Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009

Νομίζατε ότι είμαι τέλεια;

Σας ακούω που γελάτε, ρεμάλια της κοινωνίας. Και για να σκάσετε, ναι ρε, είμαι βασικά τέλεια, εκτός απο μέρικά πολλλλύ μικρά ψιλοπραγματάκια. Κι εδώ ερχόμαστε στο δια ταύτα:
Συνέβη μια ευτυχής σύμπτωση: Τρεις φίλοι με προσκάλεσαν να παίξω το ίδιο παιχνίδι. Αν και για τη μία περίπτωση δεν το λες με προσκάλεσαν, εγώ έπρηξα τη Dorothy (www.sparklingshoes.blogspot.com) να με καλέσει, οπότε τελικά αυτοπροσκλήθηκα. Οι άλλες δύο όμως είναι καθαρές και νόμιμες περιπτώσεις. Πρώτα με κάλεσε η Fri (www.xamogelakia.blogspot.com) κι έπειτα η Μαρία (www.merriesmelodies.blogspot.com) να παίξω το παιχνίδι όπου πρέπει να σας αποκαλύψω 10 κουσούρια μου. Μόλις το διάβασα, σκέφτηκα 10; τι 10; πώς θα διαλέξω μόνο 10; τέλοσπάντων, εγώ έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα και σας παρουσιάζω:
Τα κουσούρια της Κοκκινοσκουφίτσας
1. Δεν μπορώ να μπαίνει άλλος στην κουζίνα όταν α) μαγειρεύω β) πίνω φραπέ γ) αυτοσυγκεντρώνομαι δ) χαζεύω. Το βλέπω ως εχθρική εισβολή και ίσως μου ξεφεύγουν και πράγματα από τα χέρια προς αγνώστους κατευθύνσεις (ίσως λέω, δεν ξέρω κιόλας)
2. Δεν μπορώ να δοκιμάσω φαγητό ή ποτό με πιρούνι/κουτάλι/ποτήρι που χρησιμοποιεί άλλος (με εξαίρεση το έτερον ήμισυ). Με τίποτα όμως. Με τίποτα.
3. Δεν μπορώ να φορέσω τα ίδια ρούχα δεύτερη μέρα σερί. Και εννοούμε ΟΛΟ το σετ ρούχων, μέσα έξω. Κι ας είναι καθαρά. Εγώ πρέπει να τα αλλάξω ΟΛΑ. Είναι κάτι σαν trademark, όσοι με ξέρουν το γνωρίζουν καλά.
4. Σιχαίνομαι το γυμναστήριο, γιατί δεν μπορώ τα συγκεκριμένα προγράμματα και τους μπρατσαράδες που σε σηκώνουν γιατί "έλα μωρέ, ένα σετάκι κοιλιακοί θα κάνω κι έφυγα". Μου έρχεται να κάνω φονικό.
5. Δεν αντέχω τις ευχές γνωστών, συγγενών και φίλων για "ταχεία αποκατάσταση". Άμα ενδιαφέρεσαι για μένα ρε φίλε, ευχήσου κάτι άλλο, όπως "Καλές δουλειές", "να σου πετύχει η βαφή", "καλές διακοπές", "καλά κρασιά", κι άλλα τέτοια. Συχνά αντιδρώ αδέξια και χαζά σε τέτοιες περιστάσεις.
6. Δεν μπορώ τους ανθρώπους που σου εξηγούν το ίδιο πράγμα 17.000 φορές. Παθαίνω αλλεργικό σύνδρομο στα αυτιά. Άσε που ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ξεχνάω από την πολλή επανάληψη τι μου έχουν πει να κάνω.
7. Πρέπει οπωσδήποτε να κοιμάμαι με δύο μαξιλάρια, των οποίων οι μαξιλαροθήκες να είναι σετ με το πανωσέντονο και το κατωσέντονο. Αλλιώς δεν κοιμάμαι.
8. Μου σηκώνεται η τρίχα με το κριτς κριτς που κάνουν τα νύχια όταν τα σέρνουμε στον μαυροπίνακα. Ή άλλους τέτοιους οξείς ήχους. Έχω φύγει από το χώρο στο λεπτό.
9. Πηγαίνω στο μπάνιο για να χτενιστώ τουλάχιστον κάθε δύο ώρες στην διάρκεια της ημέρας και παράλληλα ελέγχω αν τα νύχια/φρύδια/στήθος είναι στη θέση τους και σε καλή κατάσταση. Δεν ξέρω πώς προέκυψε αυτό, μην τα ρωτάτε.
10. Όταν περπατάω μόνη μου στο δρόμο, συνέχεια γυρίζω να κοιτάξω πίσω μου. Δεν έχω μανία καταδιώξεως, απλώς μου αρέσει να χαζεύω τον κόσμο που περνάει.
Αυτό ήταν, είμαι η Κοκκινοσκουφίτσα και μόλις τελείωσα. Καλώ κι εγώ με τη σειρά μου να παίξουν τον Κακό Λύκο, το Χρυσό ΠιΠι, την Πουαντερί, την Άσπα, τη di-ne-tou, την Everything53 που έχει αύριο τα γενέθλιά της, τον George, κι όποιον άλλον έχει όρεξη να παίξει. Καλό βράδυ!
Α, και να μην ξεχάσω: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΝΕΛΛΗ ΝΕΖΗ! ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ΚΙ ΕΝΤΟΙΧΙΣΜΕΝΗ!

46 σχόλια:

kakos lykos είπε...

Ηρθα!
Ουπς!0_ο
Κουσούρια;!;!;!
Moi?
Χμμμμμμ...
Ίσως!
Ίσως όχι!
...
Καλά...
Κάτι θα βρω...10 ε;...
Άντε πάω να σκεφτώ :P

Tzeve είπε...

μόνο αυτά...;;;

το οτι είσαι δικηγόρος γιατί δε το ανέφερες;;;;

Ανώνυμος είπε...

σκεφτομαι και εγω τι θα γραψω....σε ευχαριστω παρα πολυ για την προσκληση... δεν μιλαω γιατι θα αναφερθω και εγω στα δικα μου! :))))

maria είπε...

χαχαχα, μπροστά στα δικά σου δείχνω τέλεια :Ρ έλα μωρε, σε πειράζω. να μη σε πειράξω λιγάκι τώρα που πήρα κ τον αέρα του πειραιά? :Ρ
πολλά φιλάκια, μια χαρά σε βρίσκω..

Aspa είπε...

Ανταποκρίνομαι στην πρόσκληση που άφησες στο blog μου και ήρθα. Αλλά να αποκαλύψω 10 κουσούρια μου; Αποκλείεται! Μετά δε θα με ξαναπείς «γλυκιά μανούλα»!
Άντε θα γράψω ένα: Τείνω να υιοθετήσω το ρητό «Αυτοί που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα, εκνευρίζουν εμάς που τα ξέρουμε!»

Δημιουργία είπε...

Μια χαρα ανθρωπος εισαι,αυτα δεν ειναι κουσουρια,συνηθειες ειναι.Εξαλλου, ολοι κατι εχουμε που για τους αλλους φαινεται παραξενια.

kakos lykos είπε...

Αγαπητή Κοκκινοσκουφίτσα, σας έκανα την τιμή και ξεβρακώθηκα....εεε ξεμπροστιάστηκα..... εεεε παρουσιάστηκα ήθελα να πω :PPPPPPP

Μάτα είπε...

Καλέεεεεεε,πως θα βρούμε γαμπρό να σε παντρέψουμε με τέτοια κουσούρια :P
Σοβαρά τώρα,εσύ γλυκειά μου είσαι Παναγίτσα μπροστά σε κάτι άλλους!
Φιλάκια

Eleni Dafnidi είπε...

Ω, ναι! Η “Ταχεία Αποκατάσταση” ΔΕΝ είναι ευχή. Απορώ πότε θα το πάρουν χαμπάρι. (Αν και το ενδεχόμενο να το κάνουν απλώς για να μας σπάσουν τα νεύρα είναι εξίσου πιθανό.)Στην παρούσα φάση προέχουν άλλες ευχές πολύ πιο χρήσιμες για τον σύγχρονο άνθρωπο. (Όπως το να μην πέσω σε μποτιλιάρισμα και να μην μου σπάσει το τακούνι. Α! Και να μην ξανακούσω για έβδομη φορά μέσα σε μία μέρα το This is our night. Το εμπέδωσα.)Αν και η ρίζα του προβλήματος ανευρίσκεται στην μάζωξη συγγενών. Μεταξύ μας βρίσκω τις συναντήσεις με τον οδοντίατρο για αφαίρεση φρονιμίτη λιγότερο επώδυνες και περισσότερο ευχάριστες ως διαδικασία…

*Και τι εννοούν ακριβώς με το “ταχεία”; Ότι όλη η διαδικασία πρέπει να γίνει σε κλάσματα δευτερολέπτου με κουμπάρο τον Χουντίνι και παπά τον Ντέιβιντ Κόπερφιλντ; (Διερωτώμαι αν αυτό είναι αρκετά ταχύ ή αν για ακόμη μία φορά θα απογοητεύσω το σόι…)

Dorothy είπε...

Καλά (για το 9 μιλάω) το νύχι μπορεί να σπάσει, να του ξεφτίσει λίγο το χρώμα και πολλά άλλα, καλά κάνεις και το τσεκάρεις ανα δίωρο. Στο φρύδι μπορεί να ξεφυτρώσει καμιά τρίχα από το πουθενά (αυτό, που πετάγονται οι τρίχες τσούπ! σαν το μπαμπού που έγραφε η Ασπα τις προάλλες, πολύ με εκνευρίζει εμένα), καλά κάνεις και το ελέγχεις ανα δίωρο. Το ρημάδι το στήθος που στο καλό μπορεί να πάει και τι μπορεί να πάθει μέσα σ'ένα δίωρο? χεχεχε! Σε όλα τ'άλλα σε βρίσκω απολύτως νορμάλ. Φιλάκια πολλά:)

kakos lykos είπε...

Γι αυτό που λες με τα πιάτα, πιρούνια, ποτήρια και γω μόνο με το έτερο ήμισυ μπορώ να τα μοιραστώ, ή το πολύ πολύ με κανένα κολλητάρι μου. Συφιλιάζομαι ειδικά με αυτούς που έχουν την συνήθεια να βουτάνε με το πιρούνι τους μέσα από το πιάτο του άλλου.Γκρρρρρρρρρρ

Ανώνυμος είπε...

MIA XARA EISAI KALE...ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΣΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΒΑΖΕΙΣ???ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ 3....

K@terin@ είπε...

"μωρέ τι γλυκόοο " που λέμε και με μία φίλη μου όταν βλέπουμε κάτι χαριτωμένο !!!

κουσούρια σιγά , τέλεια είσαι ασε το λάσπο να λέει !!

next_day είπε...

Από όλα γέλασα πολύ με την μαξιλαροθηή και τα σεντόνια που πρέπει να είναι σετ, αλλά και με το ότι φρυδια-στηθος-νυχια πρέπει να είναι στην θέση τους...Υπάρχει περίπτωση κάτι απο την τριλογία να μην είναι στην θέση του..??? ;)
Την καλημέρα μου!

Το χρυσό ΠιΠι είπε...

αποκλείεται να έχεις μόνο αυτά! για ξαναψάξου! :-P

Unknown είπε...

Είσαι παράξενη.Και με κουσούρια.Αλλά τα λες όμορφα :)

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Κακέ μου Λύκε, το ξέρω ότι ήταν μεγάλη πρόκληση για σένα που πραγματικά δεν φαίνεται να έχεις κουσούρια, γι' αυτό σε κάλεσα, γιατί είχε ενδιαφέρον. Πάω τώρα να διαβάσω τι έγραψες! Καλημέρα! Χρόνια της Πολλά και να τη χαιρόμαστε πρώτα εσύ και μετά οι υπόλοιποι!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Λασπολόγε, καλωσήλθες! Γιατί δεν έμεινες στη Γερμανία;;; Σου απάντησα επί της απορίας σου επισταμένως. ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ! Αντε εσύ που φεύγεις από μια δουλειά κι αφήνεις πίσω σου συντρίμμια! (ο nek είναι απαρηγόρητος)

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

di-ne-tou, για να δούμε τι θα δούμε λοιπόν!....

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

maria, και μη χειρότερα να λες, τα σπουδαιότερα τελικά απέξω τα άφησα, αλλά είπα μη σας φοβίσω και λακίσετε όλοι τώρα που γνωριστήκαμε! ψάχνω υλικό όπως σου υποσχέθηκα. θα το λάβεις συντόμως. Φιλιά!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Aspa μου, ναι, επιτέλους δεν είναι πολύ εκνευριστικοί όλοι αυτοί;;;; Κρίμα όμως που δεν παίζεις, γιατί θα επαληθευόταν η εντύπωση που έχω ότι τελικά ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ. Και πού είσαι, έννοια σου, γλυκιά μανούλα στο μπλόγκιν είναι μόνο μία και αναντικατάστατη ;))))

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Δημιουργία, το ότι ελέγχω το στήθος μου να δω αν είναι στη θέση μου δηλαδή είναι απλώς συνήθεια; Τώρα που το ξαναδιάβασα κι εγώ, είμαι του γιατρού όχι απλά κουσουρτζού κι αν με χάσετε από εδώ να ξέρετε ότι μάλλον θα έχω κάνει εθελουσία εισαγωγή σε νευρολογική κλινική για ψυχαναγκαστικές ασθένειες...

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Kake Lyke, τώρα τώρα έρχομαι να θαυμάσω!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Mata, εδώ στην Ελλάδα είχαμε ένα σήριαλ, τον Κόκκινο Κύκλο που ασχολούνταν με περιπτώσεις εγκλημάτων, κυρίως με ανθρωποκτονίες. Εκεί να έβλεπες τι Παναγίτσες έκαναν τα χειρότερα εγκλήματα!Τι με τσεκούρια, τι με μπαλτάδες, πολύ splatter, άστα να πάνε! Κι άμα τους έβλεπες στην καθημερινότητά τους, έλεγες "Αχ, τι γλυκός μωρέ! Ε, ένα θεματάκι έχει με τα φρύδια του!" Αυτά βλέπω Μάτα μου και ανησυχώ πολύ...
Όσο για γαμπρό, μην ανησυχεις, έχω μεγάλη προίκα, μετρητά κι ακίνητα, και κινητά ευκίνητα :PPP

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Ελενάκι μου, δεν ξέρω για την δική σου οικογένεια, στην δική μου πάντως ο πατέρας μου τα τελευταία τρία χρόνια πηγαίνει τοίχο τοίχο με το κεφάλι χαμηλά μην συναντήσει κανέναν συγγενή στο δρόμο και τον ρωτήσει: "Η Κοκκινοσκουφίτσα τι κάνει; Παντρεύτηκε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;" και για πολλοστή φορά αναγκασθεί να απαντήσει "ΟΧΙ". Για τον ίδιο λόγο αποφεύγει να τηλεφωνεί σε θείους, θείες και λοιπούς συγγενείς. Όχι, αστειεύομαι, δεν έχουμε φτάσει (ακόμη) μέχρι εκεί. Όμως είμαστε σε καλό σημείο.
Για το This is our night, με βγάζεις προς έκπληξή μου ψεύτρα γιατί εχθές σε συζήτηση υποστήριζα διακαώς ότι το τραγούδι είναι τόσο χάλια, που ούτε οι σταθμοί και τα κανάλια στην Ελλάδα δεν το αναμεταδίδουν. Εσύ πού το άκουσες 7 φορές κι όλας μαζεμένες;;;
Όσο για το "ταχεία"! Και με γαμπρό τον Σπίντυ Γκονζάλες μη σου πω, ομοιοπαθούσα (;)

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Άμα κοντεύεις τα 33 Dorothy μου, όπως θα διαπιστώσεις κι εσύ μια (πολύ) μακρινή ημέρα, καταλαβαίνεις ότι πολλά μπορεί να συμβούν σε ένα στήθος εντός δύο ωρών. Η άτιμη η βαρύτητα λειτουργεί με δύο ταχύτητες από ένα σημείο και μετά, αει στο καλό, συγχύστηκα.
Κι εσύ είσαι πολύ νορμάλ κούκλα μου. Εκτός από το ζελέ της ντομάτας θα έλεγα :PPP

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Κακε Λύκε, δεν μπορώ δεν μπορώ δεν μπορώ καθόλου τις βούτες από και προς ξένα πιάτα. Δεν μπορώ, τελεία και παύλα! Μπορώ να μείνω νηστική! Ναι αλλά αυτό δεν είναι κουσούρι κουσούρι, είναι ζωτική και πρωταρχική ανάγκη βρε αδελφέ, πώς να το κάνουμε τώρα;;;

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Ax Παπαρούνα μου, χρειάστηκε να σκεφτώ λίγο για να σου απαντήσω. Λοιπόν, αν βάλεις και τα ρούχα της αδελφής μου και του πατέρα μου (του οποίου όμως τα άπλυτα βία φτάνουν το 1/3 μιας πλύσης μπροστά στα δικά μας γυναικεία) υπολογίζω 4 με 6 πλυντήρια εβδομαδιαίως. Σε κάλυψα; Μήπως θέλεις να σου πω και τι πληρώνω σε απορρυπαντικά και μαλακτικά πλυντηρίου ετησίως; Άστα να πάνε, θα μου την πέσει η ΔΟΥ έτσι και το γράψω αυτό!

Το χρυσό ΠιΠι είπε...

να βάλεις στα κουσούρια σου και τον γερμανό φίλο μας τον Αλστχάιμερ που δύο φορές είπες στον γερόλυκο ότι πας να τον διαβάσεις

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

K@τερίν@ μου, σε ευχαριστώ που είσαι τόσο γλυκιά κι έχεις τόση κατανόηση! Και συγνώμη για αυτά που είπα για τον άνθρωπό σου! Δεν είναι τόσο κακός και ναι, μου έλειψε πολύ, αλλά μην πάει ο νους σου στο πονηρό, απλά κανείς δεν με βρίζει με το λεπτό και επιδέξιο τρόπο του. Αχ.....
Εσένα σε συμπαθώ επειδή είσαι η Κατερίνα, τελεία και παύλα, εγγύηση ποιότητας που λένε. Θα περάσω να διαβάσω και τα δικά σας!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

next-day, καλώστο μου! άργησες, αλλά χτύπησες πάλι με σούπερ ανάρτηση! Να είσαι καλά. Όπως εξηγώ πιο πάνω στη Dorothy, άπειρα πράγματα μπορούν να πάνε στραβά με αυτό το τρίπτυχο εντός διώρου, όταν μιλάμε για μεσήλικη γυναίκα πάντα!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

PiPi: 11. Κάνω παρέα με το ΠιΠι
12. Με κάνει παρέα το ΠιΠι
13. Κάνουμε παρέα με το ΠιΠι
Θέλεις κι άλλα Μις "Ποτέ δεν φιλάω στο Πρώτο Ραντεβού";;;

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Πασχαλίνα: Επιτέλους, ο αγώνας τώρα δικαιώνεται! Να είσαι καλά, ευτυχώς ένας λογικός άνθρωπος είδε το αυτονόητο και αποφάσισε να μου το διατρανώσει: Ναι, είμαι παράξενος άνθρωπος κι έχω κουσούρια. Εκεί που με κόλλησες, είναι που λες ότι τα γράφω όμορφα. Δεν νομίζω, δεν συμφωνώ. Πόσο όμορφα μπορεί να περιγράψει κανείς τα κουσούρια του και ειδικά τα δικά μου; Ευχαριστώ πάντως.
Έχεις πολύ ωραίο nickname. Έρχομαι επίσκεψη!

Eleni Dafnidi είπε...

Οι 7 φορές προέκυψαν από την προσπάθεια μου να αλλάζω κανάλια σε τηλεόραση και σταθμούς στο ραδιόφωνο για να το αποφύγω, αλλά αυτό με είχε στοιχειώσει σαν την Samara από το The ring και ξεπηδούσε συνέχεια μπροστά μου από το πουθενά. (Εφιάλτης.Μπορεί και να το ονειρεύτηκα...)
Και ναι... ΟΜΟΙΟΠΑΘΟΥΣΑ. (Δεν ξέρω αν πρόσεξες τα κεφαλαία. Εγώ τα πρόσεξα.)

Fri είπε...

Δεν βρίσκεις πως έχεις πολλά να σου καταλογίσεις για ένα αθώο, μικρό κοριτσάκι? Κανονικά το δικό σου ελάττωμα θα έπρεπε να ήταν μόνο το ότι εμπιστεύτηκες τον λύκο :)

Οπότε γενικά δε μπορείς να ανεχτείς την παρουσία άλλου στην κουζίνα. Ούτε της καλής γιαγιάς σου?
Και συγγνώμη, τα ρούχα που αλλάζεις κάθε μέρα τα βάζεις για πλύσιμο ΟΛΑ? Όχι τίποτα άλλο, αλλά μετά δε θα βρίσκεις άκρη με το σιδέρωμα!
Από όσο κατάλαβα το λοιπόν, είσαι το κατάλληλο άτομο για να δίνω εξηγήσεις, αφού με μια φορά και το έπιασες ;)
Αλλά μάλλον κάπως υπερβολική με τα 2 ασορτί μαξιλάρια, και το συνεχές χτένισμα. Είναι που εγώ δεν κοιμάμαι με μαξιλάρι και κυκλοφορώ συνεχώς αχτένιστη :Ρ

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Eleni Dafnidi:Samara ακούω, Ring ακούω, μάλιστα. Θα πρέπει να σε παραπέμψω στην αδελφή μου, ειδική Αρχοντολόγο. Πάντως, τέτοια ατυχία δεν κληρώνει δεύτερη φορά, οπότε εγώ στη θέση σου δεν θα ανησυχούσα.
Σιγά την ομοιοπαθούσα κυρία μου, δεν είμαστε γεροντοκόρες, είμαστε εκλεκτικές και αυτή πρέπει να είναι η μόνιμη απάντηση σε όλους τους καλο-κακοθελητές με την ατάκα στο στόμα "Εσύ πότε θα παντρευτείιιιιιιςςςςςς";
Κι όπως έλεγα και με τη Μάτα πιο πάνω στα σχόλια, άμα έχεις χρήματα, ακίνητα και κινητά ευκίνητα, είσαι περιζήτητη!!! Φιλιά!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Fri, τελικά ο λύκος δεν με πρόδωσε ποτέ: Ήταν πάντα όπως έπρεπε κι όπου έπρεπε να είναι. Όσο για τα κουσούρια μου, και λίγα λέω, έπρεπε να σου δείξω την αληθινή αλογόκριτη λίστα να πάθεις πλάκα. Ωχ, δεν έγραψα για την εμμονή μου με το παγωτό! :PPP
Kαι απαντώ:
Ούτε τη γιαγιά ούτε τον παππού (υπήρχε και παππούς, απλώς δεν είχε πολύ γκλάμουρ και τελείωνε και ο τηλεοπτικός χρόνος, οπότε δεν του δώσαμε ρόλο)
Όταν λέω ΟΛΑ, εννοώ ΟΛΑ. Σιδερώνω σχεδόν κάθε ημέρα, αλλά ευτυχώς έχω πρεσοσιδερωτήριο.
Για τις εξηγήσεις, μάλλον με την 17η τα πιάνω, αλλά αυτό είναι το maximum!!!
Όταν είχα κάνει φόρμα στα μαλλιά, κυκλοφορούσα αχτένιστη και φαινόμουν πάντα χτενισμένη. Μωρέ, μήπως να έκανα άλλη μία; Όσο για τα μαξιλάρια, δεν μπορώ, άμα δεν έχω, νομίζω ότι είμαι πολιτικός κρατούμενος που κοιμάται στο στενό τσίγκινο κρεβάτι της φυλακής.

Ανώνυμος είπε...

mipws eisai ligo psycho???xaxaxa! :) itan ola endiaferonta k asinithista!eixe plaka to "mono 10"!egw idi arxisa na skeftomai gia to ti tha grapsw..

everything53 είπε...

Η πρόσκληση σου, είναι περισσότερο πρόκληση παρά πρόσκληση!
Πάντως θαυμάζω το κουράγιο σου για την συχνή μπουγάδα και το συχνό σιδέρωμα!
Α, και αν θέλω να σου πω κάτι, θα σου το πω 17.001 φορές για να μη πιάνομαι :Ρ
Πάντως δεν τα θεωρώ "κουσούρια" αυτά, απλώς τρόπους έκφρασης της μοναδικής προσωπικότητας που έχει ο καθένας μας :)
Πάω να ξεμπροστιαστώ κι εγώ :Ρ

Eleni Dafnidi είπε...

Επεξήγηση:
Τhe ring= θρίλερ. Το κοριτσάκι που έβγαινε μέσα από το πηγάδι.(Δεν το είδες; Να το δεις.)
Δεν εννοούσα τον άρχοντα των δαχτυλιδιών.

Unknown είπε...

Σου φαίνεται ωραίο το nick???Έτσι με βαπτίσανε..Μπλιαχ..9 γράμματα όνομα...

Έχεις όμορφη σύνταξη στο λόγο σου ντε..Να μην το πω :ΡΡ

Unknown είπε...

?? (στο να μην το πω , ξέχασα να τα βάλω)

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

nek, όχι λίγο psycho, ΠΟΛΥ psycho, αλλά μην το πεις πουθενά ;)! Ακόμη το σκέφτεσαι καλό μου; Αντε να δω τι θα γράψεις τελικά! Μόνο μη γράψεις η μετριοφροσύνη είναι το μεγαλύτερό μου ελάττωμα σαν φιναλίστ καλλιστείων! Ανατριχιάζω!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Χιλιόχρονη Everything! Ναι, πολλή μπουγάδα στο Αμέρικα, αλλά μπρος στα κάλλη, τι 'ναι ο πόνος. Εξ άλλου είμαι δούλα και κυρά, δηλαδή καλή νοικοκυρά :pppp. Ανταποκρίθηκες στην προκληση με θάρρος και ειλικρίνεια και γι' αυτό σου αξίζουν συγχαρητήρια. Φιλιά!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Eleni, εδώ η άσχετη. Σου απάντησα με μέιλ. Ευχαριστώ για το ξεστράβωμα, πάντως από εκεί να καταλάβεις πόσο δεν βλέπω θρίλερ. Αναστατώνομαι μετά! Νιώθω πολλή ντροπή τώρα...

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Πασχαλίνα με το ωραίο όνομα, σε ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σου. Δεν παίζεις κι εσύ το παιχνιδάκι να δούμε τι θα βγει; Ε; Ε; Τι λες;
Μ' αρέσει που είσαι τόσο προσεκτική με το γραπτό λόγο. Κι έχεις και ωραία πένα. Μπράβο σου.