Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

Εγώ ποτέ θα γίνω μάνα;


Είναι οριστικό. Δεν νομίζω ότι πάω καλά. Καθόλου καλά. Μάλιστα, όπως σας τα λέω. Υπάρχει βάσιμος φόβος να οδεύω προς σκοτεινά μονοπάτια. Και εξηγώ:

Τις τελευταίες ημέρες με έχει πειράξει μια έντονη κρίση μωρολατρείας (όσοι σιχαμένοι σκέφτηκαν διάφορα διεστραμμένα, να τους καεί ο φούρνος μικροκυμάτων και η plasma μαζί). Όπου δω μωρό, στο δρόμο, στην αυλή του γείτονα, παντού, με πιάνει μια ανεξέλεγκτη τάση να κάνω επαφή, να χαϊδέψω, να ζουλήξω μαγουλάκια, να συνομιλήσω σε άπταιστα μωρουδίστικα, όλα αυτά και μια γλύκα που με λιγώνει στην καρδιά. Σήμερα, στο λεωφορείο, τα ίδια. Κόντεψα να φάω αυτόφωρο (κι ήμασταν κι έξω από τη ΓΑΔΑ), γιατί με είδε μια μαμά να πιάνω φιλίες με την κορούλα της και μάλλον δεν το εξέλαβε ως αγαθή και αθώα πρόθεση να θαυμάσω το παιδί της. Δεν φταίω όμως ρε παιδιά! Μου έκανε κάτι ζουζουνιές η μικρή, άλλο πράγμα! Και "ματάκια", και γελάκια, και φιλάκια, άχου το άχου το... Ααααα!!! Δεν είναι καλά μαντάτα αυτά. Τελικά με πέτυχε; Το βιολογικό μου ρολόι βρήκε το δρόμο και μου χτυπάει; Δεν είμαστε καλά! Ωραία ώρα βρήκε! Τώρα που είμαι ακόμη κοντή, χοντρή και ανέραστη;;;

Σοβαρά τώρα, δεν ξέρω αν πρόκειται για το βιολογικό μου ρολόι ή όχι, γεγονός είναι πάντως ότι τα μωρά και τα μικρά ιδίως παιδάκια σήμερα είναι όλα κουκλιά και γουστόζικα και τσαχπίνικα και σου έρχεται να τα δαγκώσεις και να κόψεις ένα κομματάκι, σαν να ήταν τσουρεκάκια αχνιστά.

Γράψτε κάτι για τα παιδιά σας, όσοι έχετε. Ή για τα παιδιά των αδελφών σας. Ή για τα μικρά σας αδελφάκια. Ειλικρινά θα χαρώ πολύ να τα διαβάσω. Πολλά φιλιά!!!

64 σχόλια:

Το χρυσό ΠιΠι είπε...

και βρωμάνε γάλα και κακά! και ουρλιάζουν κάθε 3 και λίγο. μήπως είχατε την κυρία που καθαρίζει πάλι?
Ακου εκεί μωρά! Εβγαλα αναφυλαξία.
Τα μωρά είναι καλά μόνο όσο είναι μέσα στην κοιλιά.

Ανώνυμος είπε...

Οσο για το κοντή χοντρή. Μικρή είσαι ακόμα. θα το πάρεις σε μπόι.Και αν δεν το καταφέρεις, έχω ένα ωραίο κρεββατάκι

Dr Προκρούστης

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Καλά, μιλάμε για πολλή στρίντζα ΠιΠί μου. Αυτόν τον δρα Προκρούστη τον ξέρει άραγε κανείς;;;

Το χρυσό ΠιΠι είπε...

αμα είσαι στρίντζα τι τα θέλεις τα μωρά? :-Ρ

maria είπε...

χμ. φταίει η εποχή. κ εγώ έχω φάει φρίκη κ θέλω να παντρευτώ μόνο κ μόνο για το λελουδικό του γάμου!!

M είπε...

Εγώ πάλι ζω το ακριβώς αντίθετο. Τον απόλυτο μωροεφιάλτη. Άμα ακούσω ότι άλλη μια φίλη μου είναι έγκυος ή γέννησε θα αρχίσω να ουρλιάζω. Πας να πεις καμιά μαλακία στο διάλειμμά σου με τον άλλο κι αρχίζει να σου λέει για το αεροδυναμικό καρότσι με τετρακίνηση που θα παραγγείλει από την Ιταλία για το μωρό που θα είναι σίγουρα μπέμπα. Πας να κρυφτείς στο γραφείο σου και σε πετυχαίνει στο διάδρομο το αφεντικό σου για να σου δείξει φωτογραφίες του μπέμπη του, όταν δεν φέρνει τον ίδιο το μπέμπη να τον δεις λάιβ, ή τη βαφτισιμιά του να τη δεις εξίσου λάιβ. Ανοίγεις το facebook και οι μισές φωτογραφίες που ανεβάζουν οι φίλοι σου είναι μωρά, μωρά, μωρά. Υπογεννητικότητα, σου λέει μετά. Τρίχες κατσαρές. Παντού μωρά, μωρά, μωρά. Έλεος, όχι άλλο κάρβουνο.

*Μ., για την οποία το μητρικό ένστικτο είναι ούρμπαν λέτζεντ*

IZA είπε...

Μη στεναχωριέσαι αργά ή γρήγορα την περνάμε όλες μας αυτή τη φάση λίγο ή πολύ. Οπως και το αντίθετο. Οταν έχεις φάει όλα τα ξενύχτια τα κλάμματα κ.λ.π. περνάς μια φάση που δε θες ούτε ν' ακούς για μωρά.

Μάγισσα Κίρκη είπε...

Πόσο είπαμε ότι είσαι; :)

Fri είπε...

Τι σε βρήκε Κοκκινοσκουφίτσα μου έτσι στα ξαφνικά? Αντί, τώρα που έρχεται η άνοιξη, εσύ να θες να ζουλάς 'πεταλουδίτσους' και 'μελισσάκια' σκέφτεσαι μωρά? Χμ, σοβαρά τα πράγματα...

Εμένα έχει μείνει από μπαταρίες το βιολογικό μου ρολόι και δε χτυπάει ποτέ! Μου φαίνεται δε θα το περιμένω και θα το δρομολογήσω μόνη μου το θέμα όταν αρχίζω να βγάζω τις πρώτες μου ρυτίδες, σημάδι πως δεν πάει καλά η εφηβία μου ;)

Καλό σου βράδυ :)

Ανώνυμος είπε...

Κοκκινοσκουφίτσα μου μην δίνεις σημασία στο ρολόι σου! Άστο να χτυπάει και πάτα snooze (αναβολή!)Δεν λέω τα μωράκια είναι όντως γλύκες και πολλές φορές θέλουμε να νιώσουμε το συναίσθημα της μάνας αλλά είναι νωρίς ακόμα.Έχω μια ξαδέρφη μου έχει 4 παιδιά..Εγώ βάφτισα το τελευαταίο.Ναι είναι κουκλάκι με γαλανά ματάκια και μου κάνει συνέχεια ναζάκια αλλά όσο μεγαλώνει γίνεται ανυπόφορο!Σκανταλιές συνέχεια κάνει! Καθυστέρησέ το αν μπορείς και θες.Ειδικά αν δεν έχεις βρει και τον πατέρα!Ειδάλλως με το καλό εύχομαι κα να ναιαγοράκι!Σε φιλώ γλυκούλα μου!!

kopria είπε...

Το σημαντικό είναι η διαδικασία που παράγει τα μωρά :P λολολολολολολολ

Το χρυσό ΠιΠι είπε...

για τους πελαργούς και τα λάχανα λες έτσι?

Το χρυσό ΠιΠι είπε...

To site που σου λύνει όλες σου τις απορίες.
http://www.facebook.com/tos.php?api_key=1d4fec217dd63b9da43f74c01db72b3e&next=http%3A%2F%2F208.85.146.37%2Fq%2F425418%2F%3F%26sr%3Dfeedform&v=1.0&canvas

prozak είπε...

θα πρότεινα 2 λύσεις...

1. ξάπλωσε μέχρι να σου περάσει..

2. κάνε μια λίστα με όσους φίλους έχεις που ΔΕΝ έχουν παιδιά και ξεκίνα ξενυχτομαραθώνιο... σε λίγες μέρες δε θα έχεις καμμία όρεξη για κουτσούβελα :-)

an-upomoni είπε...

Εγω πάλι είμαι σαν κ σενα κοκκινοσκουφίτσα... Τρελαίνομαι για τα μωράκια, ειδικά μεχρι 3 χρονών είναι απόλαυση...
Αν θέλεις πέρασε για μουσικό παιχνίδι.

nellinezi είπε...

Δεν είναι καθόλου νωρίς!!!
Αντε τελείωνε !! Τι βιολογικό ρολόι και τα τοιαυτα?....Τελείωνε! Κι εγώ θέλω να σε δω μάνα...να γελάω!! χαχαχχααχαχαχαχα

μακια μακια!!!

Tzeve είπε...

ποτέ...ποτέ...ποτέποτέ...ποτέ...ποτέ...

M είπε...

Και πηγαίνω που λες σήμερα να ορκιστώ, και χαιρετάω την τάδε έγκυο συναδέλφισσα που ορκιζόταν μαζί μου, και κάνω μία δεξιά και τι βλέπω; Κι άλλη μια συναδέλφισσα, έγκυος κι αυτή. Ε τώρα δικαιούμαι να αρχίσω να ουρλιάζω. Αισθάνομαι περικυκλωμένη.

kakos lykos είπε...

Κοκκινοσκουφίτσα μου, τα μωράκια δεν είναι όπως στις φωτογραφίες.
Έχουν και το κλάμα που τα πιάνει τις πιο ακατάλληλες ώρες, έχουν και τις αρωματικές πάνες...πάλι ακατάλληλη ώρα και κει τα πιάνει να τις αρωματίσουν...
Μεγαλώνοντας και εκεί που λες μεγάλωσε το παιδί μπορώ να συζητήσω μαζί του, μπαίνει στη φάση της εφηβείας και πλέον σε αμφισβητεί, αρχίζεις και τρέμεις πως θα εξελιχθεί, τι ώρα θα γυρίσει, με ποιους θα βγει...κλπ κλπ κλπ...
Χτυπάει ακόμα το ρολόι σου μετά από αυτή την πολύ σύντομη περίληψη;
Αν ναι...κάνε μία βόλτα από το σχολείο, σαν εκπαιδευτικός (υπάρχει και η δική σου ειδικότητα στα σχολεία, δίκαιο και κοινωνική πολιτική αγωγή διδάσκετε)για λίγο, για μία βδομαδούλα, θα σου περάσει αμέσως η όρεξη.
:))))))))))

Σοφία Αρμελινιού είπε...

Όλες μου οι φίλες έχουν από ένα μωρό τουλάχιστον, εγώ κανένα. Το μόνο που κάνω είναι να τους πλέκω σκουφάκια και κασκόλ ή παπουτσάκια μόλις γεννήσουν. Θυμισέ μου όταν γεννήσεις να σου ετοιμάσω ένα "σετάκι"!!!

Κατά την τελευταία επίσκεψή μου πριν 1 βδομάδα στο σπίτι φίλης μου απήλαυσα τον μόλις 17 μηνών γιο της να μπαίνει μέσα στο πλυντήριο πιάτων. Η μαμά του ατάραχη μου είπε ότι προτιμά να μπαίνει στο φούρνο...
Καλή πρωτομαγιά!!

everything53 είπε...

Εγώ δεν έχω παιδί, αλλά έζησα την εμπειρία του να μεγαλώνεις ένα μωρό, και ήταν ενδιαφέρουσα! Ξέρεις, πιπίλες, τάισμα, πάνες, νανούρισμα, βόλτα με το καρότσι, κτλ. Μιλάω για τον μικρό μου αδερφό, με τον οποίο έχουμε 13 χρόνια διαφορά ηλικίας. Τώρα πλέον έχει μπει στην εφηβεία.

Ζήτα ένα αδερφάκι, ζεις την ίδια εμπειρία και με λιγότερη δυσκολία :)

XRHSTOS FRIK είπε...

perpatw is to dasos tan h kokkinoskoupitsa den einai edw pista kokini pou eisai? wx mou kaike to video kai h plasma pou den exw! xaxaxaxaxa lipwn an kai den kserw pso xronwn eisai sou lew den exei na kanei h eksoterikh emfanish. twra gia to anerasth olo kai kapio kalo paidi 8a exei br8ei sto diabasou oste na oloklirw8eis san gynaika! gia skepsou oti to dasos einai megalo kai exei pollous kinigous. opote kane kai esy zouzouznirika pragmata se kapion kinigo opws sou ekane h mikroula sto lewforio. ekei na deis xares! ola ta alla eponte! ftani na anikseis ligo tous orizontes prws oles tis katefthnseis. xamogela einai mia aniksi mesa sou! (den skopebw na pw gia ta paidia mou oute na sou pw ti exw trabiksi.) kane oti se prostazi... to dasos - fysh. kai fysika eyxwmai to kalhtero.

Δημιουργία είπε...

Μη στενoχωριεσαι, οταν ερθει ο καιρος θα ερθουν και τα παιδακια. Μη στενοχωριεσαι, εισαι πολυ νεα ακομα!

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...

Υπάρχει πλάνο... όλα θα γίνουν απλά μπορεί να μην είναι η ώρα τους.... Όσο για το βιολογικό ρολόι, βαρέθηκα να το ακούω... Τι ρολόι, ωρολογιακές βόμβες είμαστε που θα σκάσουμε; Σήμερα με τα μέσα που υπάρχουν μπορούμε να κάνουμε παιδιά όποτε θέλουμε...βέβαια, το ξέρω ότι καλό είναι να γίνει νωρίτερα όταν ακόμα είμαστε γόνιμες και τέτοια...αλλά βρε φιλενάδα δεν μπορώ να το ακούω αυτό άλλο. Κι όταν υπάρχει πρόβλημα και δεν μπορείς να κάνεις με τον απλό και εύκολο τρόπο τι θα κάνεις, ε; Να μη σε σκοτίζω κοριτσάκι, γιατί εγώ και άντρα έχω και διάθεση... μωρό δεν κάθεται... Μια εξωσωματική έκανα και σε λίγο καιρό θα κάνω και δεύτερη... γι΄αυτό τσάμπα στεναχωριέσαι... υπάρχουν και χειρότερα!!!!

Dorothy είπε...

Δεν είναι τίποτα...θα πάρεις μια ελαφριά αντιβίωση και θα περάσει, χεχεχε! Καλό μήνα!

Αννα είπε...

Ελα τη Δευτερα μια βολτα απο την ταξη μας...Ξεκιναμε και θεατρικο τωρα..Μωρα μωρα δεν ειναι αλλα για μενα ειναι τα μωρα μου!!!
Ποτε θα γινουμε μανες;;;;;Και εγω στην ιδια φαση με σενα ειμαι

Aspa είπε...

Τι να γράψω για τα παιδιά μου; Εγώ όλο γράφω! Σειρά σου τώρα, χαχαχα.
Όλα θα γίνουν στην ώρα τους :)))
Καλό μήνα!

Μάγισσα Κίρκη είπε...

Σου στέλνω αυτό για να αναθεωρήσεις μάλλον...


Πώς θα εξακριβώσετε αν είστε έτοιμοι για παιδιά:


TEΣΤ ΒΡΩΜΙΑΣ:

Αλείψτε τον καναπέ και τις κουρτίνες με μερέντα.

Τοποθετήστε ένα σουβλάκι πίσω από τον καναπέ και αφήστε το εκεί όλο το

καλοκαίρι.



ΤΕΣΤ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ:

Αγοράστε μία κούτα 150 λίτρων και γεμίστε το με LEGO (εναλλακτικά

χρησιμοποιήστε στυλό ή βίδες). Παρακαλέστε ένα φίλο ή φίλη να τα

σκορπίσει σε όλο το σπίτι. Κλείστε τώρα τα μάτια και προσπαθήστε να πάς στο μπάνιο ή την κουζίνα χωρίς να βγάλετε άχνα: Στο κάτω-κάτω θα μπορούσατε να ξυπνήσετε το παιδί!



ΤΕΣΤ SUPER MARKET:

Πάρτε ένα ή δύο ζώα (κατά προτίμηση κατσίκες) και πάρτε τις μαζί στην

επόμενη επίσκεψη στο Super Market. Προσέχετε τις όλη την ώρα και πληρώστε ότι φάνε ή καταστρέψουνε.



ΤΕΣΤ ΝΤΥΣΙΜΑΤΟΣ:

Προμηθευτείτε ένα μεγάλο ζωντανό χταπόδι και προσπαθήστε να βάλετε το σε ένα δίχτυ από πατάτες. Σιγουρευτείτε ότι έχετε βάλει όλα τα πλοκάμια μέσα στο δίχτυ.



ΤΕΣΤ ΦΑΓΗΤΟΥ:

Προμηθευτείτε ένα μεγάλο πλαστικό φλιτζάνι και γεμίστε το μέχρι τη μέση

με νερό. Στηρίξτε το φλιτζάνι σε μία κούνια, κρεμάστε την κούνια από το

ταβάνι και σπρώξτε την. Προσπαθήστε τώρα να γεμίσετε με ένα κουτάλι το φλιτζάνι με μουλιασμένα Corn Flakes παριστάνοντας παράλληλα το αεροπλάνο. Μετά χύστε το περιεχόμενο του φλιτζανιού στο πάτωμα και μείνετε ήρεμοι.



ΤΕΣΤ ΝΥΧΤΑΣ:

1. Προετοιμαστείτε ως εξής: Γεμίστε μια μαξιλαροθήκη με 3-4 κιλά υγρής

άμμου.

2. Ξεκινήστε στις 6 μ.μ. να περπατάτε με την μαξιλαροθήκη στην αγκαλιά,

κάνοντας παράλληλα την κίνηση του νανουρίσματος.

3. Κάντε το παραπάνω μέχρι τις 9 μ.μ. Τοποθετείστε τη μαξιλαροθήκη τώρα

στο κρεβάτι και βάλτε ξυπνητήρι στις 2 π.μ.

4. Σηκωθείτε στις 2 και ξαναμεταφέρετε την μαξιλαροθήκη για μία ώρα μέσα

στο σπίτι και αυτή τη φορά τραγουδήστε όμως και τραγούδια νανουρίσματος.

5. Βάλτε ξυπνητήρι στις 5 και επαναλάβετε το σημείο 4.και προσπαθήστε

αυτήν τη φορά να θυμηθείτε και άλλα τραγούδια νανουρίσματος.

6. Βάλτε ξυπνητήρι στις 7 και ετοιμάστε πρωινό.

7. Επαναλάβετε τα παραπάνω κάθε νύχτα για τουλάχιστον 3 χρόνια.

8. Έχετε υπομονή!!



TΕΣΤ ΕΠΙΔΕΞΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ:

Πάρτε ένα κουτί αυγών και προσπαθήστε να το μετατρέψετε με ένα ψαλίδι και

νερομπογιές σε κροκόδειλο. Τώρα μετατρέψτε ένα χαρτόνι από χαρτί

τουαλέτας σε ένα ελκυστικό κηροπήγιο. Μετά κατασκευάστε με σελοτέιπ και

αλουμινόχαρτο ένα ακριβές αντίγραφο του πύργου του Aιφελ.



ΤΕΣΤ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ:

Πουλήστε το διθέσιο κάμπριο σας και αγοράστε ένα Renault Scenic. Τώρα

πάρτε ένα παγωτό ξυλάκι σοκολάτα και τοποθετήστε το στο ντουλαπάκι. Αφήστε το εκεί για τουλάχιστον 24 ώρες.Πάρτε ένα κέρμα των 100 δραχμών και βάλτε το στο κασετόφωνο. Λιώστε μια σακούλα με μπισκότα βουτύρου και σκορπίστε το στο πίσω κάθισμα. Χαράξτε τις πόρτες του αυτοκινήτου με μία τσουγκράνα.



ΤΕΣΤ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ (για γυναίκες):

Πάρτε ένα σακί με φασόλια και δέστε το γύρω από την μέση σας για 9 μήνες.

Μετά αφαιρέστε τα φασόλια, αλλά αφήστε το σακί στη θέση του.



ΤΕΣΤ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ (για άντρες):

Πηγαίνετε στην τράπεζα και αναθέστε πάγια εντολή με τα λεφτά του μισθού

σας σε ίσα μέρη σε μαγαζιά παιχνιδιών, Σούπερ Μάρκετ και εκπαιδευτικά

ιδρύματα.



ΤΕΛΙΚΟ ΤΕΣΤ:

Βρέστε ένα φιλικό ζευγάρι που έχει ήδη ένα παιδί. Δώστε τους συμβουλές

για θέματα όπως: πειθαρχία, υπομονή, ανεκτικότητα κλπ. Κάντε όσο μπορείτε εξυπνότερες προτάσεις βελτίωσης συμπεριφοράς. Τονίστε πόσο σημαντική

είναι η συνεπής διαπαιδαγώγηση. Απολαύστε το πείραμα, γιατί είναι η τελευταία φορά που θα γνωρίζεις αυτές όλες τις συμβουλές.

Πιθανόν να είναι και η τελευταία φορά που θα δείτε αυτό το ζευγάρι, αλλά

μην πτοείστε!

Αυτό ήταν το τέλος του τεστ.



Αν καταφέρατε και περάσατε όλες τις δοκιμές με επιτυχία:

Καλή διασκέδαση στην τεκνοποίηση!!!

Eva είπε...

Μάγισσα Κίρκη το τεστ τα σπάει! Αγαπητή Κοκκινοσκουφίτσα έχω δύο από αυτά (τεσσάρων και έξι ετών) και αν δεις τα σκούρα, στα νοικιάζω για ένα μήνα! Είμαι σίγουρη πως θα μου τα επιστρέψεις σε εικοσιτέσσερις ώρες και το μητρικό σου ένστικτο θα το δεις μαραθωνοδρόμο στην πρώτη θέση!!Όχι μωρέ πλάκα κάνω. Τα παιδιά είναι υπέροχα! Φτάνει να είναι άλλων!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Χρυσό ΠιΠι μου, καλημέρα και καλή εβδομάδα και καλό μήνα! Τον έπιασες τον Μάη; Ήθελα να κάνω ένα "κακό" σχόλιο, αλλά μεσολάβησε το τριήμερο και δεν μπορώ, νιώθω τόσο, μα τόσο καλή!!!! Φιλιά!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Μαρία μου, καλό μήνα!!! Εσύ πάλι, τα διάβασα τα δικά σου. Καλά παιδί μου, ολόκληρο γάμο για χάρη του λελουδικού;;; Ή μήπως σε έχουνε πλανέψει τα κάλλη του Άκη σου, γι' αυτό βιάζεσαι; Μολόγα!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

M, καλό και άτεκνο μήνα εύχομαι σε σένα και τους γύρω σου, ώστε να αποφύγουμε τα χειρότερα :PPPPP. Όσα περιγράφεις, μου βάζουν την υποψία ότι έχω πέσει θύμα μιας γενικευμένης συνωμοσίας, που στόχο έχει να αναστατώσει αθώα κορίτσια σαν κι εμένα από τον ύπνο τους και να τα οδηγήσει σε δημιουργία απογόνων ετσιθελικά. Δεν θα βιαστώ, θα το ψάξω πρώτα!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

ΙΖΑ μου, καλό μήνα εύχομαι. Εμένα δεν με είχε ξαναπιάσει τέτοιου είδους κρίση, αλλά ακόμη είμαι οπαδός παρ' όλα αυτά του "τα μωρά είναι ωραία, αρκεί να είναι άλλων". Πολλά φιλιά!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Καλό μήνα Κίρκη! Τον Ιούλιο κλείνω τα 33. Λες αυτό να παίζει ρόλο τελικά;;;

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Fri, καλό μήνα και συγχαρητήρια για το ευτυχές γεγονός!!!! Παιδί μου, αφού δεν έχω γύρω μου "πεταλουδίτσους" να ζουπήξω, τι να κάνω, το έριξα στα μωρά :)))
Εσύ πάλι, κορίτσι για γάμο, δεν ντρέπεσαι; Αντι να με παροτρύνεις να παντρευτώ και να κάνω παιδάκια, να μου μιλάς για "πεταλουδίτσους" και κοιμισμένα ρολόγια;; :)))))))))
Το τσέκαρα. Κι η δική μου εφηβεία καλά πάειιι............... Φιλάκια!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Λέτα μου, καλό μήνα κι ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράστασή σου. Κι εγώ λέω να πατήσω το snooze μέχρι να δούμε τι θα γίνει. Άμα όμως έρθει, προτιμώ τα κοριτσάκια :)))))))))))))))))))

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Polykarpe, βλέπω ότι σου απάντησε η ΠιΠι πιο κάτω, αλλά να πω κι εγώ, ωραία η διαδικασία, δε λέω, έτσι το θυμάμαι κι εγώ, αλλά τελευταία δύσκολα τα πράγματα. Οπότε, ονειρεύομαι μωρά με παρθενογένεση :)))))))))))

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

ΠιΠι χαχαχαχα!!!! Είναι γνωστό πόση ευχαρίστηση φέρνουν τα λάχανα!!!

Eleni Dafnidi είπε...

xaxaxaa
Κοίτα τι σου λένε!
Είναι λες και τους ζήτησες να σε αποτρέψουν.
Σε καταλαβαίνω απόλυτα. (Άλλο ένα θέμα που χρειάζεται να αναλύσουμε με καφέ, μπισκότα και βάφλες σοκολά...)
Καλή εβδομάδα μικρή μου.
Ναι. Μικρή. Και δεν θέλω σχόλια.

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

prozak (αχ, πώς θα ήθελα τώρα ένα!), καλώς ήρθες και καλό μήνα. Να σου πω, έκανα όπως μου είπες, ξάπλωσα, αλλά δεν μου πέρασε :(((((. Τώρα θα πάω στη φάση 2, θα κλείσω ραντεβού με φίλες μωρομάνες. Θα σας πω μετά τι θα γίνει. Πολλά φιλιά!!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

prozak again: καθότι μελαχρινή, δεν το έπιασα σωστά το σχόλιο. Τελικά πρέπει να ψάξω για φίλες single να πάμε μπαρότσαρκες. Καλό μου ακούγεται κι αυτό, καλύτερο μη σου πω!!! Θα το προσπαθήσω πάραυτα!!! Θενκ γιου!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

an-upomoni, ναι, δεν είναι γλύκα μέχρι τα 3;;; ειδικά τα κοριτσάκια. Θα περάσω να δω την πρόσκλησή σου, ενδέχεται να είναι η ίδια με του Κακού Λύκου, που ακόμη δεν έχω αξιωθεί να απαντήσω, οπότε θα πετύχω το 2 σε 1 (πονηρό χαμόγελο). Ευχαριστώ και καλό μήνα!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

nellinezi, καλό μήνα πουλάκι μου, αλλά δεν στα 'πανε καλά φοβάμαι. Σιγά μη γίνω εγώ μάνα για να ψυχαγωγηθείς εσύ! Τώρα αυτό είναι κίνητρο δηλαδή; Όχι πες μου!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Λασπολόγε, καλό μήνα στον Λασπότοπο! Αχ, καλό μου, πάλι το ίδιο θεματάκι έχουμε. Πρέπει να παρακολουθείς καλύτερα τι γράφω. Η ερώτηση δεν ήταν "Πότε θα κερδίσει ο Λασπότοπος Νόμπελ Λογοτεχνίας;". Άλλο ήταν το θέμα μας!!! Πολλά φιλιά!!!
Υ.Γ. (Άμα κάνω παιδί, θα βρω αλλού νονό, εσύ θα μου το καταστρέψεις)

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Μ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! Θέλουμε γλυκάκι κέρασμα!!! Παιδί μου, όλες αυτές οι έγκυες μπορεί να μην το κάνουν επίτηδες, μπορεί να θέλουν να συνδυάσουν και βουνό και θάλασσα, και σπουδές και οικογένεια, και καριέρα και νοικοκυριό! Έτσι να το βλέπεις και μην πτοείσαι!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Κακέ Λύκε μου, καλό σου μήνα!!! Δίδασκα το μάθημα Δικαίου σε ένα φροντιστήριο στο Μαρούσι όταν πειραματικά είχε ενταχθεί στο πρόγραμμα του Λυκείου το 1998 - 1999 και γούσταρα πολύ. Όλα αυτά που λες είναι σωστότατα βεβαίως, αλλά μάλλον η φύση μας έχει ενσταλάξει αυτή την αδυναμία για τα μωράκια ώστε να το παίρνουμε απόφαση, να παραβλέπουμε τις δυσκολίες και έτσι να διαιωνίζουμε το είδος. Λέω τώρα, μια σκέψη κάνω. Πάντως σαν θέαμα είναι ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΜΩΡΕΕΕ!!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Twinkle, καλό μήνα και καλωσήρθες. Παρακολουθώ καιρό το μπλογκ σου, απλώς δεν βρίσκω τι να σχολιάσω, γιατί από χειροτεχνία είμαι άστα να πάνε!!!
Στο πλυντήριο πιάτων;;;; Μήπως να το ξανασκεφτώ;;
Μήπως να το αργήσουμε λιγάκι ακόμη το δώρο σου μέχρι να βρούμε πλυντήριο με κλειδαριά ασφαλείας;;; Να ξαναπεράσεις!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

everything, έχεις όντως μεγάλη εμπειρία μικρό μου, ε; Μωρέ, έχω μια αδελφή, που φτάνει και περισσεύει, και δυστυχώς δεν υπάρχει δυνατότητα για άλλο αδελφάκι. Εκτός κι αν υιοθετήσω ένα :PPP Καλό μήνα!!!!!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Aχ, Χρήστε Φρικ μου, να γιατί πάντα υποστήριζα ότι πρέπει να ποντάρουμε στη γνώμη των αρσενικών, κάτι καλύτερο ξέρετε εσείς σε τέτοια θέματα! Ορίστε, μπήκες κατευθείαν στο ζουμί! Οπότε, πρώτα τον κυνηγό, μετά το μωρό! got it!
Y.Γ. 1 : Κοντεύω τα 33
Υ.Γ. 2 : Δεν έχω ακόμη ίντερνετ στο σπίτι, γι' αυτό αργώ να απαντήσω
Υ.Γ. 3: Γιατί δεν γράφεις για τα παιδιά σου;;; Επανόρθωσε πληζ άμεσα!!!
Καλό μήνα!!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Δημιουργία μου, καλό μήνα! Ευχαριστώ, ξέρεις δεν είναι ότι νιώθω μεγάλη και ότι περνάνε τα χρόνια, είναι που πρώτη φορά νιώθω έτσι κάπως θετικά στην ιδέα της τεκνοποιίας. Σκέφτηκα ότι μπορεί και να μην δαγκώνει τελικά! Ίδωμεν πάντως! Πολλά φιλιά!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

stavroula μου, γέλασα πολύ με τις ωρολογιακές βόμβες! Φαντάζεσαι κάπου εκεί μετά τα 45 - 46, να κάνω μπαμ και να σκάσω; Σαν σακούλα με ποπκορν ένα πράγμα; Σου εύχομαι να κάνεις κι ένα και δύο και τρία υπέροχα παιδιάααα και συμφωνώ μαζί σου απόλυτα. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχούμε υπερβολικά.
Υ.Γ. Στην οικογένειά μου πάνω από 5 γυναίκες έχουν κάνει παιδιά με εξωσωματική. Συνήθως με τη δεύτερη ή την τρίτη προσπάθεια. Και ήταν όλα φανταστικά πλασματάκια. Σου εύχομαι του χρόνου τέτοια εποχή, να έχεις στην αγκαλιά σου το δικό σου. Και φυσικά, καλό μήνα!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Dorothy, των πόσων; Των 500 κάνει;;;; :pppp

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Αννα μου, ομολογώ ότι δεν το είχα δει το μπλογκ σου, και πολύ κακώς. θεατρικό;;; τρελαίνομαι!!!! άμα μπορούσα, θα ερχόμουνα! τι τυχερή που είσαι κούκλα μου;;; φοβερή δουλειά κάνεις!!
Εμ πότε;;; Πότεεεε;;;;

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Aspa μου, μη σου πω ότι ήσουν και ηθικός αυτουργός στη μωρολατρεία μου!!!! Με όσα γράφεις για τις κούκλες σου, τι να κάνω η γυναίκα;;;; Κόλλησα!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Μάγισσα Κίρκη, ένα μόνο έχω να πω:ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Eva, γεια σου και καλό μήνα!!!! Μου φαίνεσαι πολύ πρόθυμη να μοιραστείς την εμπειρία σου μαζί μου, αλλά ευχαριστώ, λέω να μην σου τα στερήσω τα αγγελούδια σου. Θα περιμένω να κάνω δικά μου. Πολλά φιλιά, καλό μήνα και θα περάσω μια βόλτα από τα μέρη σου!!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Eleni, ναι, είδες; Κανείς σχεδόν δεν θέλει να κάνω παιδιά! Οπότε ήταν και ένα είδος γκάλοπ αυτό το ποστ. Μου φαίνεται για την ώρα θα τους ακούσω τους φίλους μας. Οπωσδήποτε όμως αυτό δεν καταργεί το ραντεβού για καφέ και άλλες γαστριμαργικές απολαύσεις :))). Αμήν και πότε!!! Καλό μήνα κοριτσάκι (κι επιμένω στο κοριτσάκι)!!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Ξέχασα κανέναν; Νομίζω όχι, ε;;;

DaisyCrazy είπε...

μόλις ήρθα από ελλάδα που ζουν τα ανιψάκια μου! είναι και τα δύο τα πιο όμορφα, έξυπνα, καλά παιδάκια που υπάρχουν και όχι δεν είμαι προκαταλειμμένη. είναι απλά ένα γεγονός! δυστυχώς δεν τα βλέπω συχνά ένεκα η απόσταση. αλλά τα αγαπώ αφάνταστα!
φιλιά κοκκινοσκουφίτσα μου και να θυμάσαι ότι αν η ανθρωπότητα περίμενε μόνο από τα μοντέλα και τις καρακουκλάρες/καρακούκλους να τεκνοποιήσουν θα είχε προ πολλού αφανιστεί!

koptoraptou είπε...

Ωχ, ναι, ε;
Ξέρεις τι κάνουν σ΄αυτές τις περιπτώσεις έτσι;
Φιλιά!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Dorothea μου, ώστε δεν μένεις Ελλάδα; Δεν το ήξερα. Να είσαι καλά κοριτσάκι μου που μου δίνεις κουράγιο, μου θύμισες τη διαφήμιση της Fanta με τον Αϊνστάιν και την Μονρό!!!
Να χαίρεσαι τα ανηψούδια σου!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Κoptoraptou, τι; Λιποδιαλυτίκ - γλουτοανορθωτίκ ή Κάρπε ντίεμ;;; Φιλιά!!!

Kwlogria είπε...

Αν είναι να'ρθει θα'ρθει κι αν όχι θα προσπεράσει! Και γαμώ τις φιλοσοφίες είπα τώρα ε;; Τα μωρά είναι και γαμώ αρκεί να είσαι αρκετά ώριμος να τα μεγαλώσεις σωστά! Γιατί γούτσου γούτσου είναι μέχρι τα 6. Απο κει και πέρα αρχίζουν τα δύσκολα και δεν τελειώνουν ποτέ! Γι' αυτό καλό είναι να σκεφτόμαστε πως αν θέλουμε μόνο γούτσου γούτσου, η τέλεια επιλογή είναι σκύλος καναπέ! Και που είσαι, μην ακούς τι σου λένε, άμα θες να γίνεις μάνα, θα γίνεις και θα είσαι και μια χαρά, ούτε να λες μαλακίες, άκου κοντή χοντρή, τι είναι αυτά; Όλοι έχουμε δικαίωμα στην ευτυχία! Μη χέσω!! Φιλάρες!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Κωλογριούλα μου, καλησπερούδια! Πώς πάει το φτάρνισμα; Έχεις δίκιο, τα παιδιά δεν είναι για να βγάζουμε εμείς τα απωθημένα μας, γι' αυτό και θα ήθελα να το αποφασίσω όταν είναι καλή η στιγμή. Προσωπικά όμως δεν θα ήθελα να κάνω παιδιά ούτε πολύ πάνω από τα 40 (αυτό επαναλαμβάνω μόνο για την πάρτη μου), για να μπορώ να τα μεγαλώσω κατά τη γνώμη μου καλύτερα. Πολλά φιλιά κοριτσάρα μου! Πήγαινε στον ομοιοπαθητικό επιτέλους!!!!