Επίσης, κάτι τους βάζαν στο φαί των μωρών από τις αρχές της δεκαετίας του 80 και όλα βγήκαν όμορφα τα σκασμένα!
Ο Λασπολόγος, μην κοιτάτε που συνήθως φαίνεται σαν να βριζόμαστε, όχι, κατά βάθος είναι πολύ καλό παληκάρι. Αλλά κορίτσια μην τρέχετε, είπαμε, μας πρόλαβε η Κατερίνα, η οποία μοιάζει καταπληκτικά με μια πολύ καλή και γλυκιά ηθοποιό, αλλά δεν λέω ονόματα, μην προδοθούμε. Πλάσματα με μόρφωση και παιδεία και χαρά και ζωή.
Η Μ είναι εξαιρετικό πλάσμα. Κι έχει και πολύ ωραία μάτια. Και καθόλου άγρια, όπως νομίζει η ίδια. Είναι και διανοούμενη με την αγνή και καλή έννοια του όρου. Άνθρωπος ανήσυχος για γνώση ή τουλάχιστον έτσι κατάλαβα.
Ξαναγυρίζω λίγο πίσω για να πω ότι μου άρεσε πολύ το ζευγάρι του Λασπολόγου και της Κατερίνας. Είναι από εκείνα τα αρμονικά, στρωτά ζευγάρια, που χαίρεσαι να βλέπεις να κυκλοφορούν γύρω σου. Και επίσης έχω να πω προς τιμήν του Λασπολόγου, ότι τρεις ώρες σερί δεν έκανε καμία άσεμνη χειρονομία προς την πλευρά της Κατερίνας, σεβόμενος ίσως ότι στο ίδιο τραπέζι κάθονταν μια γριά ανέραστη Κοκκινοσκουφίτσα. Ούτε ένα φιλί στο μάγουλο σας λέω, τίποτα. Κρίμα κι είχα καιρό να δω πώς γίνεται αυτό!!!
Πραγματικά χάρηκα πολύ που γνώρισα την σούπερ τριάδα από κοντά. Για το μόνο που λυπήθηκα είναι που δεν μπόρεσε να έρθει τελικά η Fri για λόγους ανωτέρας βίας και έτσι για άλλη μια φορά χάθηκε η ευκαιρία να την γνωρίσω. Αν διαβάζεις τώρα φιλενάδα, να ξέρεις ότι μου πήραν τα αυτιά να μου μιλάνε για σένα όλοι τους, και τι γλυκιά, και τι υπέροχος άνθρωπος, και ο Χρήστος τι καλός, όλο τέτοια έλεγαν. Αφού εγώ, που είναι γνωστό πόσο καλοπροαίρετη είμαι, παραλίγο να ζηλέψω. Άντε να δούμε τι θα γίνει και πότε θα βρεθούμε από κοντά!
Θέλω βέβαια να δηλώσω από εδώ εξαρχής ότι η γνωριμία μας είναι τελείως ξέχωρο ζήτημα από την κόντρα μας με το Λασπολόγο. Αυτή θα συνεχισθεί ακάθεκτη, καθώς αποτελεί και το αλατοπίπερο των μεταξύ μας σχέσεων. :pppp
Τελικά το μπλόγκινγκ είναι καλό πράγμα. Ποτέ δεν ξέρεις ποιους ενδιαφέροντες τύπους θα γνωρίσεις μέσα από αυτό.
Καλό σας βράδυ
Τα Πασχαλινά μας αύριο μαζί με dos και don'ts για το βάψιμο των αυγών
Πολλά Φιλιά σε όλους

10 σχόλια:

M είπε...

LOL! Διανοούμενη! Μισό να φορέσω και τα γυαλάκια μου για να μη μου χαλάσει το ίματζ! :ο)

Πολύ χάρηκα για τον καϊφέ. Α, και ένα τελευταίο πραγματάκι που γράφεις στο προηγούμενο ποστ με τα 10 μυστικά να ξέρεις ότι δεν ισχύει καθόλου. :-)

Καλό Πάσχα να έχουμε!

Eleni Dafnidi είπε...

Τι είναι αυτά τα «γραία» που επαναλαμβάνεις κοπελιά; Άλλο ένα τέτοιο υπαινιγμό να αντιλαμβανόμουν και θα έσπευδα για ευθανασία ή θα χάριζα το σώμα μου για πειράματα κρυογονικής. Ουφ…, με άγχωσες πρωινιάτικα και δεν έχω και ενυδατική σαλιγκαριών να βάλω στη μούρη μου!
Με απεριόριστη αγάπη,
μία ΝΕΟΤΑΤΗ συνομήλικη.

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Koπελιά, είσαι φάουλ. Πρώτον, δεν απαντάς στα μέιλ σου.Δεύτερον, μάνα μ, δεν ξέρς εσύ, όλα βυζανιάρικα ήσαν, όλα γεννημένα μετά το 1980. Θα μπορούσα να τα έχω γεννήσει εγώ.
Εγώ πάντως το σώμα μου θα το χάριζα μόνο για σεχουαλικά πειράματα κι αυτό κάτω από προϋποθέσεις :PPP Άει στο καλό, τι με βάζεις και λέω, Μεγάλη Πέμπτη και κοινώνησα κιόλας το πρωί!!!
Έχω στον κήπο σαλιγκάρια. Να σου στουμπήξω μερικά;
Κι εγώ σ' αγαπώ πολύ
Μια ΝΕΟΤΑΤΗ Γραία που δεν έχει τη μύγα

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Μ, καλά τα λέω εγώ, διανοούμενη αυτό σημαίνει, να ανοίγεις δρόμο στη γνώση. Και το ένστικτο το διαθέτεις μπόλικο. Πέρασα τόοοοοσο καλά!!!! Την άλλη φορά ελπίζω να κάνουμε κι εκείνο το ωραίο με την ανταλλαγή στιχακίων και να μου μιλήσεις περισσότερο για το Μηνολόγιο!
Αν κατάλαβα καλά, αναφέρεσαι στο υπ' αριθμ. 9 του ποστ μου. Αν είναι έτσι και δεν είμαι απλώς ΨΩΝΑΡΑ, ευχαριστώ πολύ, μετράει που το λες!!!
Καλή Ανάσταση
Υ.Γ. Κάποιος χθες μου ευχήθηκε Χριστός Ανέστη σου

M είπε...

Καλά, μετά από το σεντόνι για το Μηνολόγιο θες κι άλλο; :-)

Ναι, για το #9 έλεγα. Τώρα, και να λες το #9 και να λες ότι είσαι ψωνάρα, λίγο διχασμός μου κάνει!

Υ.Γ. Χριστός Ανέστη σου κατά το Χρόνια Πολλά σου να υποθέσω, ή μήπως ήταν ευχή για μια τελείως ιδιωτική ανάσταση; Τώρα ο Χριστός ανασταίνεται στο σαλόνι σας, μόνο για σας, όποτε θέλετε, σε χαμηλή τιμή!
Υ.Γ.2 Εγώ πάντως όταν μου λένε Χριστός Ανέστη απαντάω μαγκιά του.

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Nαι, θέλω κι άλλο Μηνολόγο,έχω και μερικές απορίες.
Για το 9, το σκέφτηκα κι εγώ ότι υπάρχει ένα ασυμβίβαστο, αλλά δεν βαριέσαι, η ζωή μου όλη είναι ένας διχασμός. Πάντως το 9 αλήθεια το πιστεύω, αλλά δεν είναι κι αυτός ένας τρόπος να είσαι κατά βάθος ψώνιο;
Δεν κάνω ιδιωτικές αναστάσεις κοπελιά. Τι είμαι, ΙΕΚ;;;
Μην το δω κι αυτό στην Τρανή, θα σε σφάξω στο γόνατο και το Πάσχα θα φάω Μ οφτή!!!
Μαγκιά του;;; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

kakos lykos είπε...

Κοκκινοσκουφίτσα είμαστε όσο αισθανόμαστε, η ψυχική ηλικία γερνάει τον άνθρωπο περισσότερο από την σωματική και ακόμα, ούτε στην ψυχή ούτε στο σώμα είσαι γριά.
Καλημέρα :)))

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Kαλημέρα Λυκάκι μου, τι κάνεις; Όπως τα λες είναι, η ψυχική ηλικία είναι πιο βαριά περίπτωση, αλλά σου είπα, τα παιδιά ήταν ξεπεταρούδια. Ε, άλλος ο ενθουσιασμός των 20 άλλος των 30 βάλε. Δεν μιλάω βέβαια για εσένα, είναι γνωστό τοις πάσι ότι είσαι αιώνια έφηβη κι ευτυχώς για μας δηλαδή!!!
Δεν λέω Καλή Ανάσταση, θα επικοινωνήσουμε
ΥΓ. Μου λείπει το ΠιΠι!!!

Fri είπε...

Κοκκινοσκουφίτσα μου,

άργησα λίγο αλλά να' μαι εδώ να την διαβάζω την ανάρτηση για την συνάντηση...
Τι κρίμα να μην είμαι εκεί! Ωραία περάσατε, όπως και εμείς την άλλη φορά... Είδες πόσο γρήγορα περνάνε οι ώρες με ευχάριστη παρέα? Πού θα πάει? Όταν τριτώσουν οι συναντήσεις θα τα καταφέρουμε να βρεθούμε όλοι μαζί ;)

Πολλά καλά λόγια ακούω όμως, και με κάνετε να κοκκινίζω :$
Ευχαριστώ παιδία!

Υ.Γ. Πολύ γέλασα με αυτό το 'μαγκιά του':) Να' σαι καλά διανοούμενη φίλη μας!

K@terin@ είπε...

Άργησα και εγώ με την σειρά μου αλλά το διάβασα !
Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια και εμείς χαρήκαμε την συνάντηση μαζί σου και τα είπαμε και γελάσαμε και τα μαχαίρια φεύγαν απο δω και απο κει με το λάσπο , πλάκα είχε ...
Και ναι σεβαστήκαμε την ηλικία σου γι αυτό και δεν προχωρήσαμε σε περιπτύξεις ... λέω άσε μην μας πάθει τπτ και τρέχουμε ούτε καφέ δεν πιούμε :)