Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

Σαν γκράφιτι

Αλλού ντ' αλλού, το παραδέχομαι. Ούτε ιστορία συνέχισα σήμερα, ούτε γράφω για το ωραίο Σάββατο που περάσαμε στα Διονύσια στο Ζάππειο με το Χρυσό ΠιΠι, τον Κακό Λύκο και την Everything53 και που επ' ευκαιρία γνωρίσαμε και τον φίλο συμπλογκίτη George. Επ' αυτού τα έγραψε όλα καταπληκτικά ο Κακός Λύκος. Άλλο θα σας γράψω. Είναι στιχάκια μιας φίλης μου που μου έδωσε την άδεια να τα αναρτήσω και μου θυμίζουν γκράφιτι. Είναι από την εποχή που δεν είχε γνωρίσει ακόμη τον άντρα της.
Έλα
Είμαι έτοιμη
Όλα τα έζησα
Τώρα είμαι έτοιμη
Βιάσου γιατί δεν έχω πολύ
καιρό να αγαπήσω
Δεν ξέρω πώς σας φάνηκε, αλλά ήταν και προφητικό. Δύο μήνες μετά γνώρισε τον Φ., και είναι τώρα περίπου 9 χρόνια μαζί. Φιλιά!

20 σχόλια:

Το χρυσό ΠιΠι είπε...

ωραίο αλλά έχω μία ένσταση. Πιστεύω πως ποτέ δεν τα ζούμε όλα! Κάθε μέρα, κάθε στιγμή μας επιφυλλάσσει και κάτι πρωτόγνωρο, κάτι διαφορετικό.



(φέρε κανα σαλαμάκι από το καλαθάκι έχω πεθάνει της πεινας τώρα με το κρύο)

kakos lykos είπε...

Θα συμφωνήσω με το πιπί, ότι και στο τέλος της ζωής μας να έχουμε φτάσει, σε βαθιά γεράματα, πάλι όλα δεν θα τα έχουμε ζήσει, όπως επίσης εκεί που γράφει η φίλη σου "δεν έχω καιρό ν'αγαπήσω", διαφωνώ.Ο έρωτας και η αγάπη δεν γνωρίζουν ηλικίες, τα βέλη του λαβώνουν το ίδιο και τον νέο και το γέρο, οποιαδήποτε στιγμή κάποιος μπορεί να δεχτεί την σαϊτιά του.
Όσο για την φίλη σου να είναι πάντα ευτυχισμένη.

Υ.Γ πιπί είσαι σε δίαιτα!
Την σαλάτα σου εσύ!

Ανώνυμος είπε...

πολυ ωραιο...
καποιος την ακουσε και της εφερε τον αντρα της ζωης της!!!
να ειναι καλα με το Φ. και παντα ευτυχισμενη!!! και ειμαι σιγουρη οτι ολο και κατι καινουργιο θα ζει καθε μερα...

maria είπε...

Κοκκινοσκουφίτσα διάβασα το ποστ του κακού λύκου και να πω ότι ζήλεψα λίγο ,θα ήθελα πολύ να ήμουν και εγώ εκεί και να σας γνωρίσω από κοντά όλους .Όσο για την φίλη σου ήταν όντως προφητικό αυτό το ποίημα ,θα συμφωνήσω με τον κακό λύκο και το πιει ότι κάθε μέρα μας επιφυλάσσει και κάτι καινούριο .

Υ.Γ. ( μην φάτε βαριά το βραδύ !!)

Ανώνυμος είπε...

ontws profitiko.....pws ta perasate sto zappeio?? :)

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Xρυσο ΠιΠι, κι εγώ συμφωνώ μαζί σου. Αλλά η φιλενάδα τότε περνούσε ψυχολογικό ζόρι. Η γραφή της μου άρεσε, όχι το περιεχόμενο.
(Θα φέρω ζαμπονάκι, κάνει;)

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Kake Lyke, κι εγώ συμφωνώ προσωπικά μαζί σου που συμφωνείς με το ΠιΠι. Η κοπέλα ένιωθε έτσι σε συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Πάντως ο έρωτας σε μεγάλη ηλικία πρέπει να είναι λίγο μανίκι ε; Ρώτα και τη Χαρίκλεια να σου πει τη γνώμη της που έχουμε συζητήσει λίγο το θέμα. Φιλιά!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

di-ne-tou, αν εξακολουθούσα να διαβάζω Κοέλιο, θα σου έλεγα εκείνο με το σύμπαν... Τώρα όμως θα σου πω ότι πιστεύω στην δύναμη της σκέψης να ελκύει πράγματα και καταστάσεις. Φιλιά!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

maria, ήταν ευκαιρία για μας να γνωρίσουμε και τον George, που δεν την έχουμε κάθε μέρα σε αντίθεση με εσάς. Ο Λύκος τα περιέγραψε πολύ καλά. Καλή σου μέρα γλυκιά μου!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

nek, περάσαμε ωραία. Και συνάντησα και καινούριους φίλους. Αλλά τα έγραψε τόσο ωραία ο Λύκος, που δεν ξέρω τι άλλο να προσθέσω. Πολύ ωραίο το Ζάππειο λέμε!

Fri είπε...

Καλημέρα και από εμένα!
Θα συμφωνήσω πως είναι ωραία η γραφή της φίλης σου, και ακόμα πιο ωραία βέβαια η μετέπειτα συγκυρία :)

Ζήλεψα (με την καλή έννοια) για το Ζάπειο και τη γνωριμία των blogόφιλων. Πάντα τέτοια εύχομαι!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Fri, αχ ναι, ωραίες αυτές οι συγκυρίες!Στο Ζάπειο περάσαμε όντως ωραία, κι ήταν και για μένα έκπληξη γιατί τις δύο από τις τρεις κοπέλες τις έβλεπα για πρώτη φορά.Ο Κακός Λύκος είπε κάποια στιγμή στο George ότι είναι ωραίο να βάζεις πρόσωπα στα γραφόμενα ή κάπως έτσι. Πραγματικά είναι. Μη ζηλεύεις μωρέεεε, ό,τι ώρα θέλουμε, κανονίζεται κάτι άλλο. Φιλιά (και παγωτόοοοοοοο)
Y.Γ. Είσαι καλή δημόσια υπάλληλος.

Tzeve είπε...

τι προφητικό...ήταν προφανές...έριξε άδεια για να πιάσει γεμάτα...

Δημιουργία είπε...

Ηταν η καλη αυρα, γι'αυτο της καθισε το ποιηματακι.

maria είπε...

με συχωρείς αλλά δε σχολιάζω ποιήματα. τα ποιήματα δεν πρέπει να τα σχολιάζουμε αλλά να τα αναλύουμε κ ίσως πέσουμε κοντά σε αυτό που θέλει να πει ο ποιητάς... έχω τρέλα με τα ποιήματα!!
τι κι ας γράφεις αλλαντάλλων?? εμείς σε θέλουμε εδώ, να συνεχίσεις τον αγώνα κατά της μονοτονίας! (μα πως τα λέω ωρες ώρες...)

Dorothy είπε...

Μα υπάρχει κι ένα βιβλίο μιας τύπισσας που έγραφε για καιρό γράμματα στον ιδανικό άντρα, όπως τον φανταζόταν δηλαδή, και μετά από κάμποσο καιρό γνώρισε, λέει, έναν που ανταποκρινόταν πλήρως στο προφίλ.Γενικά, λένε ότι αν γράψεις κάτι πολλές φορές ( και σαν να το βιώνεις τώρα) γίνεται πραγματικότητα. Ρε λές? :)

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Λασπό, δεν έχω τίποτα άλλο να σου πω παρά ... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Φιλιά!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Δημιουργία, η αύρα λες ε; Μπορεί. Καλή σου μέρα!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Mαράκι, καλημέρα! Ωραίο σχόλιο, με έβαλες σε σκέψεις! Εγώ αγάπη μου σαν γνήσια παρανοϊκή νομίζω ότι καθημερινά συνεχίζω τον αγώνα κατά της κανονικότητας! Άστα να πάνε. Πάω να αφήσω σχόλιο σε σένα! Θα είμαι αδυσώπητη (χε χε χε)! Να περνάς κι από δω. Τόσο καιρό σε διάβαζα και θαύμαζα!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Dorothy, αυτό που λες το έχω διαβάσει και στο περίφημο "Μυστικό" (Μην πω τίποτα για την πχιότητα του βιβλίου τώρα και συγχυστώ). Πάντως, καλού κακού, ξεκινάω το γράψιμο!