Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009

Θύελλα και Καταιγίδα (δεν το θυμάμαι στα Γερμανικά)

Διακόπτω με απανωτή ανάρτηση το εξαιρετικό κλίμα για να σας μεταδώσω με έναν λυγμό το πάθημά μου: τι το' θελα, τι το΄θελα η κακούργα η δολοφόνισσα! τι το ' θελα σας λέω! σε λίγο φεύγω από τη δουλειά, πάω για καφέ η τυχερούλα. και σκέφτομαι να πάω στο μπάνιο να φρεσκάρω λίγο πρόσωπο και μαλλάκια. όπου στο πρόσωπο καλά, δεν είδα καμια σπουδαία αλλαγή, όλα στη θέση τους. τα μαλλάκια όμως; ααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχ@@@@@@#####!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ξέρετε τι είδα; ξέρετε; μέτρησα 15 καινούριες άσπρες τρίχες! 15! δεν μπορώ, δεν μπορώ, θα πεθάνω λέμε! φίλες συνοδοιπόρισσες, εσείς κυρίως που με καταλαβαίνετε, κάντε κάτι καί σώστε με, γιατί θα τρελαθώ! πού πήγαν τα καστανά μου τα τουφάκια; πού; γιατί με εγκαταλείπουν τόσο άδοξα για να πάνε στη χώρα του χιονιού; γιατί; γιατί; γιατί; ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;;; ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΩ ΧΩΡΙΣ ΚΑΣΤΑΝΑ ΤΟΥΦΑΚΙΑ;;;;;;;
Όποια βοήθεια δεκτή. Επειγόντως λέμε! Έχω φτάσει μέχρι το σημείο να ριμάρω:
¨Κάποτε ήμουνα κυρά με όμορφα μαλλάκια
τώρα είμαι μπαμπόγρια με ζάρες και χιονάκια"
Και τώρα ας ξαναγυρίσουμε στο παιχνίδι μας. Γράψτε καλέ, γράψτε!

12 σχόλια:

Μάτα είπε...

Blitz und Donner!!!
Στο χρεώνω σαν ιδιαίτερο γερμανικών και θα σου στείλω λογαριασμό :p
Φιλάκια

ΥΓ.Για να παίξω θα επανέλθω!

Το χρυσό ΠιΠι είπε...

το να ασπρίζεις από τα 19 σου (μουαχαχαχα, εσύ το ξεκίνησες πρώτη) είναι ΜΕΓΑΛΗ τύχη!

Ανώνυμος είπε...

Η καλύτερη λύση είναι μια βαφή χρώματος καστανό όπως είναι και τα μαλλάκια σου και πιστεψέ με η διαθεσή σου θα είναι ξανά ακμαιότατη...και άσε τις άσπρες τρίχες από κάτω να κάνουνε χορό...εσύ θα τις καλύπτεις ξανά και ξανά...εκεί να σκάσουν οι ρημαδιασμένες...!!!

Ανώνυμος είπε...

ANTE KALE KAI OI BAFES ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ??

K@terin@ είπε...

κοίτα να δεις τώρα , σε μαύρο μαλλί μετράω ηδη κάμποσες άσπρες τριχούλες .... είδες πόσο καλά το αντιμετωπίζω ? είναι γιατί το έχω αποδεχτεί
άρα
1) βήμα αποδοχή
2) βήμα βαφή και ανανέωση όποτε χρειάζεται

:)

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Κατ'αρχάς ..είναι η γοητεία της γνώσης χρυσό μου, μετά το σκέπτεσαι και λες..σιγά καλέ που θα σκάσω γι ' αυτό.Υπάρχουν τα χρωμοσαμπουάν σε υπέροχες αποχρώσεις θα κάνεις και αλλαγές στον εαυτό σου.Μου αρέσει που τις ..μέτρησες βρε κορίτσι μου.Ο άνδρας μου όταν τον παντρεύτηκα είχε στα 30 του χρόνια μια άσπρη τούφα στη κορυφή του και μου άρεζε πολύ.

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Μάτα μου ευχαριστώ, αν και φαίνεται ότι τελικά έχεις μεταλλαχθεί σε κανονική Γερμανίδα (άκου να μου χρεώνεις για ολόκληρο ιδιαίτερο τρεις λεξούλες όλες κι όλες). ξέρεις, νομίζω ότι εννοούσα ένα λογοτεχνικό κίνημα που άκμασε στη Γερμανία με εκπρόσωπο τον Γκαίτε που λεγόταν κάπως έτσι Sturm und Drug. μη γελάσεις αν είναι τελείως ζαβό κι ανάποδο όπως το γράφω, έτσι το κουτσοθυμάμαι από τα πολύ νιάτα μου.
Πίτσα Παπαδοπούλου τη βόλτα σου!
di-ne-tou αυτό μάνα μου το έκανα από τα 19 μου. σκέψου ότι τώρα άρχισαν να φαίνονται ΠΑΝΩ απο τη βαφή! τι θα κάνω;
Παπαρούνα: τα ίδια Παπαρούνα μου και για σένα. οι βαφές πια δεν λειτουργούν!
Κατερίνα μου, όπως καταλαβαίνεις θα χρειαστεί πολύς καιρός να αποδεχθώ το βήμα 1ο. είχα ήδη περάσει στο βήμα 2ο, αλλά όχι γιατί είχα άσπρες τρίχες, αλλά για να αλλάζω χρώμα και διάθεση. και οι τριχούλες μου τώρα με εκδικούνται! φιλιά στο ρεμαλολασπολόγο που με ειρωνεύεται. μαύρα μάτια πες του θα κάνει να με ξαναδει!
Αχτίδα, δεν ξέρω, δεν ξέρω, δεν ήμουν έτοιμη για τόση γνώση και τόση ωριμότητα. με έπιασαν στον ύπνο. και ο πατέρας μου είχε άσπρη τούφα από τα 16 του. βρε λες γι' αυτό;

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

καλέ αγνοήστε τις υστερίες μου και γράψτε και στο από κάτω!

kakos lykos είπε...

Μην τις ακούς όχι βαφή ούτε χρωμοσαμπουάν.
Γιατί μέσα σε ένα μήνα το πολύ έχει βγει η ρίζα και φαίνονται μετά αηδία, θα χρειάζεσαι συνέχεια βάψιμο και θα αποδυναμωθεί και η τρίχα.
Πέτα μερικά φλασάκια σαν ανταύγειες στα μαλλιά σου και θα ανανεώσεις το λουκ, και δεν θα χρειάζονται τόσο συχνή περιποίηση.

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Κακή μου Λύκαινα, κι εμένα καλή ιδέα μου φαίνεται. πού πάω για τα φλασάκια; σε φαναρτζή; :P

kakos lykos είπε...

"πού πάω για τα φλασάκια; σε φαναρτζή; :P"

Αν σκεφτούμε ότι και εκείνος με βαφές ασχολείται γιατί όχι;

:PPPPPPPP

:)))))))))

Εμένα πάντως τα καστανά μου τα μαλάκια απέκτησαν ξανθά τουφάκια, έτσι όσα λευκά ξεφύτρωσαν κρύβονται μιά χαρά, επίσης όταν μου λένε για τις ανταύγεις μου, πως μου 'ρθε να αρχίσω να κάνω ξανθές ανταύγεις αντί βαφή, τους απαντώ: Με βάραινε πολύ το μυαλό μου και είπα να αφαιρέσω λίγο, να γίνω εν μέρη ξανθιά.

Ναι το ξέρω με την κακία στο στόμα είμαι, πλάκα κάνω.
Στην πραγματικότητα όσες ξανθές γνωρίζω, και είναι αρκετές, είναι εφυέστατες.

Υ.Γ

Για γνήσιες μιλάω όχι με βαφή, και μου πείτε μετά ναι καστανές είναι στην πραγματικότητα, γι αυτό τις βρήκες έξυπνες.

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Κακό μου λυκάκι, πλάκα έκανα επειδή πατάω στο κομμωτήριο κάθε εξάμηνο και αν (δεν περιμένουν να ζήσουν από εμένα οι άνθρωποι) οπότε το φαναρτζίδικο μου φάνηκε πιο πιθανό και βατό.
εγώ είμαι φυσική μελαχρινή που τα βάφει καστανά. ένα φεγγάρι υπήρξα ξανθιά με μελί ανταύγειες, ένα άλλο με κορακί μαλλί, ένα άλλο με φραουλί μαλλί και δεν συμμαζεύεται. τελευταία έχω κατασταλάξει σε ένα φυσικό γλυκό καφέ που μου αρέσει. φιλιά φιλιά!