Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

Κι άλλο παιχνιδάκι και 10 μυστικά


O kakoslykos αφού έπαιξε με μεγάλη φοβερή και τρομερή επιτυχία το παρακάτω παιχνίδι, με κάλεσε κι εμένα να παίξω με τη σειρά μου. Κι ως γνωστόν, τέτοια χατίρια εγώ δεν χαλάω. Επί τω έργω λοιπόν.
Πρέπει να αναφέρω μία ταινία που μου αρέσει πολύ και 10 μικρά μυστικά μου. Το πρώτο σχετικά εύκολο. Πέρα από τις ταινίες που ανέφερα στο προηγούμενο παιχνίδι, είδα στο προφίλ μου ότι είχα ξεχάσει μία που είναι από τις πιο αγαπημένες μου και τώρα είναι ευκαιρία να επανορθώσω.

Φοβού τους Έλληνες. Ξέρω ότι δεν έχει και μεγάλη σχέση με τις άλλες ταινίες που πρότεινα, αλλά ο Λαζόπουλος ξέρει να κάνει σινεμά, αν και καμιά φορά παρασύρεται. Πάντως αυτή εδώ η ταινία είναι φοβερή κι αν σας τύχει, να τη δείτε, θα σας αρέσει.
Και τώρα ταντααααν!!! Ορίστε 10 μυστικά μου, όμως ξηγιέμαι καθαρά, δεν είμαι και τόσο ενδιαφέρων τύπος, οπότε μπορεί να μου βγουν και λιγότερα από 10:
1. Την ωραιότερη βόλτα της ζωής μου την έκανα το καλοκαίρι του 1997 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, κοντά στο θέατρο Δελφινάριο.
2. Έχω πάει όμως και βόλτα με τη μηχανή του τότε φίλου μου στα 18 Αθήνα - Ιωάννινα και επιστροφή σε μία ημέρα, γιατί μας είχαν πει για ένα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ σουβλατζίδικο που έβαζε καφτερή σάλτσα στις πίτες του. Εννοείται ότι κανείς στο σπίτι μου δεν ξέρει τίποτα μέχρι και σήμερα, οπότε σςςςςς!!!
3. Έχω δώσει χρήματα σε πελάτη μου για να καλύψει ένα χρέος του, επειδή πραγματικά τον λυπόμουν. Αν τα επέστρεψε ή όχι, αυτό από διακριτικότητα επιτρέψτε μου να μην σας το πω.
4. Μου αρέσει να κυκλοφορώ στο σπίτι μου με τα εσώρουχα. Όταν είμαι μόνη. Κι όταν έχω τραβήξει τις κουρτίνες, αν και καμιά δυο φορές δεν πρόσεξα και είχαμε ψιλοατυχήματα (από περαστικούς που έχασαν το φως τους).
5. Με έχουν κάνει τσακωτή σε περιπτύξεις στο λεβητοστάσιο πολυκατοικίας όταν ήμουν 17 ετών (δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο, κοκκινίζω)
6. Επίσης όταν ο φίλος μου ήταν φαντάρος το 1994-5, παραλίγο να με κάνουν τσακωτή σε μία ντουλάπα του στρατοπέδου (το ξέρω, ήμουνα λίγο ζωηρή στα νιάτα μου, μετά όμως ηρέμησα, μη με παρεξηγείτε λοιπόν).
7. Είχα περάσει 8η στο Τμήμα Αγγλικής Φιλολογίας τη χρονιά που έδινα Πανελλήνιες και θα σπούδαζα κάτι που πραγματικά μου άρεσε με υποτροφία κιόλας, αλλά επειδή είχα η ηλίθια δηλώσει πρώτα τις 3 Νομικές με το σκεπτικό ότι δεν θα πιάσω τα μόρια έτσι κι αλλιώς, την έχασα.
8. Πέρασα πολύ ωραίες διακοπές μόνη μου το καλοκαίρι του 2006 που πήγα στη Χίο για το γάμο μιας φίλης μου. Υπέροχο δωμάτιο, καταπληκτική σπιτονοικοκυρά (φεύγοντας μου χάρισε και σπιτική μαστίχα), απίθανοι οι παππούληδες που πίναμε κάθε μέρα μαζί τον καφέ μας στο καφενεδάκι της πλατείας.
9. Θεωρώ ότι είμαι τρομερά απωθητικη εμφανισιακά κι αυτό δεν μπορώ να το αποβάλλω.
10. Από τότε που άνοιξα αυτό εδώ το μπλογκ, νιώθω καλύτερος άνθρωπος, πιο γεμάτος και με πολλούς πολλούς φίλους.
Ωραία. Τελείωσα. Θα ήθελα αυτή τη φορά να παίξουν ΟΛΟΙ όσοι αφήσουν σχόλιο εδώ, γιατί έχει τρομερό ενδιαφέρον το θέμα! Φιλιά!!!!




35 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
kakos lykos είπε...

Λοιπόν εγώ δεν πιάνομαι γιατί εγώ ήδη έχω παίξει, το άλλο σχόλιο που βλέπω το κόβω για spam-διαφημιστικό καλύτερα μην ανοίξεις την σελίδα που σου δίνει,αν δεν γνωρίζεις το άτομο, κάτω από αυτά τα δυο λοιπόν οποιοσδήποτε άλλος παίξει;)

Χμ! Βλέπω και συ πολύ πράμα μαρτύρησες σαν και μένα, καλά για μένα το σατανικό πιπι τα ήξερε τα περισσότερα, τόσα χρόνια φίλες με έχει μάθει, αλλά τώρα με τα δικά σου...Ωχ ωχ ωχ, θα έχει να σου λέει, με το γνωστό της χιούμορ!

:))))))

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

?????????

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Kake Lyke, ευχαριστώ, κι εγώ για σπαμ το έκοψα και δεν το πειράζω, μα καλά πού με βρήκανε και μένα; Μου φαίνεται θα επαναφέρω την επαλήθευση, για να ησυχάσουμε λιγάκι. Είπα πολλά λες ε; Ωχ ωχ, δεν είχα σκεφτεί τι θα ακούσω από το ΠιΠι!!!
Πάντως τα δικά σου ήταν απείρως καλύτερα και μου άρεσε και ο τρόπος που τα παρουσίασες με τη μορφή ερωταποκρίσεων. Όσο για τα ρούχα σου με φιγούρες, έχω να διαβεβαιώσω ότι όταν συναντηθήκαμε φορούσες κασκόλ με τον Ταζ νομίζω.

kakos lykos είπε...

Γέμισες απορίες με το διαφημιστικό βλέπω δεν σε πρόλαβα με το σχόλιό μου :))))

kakos lykos είπε...

Ναι δεν κάνεις λάθος τον Taz είχε πάνω, ε δεν με έπαιρνε μέσα στη παγωνιά να είμαι με το φανελάκι, έτσι δεν είναι;

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Κake Lyke, εγώ πάντως καλού κακού για να μην την πάθει κανείς το διέγραψα. Ελπίζω να μη μου ζητάνε μετά τα ρέστα...

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Όχι, σωστό κι αυτό, αλλά δεν ήξερα ότι έχεις ολόκληρη σειρά με καρτούνς. Εγώ μόνο ένα φανελάκι-μποξεράκι έχω με τον Τουίτι που το φοράω μέσα στο σπίτι (έκανα κι ομοιοκαταληξία)

kakos lykos είπε...

Καλά έκανες και το διέγραψες, στην τύχη πατάνε ιστολόγια για να διαφημιστούν, είναι πολύ σπαστικό αυτό που κάνουν.

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

θέλεις να κάνουμε κι εμείς το ίδιο; Να φτιάξουμε μια Κοινοπραξία "Κακός Λύκος - Κοκκινοσκουφίτσα" και να διαφημίζουμε χωνευτικά ποτά ας πούμε;;;

kakos lykos είπε...

Με ορισμένες από τις αναρτήσεις μου τι να χωνέψουν το άδειο τους στομάχι;Αφού θα τους κόβεται η όρεξη!
Δοκιμασμένη συνταγή σε σένα :)))))

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Α, εγώ από τότε που γνωριστήκαμε διαδικτυακά, έχω χάσει 12 κιλά (ναι, θα 'θελα). Όλες σου οι αναρτήσεις ήταν ξεχωριστές βρε, ακόμη και αυτές που άφηνα το πηρούνι κάτω. Ευτυχώς τώρα τη Μεγάλη Εβδομάδα δεν τρώμε, οπότε γράφε ελεύθερα. Όσο για την Κοινοπραξία, εννοούσα χωνευτικό για εσένα που θα με φας!!!! "Το Χωνευτίλ βοηθάει ακόμη και τον Κακό Λύκο να χωνέψει την Κοκκινοσκουφίτσα", κάτι τέτοιο εννοούσα!

kakos lykos είπε...

Είπαμε ο Κακός Λύκος φίλους δεν τρώει, άσχετα αν δεν νηστεύει.
Για ρίξε μία ματιά στο mail σου.
:)

Tzeve είπε...

94-95 τσακωτη με τον φίλο σου το φαντάρο...

πωπω πρέπει να είσαι πολύ μεγάλη τελικά...

Ράνια είπε...

καλό πάσχα σου εύχομαι!!!να περάσεις όμορφα τις μέρες αυτές!!!πολλά φιλιά!!

Το χρυσό ΠιΠι είπε...

-είναι βολική στάση "ντουλαπάτο" και "λεβητοστασάτο?
-τη μηχανή την κάνατε αεριωθούμενο μετά την καφτερή σάλτσα? πρρρρρρρρρρρρρρ

DaisyCrazy είπε...

έπρεπε να ξαναδώσεις εξετάσεις κοκκινοσκουφιτσα μου αφού το ηθελες τοσο πολυ!
οσο για τις "αταξιες" αυτές είναι το αλατι και το πιπερι στη ζωη και αυτες θυμομαστε πιο πολυ.
εγω δε θα παιξω γιατι ηδη πηρα κληση και επαιξα.
φιλιάααααα

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Λασπολόγε, καλημέρα! Κι έλεγα, δεν θα βρεθεί κανείς να το σχολιάσει αυτό; Αλλά, μικρό ανόητο Λασπολογάκι, είχαμε μια άλφα διαφορά ηλικίας με το φαντάρο. Εγώ τρυφερή παιδούλα ήμουν (καλά, οχι και τόσο μικρή που να μας κυνηγάνε για αποπλάνηση ανηλίκου :PPPP). Θα τα πούμε αυτά λεπτομερώς!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Ράνια μου, ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου. Καλή Ανάσταση και σε σένα με πολλή υγεία, αγάπη και χαρά!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Πιπίτσα μου, καθόλου βολικές στάσεις δεν είναι, αλλά μην κοιτάς, ήμουν μικρό κορίτσι κι είχα μια άλφα ευλυγισία :PPPP
Α, καλά, δεν το είπα ε; Όταν φτάσαμε στα Ιωάννινα, μετά από πολύυυυυ ψάξιμο, βρήκαμε το σουβλατζίδικο κλειστό. Οπόταν ρίξαμε ένα καλό γέλιο, φάγαμε σε κάτι Γκούντις και γυρίσαμε πίσω. Τόσο απλά!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Dorothea, μετά τις Πανελλήνιες δεν ήθελα να ξαναδώ βιβλίο για καιρό. Επίσης έλεγα μόλις ξεκουράστηκα "Ας τελειώσω τη Νομική και μετά δίνω κατατακτήριες". Μουαχαχα, ναι καλά, μετά τη σχολή κατευθείαν δουλειά και τα αγγλικά μας έμειναν για χόμπι. Έπαιξες ε; Πάω να δω!!!

kopria είπε...

Απωθητική αλλά αμα ξεχάσεις τις κουρτίνες έχουμε ατυχήματα...λολολ
Βρε συ... για τα άλλα τι να πω... ο κακός λύκος πρέπει να σε φοβάται... :P

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

To ένα είναι φυσική συνέπεια του άλλου Πόλυ, αυτό εννοούσα. Δεν παθαίνουν ατυχήματα από την ομορφάδα μου, δυστυχώς... Γιατί καλέ να με φοβάται ο Λύκος; Επειδή έχω κουκούλα; Μπα, αυτό δεν πιάνει,ίσως αν είχα δύο οπλοπολυβόλα και ιστοσελίδα όπου δημοσίευα ότι σας μισώ όλους, μπορεί τότε να με φοβότανε..

Fri είπε...

Άτσα, αυτά είναι! Και εγώ που νόμιζα πως έχω να κάνω με μια αθώα, σοβαρή νεαρά...
Ώστε μας βγήκες ζωηρούλα Κοκκινοσκουφίτσα, όλα στη γιαγιά σου! :Ρ

Καλή σου μέρα κούκλα, και να περάσεις όμορφα στις γιορτές :)

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Fri, μπράβο κορίτσι μου και σε ήθελα. Καταρχήν ευχομαι να είναι όλα καλύτερα τώρα. Επίσης πρέπει να μου μάθεις τι να κάνω με αυτό που μου έστειλες σε mail. Θα καθήσω βέβαια να το ψάξω τώρα που άδειασα λίγο. Σιγά τη ζωηρούλα μωρέ. Εφηβικά πειράματα. Τα τελευταία χρόνια παντως ζω σαν καλόγρια, ίσως για αυτό τα αναπολώ τα παλιά!!!

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...

Εντάξει, δεν λες τίποτα για το καλαθάκι που πήγες στη γιαγιά σου και είχε μέσα όλα τα γλυκά!!! Δεν άφησες σε μας τίποτα!!! Εγώ έμαθα για αυτό το μυστικό σου και το λέω σε όλους για να μάθεις να τα λες όλα άλλη φορά!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Σταυρούλα, μη με παρεξηγείς, τα γλυκά δεν ήταν για τη γιαγιά μου, της τα πήγα για να τα δώσει ρουσφέτι σε ένα δασοφύλακα που είπε ότι έχει άκρες και θα με διορίσει στο Δημόσιο!!! Μην το πεις όμως πουθενά!!!

Το χρυσό ΠιΠι είπε...

αει μαρή που είσαι απωθητικιά! γλύκα είσαι!(έρχεσαι το καλοκαίρι κάμπινγκ να διώχνεις τα κουνούπια?)

Dorothy είπε...

Το 6 μου θυμίζει "Ραντεβού στον αέρα", χαχαχα! Για το 9 θα μου επιτρέψεις να έχω διαφορετική γνώμη (εκτός κι αν όταν συναντηθήκαμε δεν ήσουν εσύ και είχες στείλει αντικαταστάτρια, οπότε αλλάζει το πράγμα :p )

maria είπε...

μια χαρά περνούσες. καιρός να ανασκουμπωθείς κ να γυρίσεις στα παλιά! τι θα πεί καλόγρια..??

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

ΠιΠι, αχχχχχ, κοκκίνισα!!!! Αχχχ, τι είναι αυτά που λες;;; Ευχαριστώ πάντως!!! Θα ερχόμουνα για κάμπινγκ, αλλά με έχει κλείσει ο Δήμαρχος το καλοκαίρι να μοιράζω φυλλάδια στους τουρίστες στην Ομόνοια...

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Dorothy, ευχαριστώ που δείχνεις μια κατανόηση στην έκλυτη νιότη μου. Επίσης ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Ναι, εγώ ήμανε, δεν έχω λεφτά για αντικαταστάτρια. Μήπως όμως είναι καλή ιδέα; Θα τη στέλνω να κάνει τις βαριές δουλειές και εμείς θα πηγαίνουμε για καφεδάκι :)))))

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Μαριώ μου, κι άντε και πες ότι εγώ ανασκουμπώνομαι, ποιος μάνα μου θα κάνει όργια με μια 32χρονη;;; Το η γριά κότα έχει το ζουμί δεν ισχύει παντού...

Μάτα είπε...

Με το 4,5 και 6 θα μπορούσαμε να κάνουμε μιά υπέροχη και άκρως "επιμορφωτική" ταινία...

Φιλιά

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Ωχ, ωχ, ωχ, ταινία ακούω και δεν μου αρέσει. Τουλάχιστον να με τραβάει η κάμερα από το δεξί προφίλ, που ειναι το καλό μου!!
Φιλιά πολλά Μάτα μου!!!