Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

Mέσα από την καρδιά μου

Έψαχνα αυτή την εβδομάδα να βρω κάτι όμορφο και τρυφερό να σας γράψω για να ταιριάζει με εσάς και να εκφράζει ακριβώς τα αισθήματά μου για όλους σας, που τόσο με βοηθήσατε τις τελευταίες ημέρες να δω τον κόσμο ζωηρότερο. Κατέληξα σε αυτό, αν και είναι κατεξοχήν ερωτικό κομμάτι, γιατί δυο του στίχοι τα λένε όλα καλύτερα από εμένα. Και είναι τούτο εδώ
Μακάρι να ναι η καρδιά μου ρόδι τυχερό
να στο χαρίσω να στάζει αγάπη ένα σωρό
Σας χαρίζω την καρδιά μου και μακάρι να είναι για σας ρόδι τυχερό και να στάζει αγάπη ένα σωρό. Σας την κάνω δώρο με μεγάλη μου χαρά, τιμή και υπερηφάνεια. Μου απλώσατε το χέρι σας, στρέψατε σε εμένα τα αυτιά και τα μάτια σας όταν το χρειαζόμουν, μου δώσατε τα λόγια και τη σκέψη σας, χωρίς αντάλλαγμα και χωρίς κέρδος. Και εδώ και κάποιους μήνες μου δώσατε βήμα κι αφορμή για να ξεδιπλώνω τον κόσμο μου και να μαθαίνω από τον δικό σας. Μου υπενθυμίζετε καθημερινά να γελάω και να σκέφτομαι, να μην είμαι επιφυλακτική και απαισιόδοξη. Nιώθω ότι η παρουσία σας είναι μια εγγύηση ότι υπάρχει πολύ καλό στη ζωή ακόμη (ευτυχώς!). Σας ευχαριστώ όλους έναν έναν και ελπίζω να είστε πάντα καλά. Καλή συνέχεια.
Υ.Γ. (Αφού σκούπισα τα ματάκια μου) Να μην ξεχάσω. Αύριο φοβερή και τρομερή ανάρτηση με θέμα "Παρασκευή και 13"... πλας αφιέρωμα στον Άγιο Βαλεντίνο... και πώς συνδυάζονται μεταξύ τους....

22 σχόλια:

Το χρυσό ΠιΠι είπε...

η αλήθεια είναι ότι από τότε που σε πρωτοδιάβασα βλέπω βελτίωση της διάθεσής σου. χαίρομαι που όλοι βάλαμε ένα λιθαράκι. μη μας νευριάσεις μόνο και το λιθαράκι γίνει κοτρώνα :-P

Matriga είπε...

Φιλενάδα, μου έλειψε η επικοινωνία μαζί σου. Ευχαριστώ για την ευχή σου να "κρατήσω". Ο πιο καλός τρόπος που έχω βρει είναι το χαμόγελο και να μοιράζομαι πράγματα μέσα από δω. Το βρίσκω λυτρωτικό και την καλύτερη ψυχοθεραπεία. Ειδικά διαβάζοντας εσένα και τη φίλη Άννα (θα δεις σχόλιο της στο blog μου).
Επειδή, όποιος και να μου γράφει σχόλιο,θέλω και επιζητώ και τη δική σου άποψη, έλα σε παρακαλώ στα δικά μου λημέρια σήμερα για να αφήσεις το στίγμα σου! Έκανα κατάθεση ψυχής, ακολουθώντας το δικό σου παράδειγμα. Δεν είναι τυχαίο που το blog σου είναι στα αγαπημένα μου ;)

Nα είσαι πάντα καλά και να χαμογελάς! :))

Υ.Γ. Ευχαριστούμε για την αφιέρωση. Πειράζει που ήθελα να κάνω και γω ανάρτηση του videoclip?

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Pipitsa μου, η βελτίωση επήλθε ειδικά αφότου σε γνώρισα. Από τότε η ζωή μου γέμισε λουλούδια και ευωδιές!!! πότε μου' ρχεται η κοτρώνα;

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

matriga, διάβασα το ποστ σου και σου έχω αφήσει σχόλιο. Να είσαι καλά. και γιατί να μην αναρτήσεις κι εσύ το κλιπάκι; όσο περισσότεροι, τόσο καλύτερα

Dorothy είπε...

Πολύ όμορφο τραγούδι! Είμαι περίεργη να δώ πως θα ταιριάξεις την Παρασκευή και 13 με τον Αγιο! Καλό σου βράδυ Κοκκινοσκουφίτσα, φιλιά πολλά!

maria είπε...

Είναι ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια και οι στίχοι του μια από της πρώτες μου αναρτήσεις .Χαίρομαι που σε βοηθήσαμε , ο καθένας με τον τρόπο του .

Ανώνυμος είπε...

na sai panta kala! ayto exei simasia! ;)

Tzeve είπε...

13 γεννήθηκα όποτε δεν θέλω αρνητικά σχόλεια για την ημερομηνία αυτή...τη θύρα 13 μπορείς να την βρίζεις άφοβα...

αναμένω την ανάρτηση...ύμνος

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραία λόγια... και εμείς σε ευχαριστούμε που μας κάνει και χαμογελάμε και περνάμε τόσο καλά διαβάζοντας τις αναρτήσεις σου!!! Εμείς θα συνεχίσουμε να σε κάνουμε να νιώθεις όμορφα γιατί το αξίζεις!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Dorothy,λίγη υπομονή κούκλα μου γιατί σήμερα (Παρασκευή και 13 βλέπεις) έχω πήξει στο γραφείο. φιλιά πολλά!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

maria μου, σε ευχαριστώ πολύ... φιλιά

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

nek, αυτό που έχει σημασία είναι να είμαστε όλοι καλά και να χαιρόμαστε τη ζωή. τέλος. φιλάκια

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Λασπό, όρκο έπαιρνα πως έχεις γεννηθεί 13 (πώς λέμε ανάποδος χρόνος μήνες 13; έτσι):PPPP τι πρόβλημα έχεις χρυσουλάκι μου με τη θύρα 13;;;

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

di-te-tou, εδώ μπορώ μόνο να υποκλιθώ. θεοί! ευχαριστώ!!!

nellinezi είπε...

Εεεεεεεεελα παραπονιάαααααααααρα ήρθα!!!!!!!!! :-D

κι απ ό,τι βλέπω ...σκίζουμε εεεε? Πού πήγε εκείνο το ντροπαλό κοριτσάκι που με το ζόρι μας κοίταζε στα μάτια κυρία μου; Τώρα αρχίσαμε τις ευχαριστίες...και τα "λαε μου" και τα "πελάτες μου"??? χααχαχαχχααχαχα Και στο είχα πει! Η πολλή παρέα με το χρυσό Πιπί, βλάπτει σοβαρά ! Δε με ακουσες! Ορίστε τώρα.

Αν και φαντάζομαι ότι οι ευχαριστίες σου δεν απευθυνονται και σε μένα, καθότι με έχεις εις την μπούκα....(και με το δίκιο σου βεβαίως βεβαίως!) μου άρεσαν πολύ κοριτσάκι :-))

φιλιά φιλιά φιλιά!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Nέλλη, μόλις άφηνα σχόλιο στο ποστ σου. Το άφησα στη μέση όμως για να φωνάξω τη μπάντα του Δήμου :PPPP Δεν είμαι παραπονιάρααααααααα μωρεεεεεεεεεε, είμαι ναζιάρα ;). σε πεθύμησα πολύ κυρία μου. Δεν φταίει η Πιπίτσα, εκείνη έβγαλε προς τα έξω απλώς αυτό που πάντα υπήρχε... φοβάμαι... Και μου χάρισε και το μπουφάν της!!! και τον Λεωνίδα!!! και τον καλό της!!! και το σπίτι της!!! και τη μαμά της!!!
Νέλλη, γράφεις υπέροχα κοπελιά μου. Και κάθε φορά νομίζω ότι γράφεις τη βιογραφία μου. Ζουλεύω ομορφιά μου! να έρχεσαι, να έρχεσαι! θα σε βάλω και στο μπλογκρολλ! σε φιλώ!!!

Μάτα είπε...

Ετσι μπράβο γλυκειά μου!Σκούπισε τα ματάκια σου και χαμογέλα!Σου αξίζει!
Φιλάκια

Matriga είπε...

Γλυκιά μου Κοκκινοσκουφίτσα, έκανα την ανάρτηση του αγαπημένου μας τραγουδιού. Χαίρομαι που νιώθω ότι γινόμαστε μια ωραία παρέα (εμείς, η Άννα και η κολλητή μου η Ορσαλία). Παρακαλουθώ όλες τις αναρτήσεις και τα σχόλια σου και δε σου κρύβω πως μου έχεις εμπνεύσει το θαυμασμό. Δεν ξέρω αν είχες το χρόνο να ρίξεις ματιά στις αναρτήσεις μου μετά την εξομολόγηση μου. Είχα μια ανάρτηση από το webmaster του blog μου, που έδωσε και την ανδρική όψη του νομίσματος, αλλά και ένα περίφημο σχόλιο από έναν δικό μου άνθρωπο, που θεωρώ ότι το γράψιμο του απογειώνει το shell-land. Εγώ πάλι, ένοιωσα την ανάγκη να δώσω ένα τέλος στην απόπειρα εσωτερικής μου κάθαρσης με την αποτύπωση κάποιων όμορφων αναμνήσεων από την τελευταία μου σχέση. Αυτό μένει τελικά και αυτό αξίζει να κρατάμε! Φιλάκια πολλά

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΣΤΗ ΖΩΗ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Matriga, όλοι είναι ευπρόσδεκτοι εδώ μέσα. Ναι, τα διάβασα τα κείμενα που ακολούθησαν και είναι εμπνευσμένα και αποτελούν πηγή για σκέψη. Να είσαι καλά και από εδώ και πέρα μόνο ευχάριστα!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Κι εσύ καλύτερα Σκρουτζάκο! Καλή εβδομάδα να έχουμε!

Matriga είπε...

Καλή σου μέρα, γλυκιά μου! Ευχαριστώ πολύ. Να είσαι καλά και συ και σύντομα αναμένω νέα σου ανάρτηση. Φιλάκια!