Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

Αποκαλύψεις

Θα σας αποκαλύψω κάτι για μένα. θα μου πείτε, εσάς μπορεί να μη σας νοιάζουν ούτε να σας ενδιαφέρουν οι αποκαλύψεις μου. σωστό, αλλά κι εγώ κάπου πρέπει να το πω βρε αδερφέ, πώς θα γίνει; σε σας θα το πω, που είστε φιλαράκια μου.
Λοιπόν, αν θέλει κάποιος από εσάς να με γονατίσει ψυχικά, να μου πει ότι "μ' αγαπάει σαν άνθρωπο". αλήθεια ρε φίλε; με αγαπάς σαν άνθρωπο; δηλαδή σαν τι άλλο θα μπορούσες να με αγαπάς, σαν ηλεκτρικό σκουπάκι; δεν ξέρω, ποτέ δεν την χώνεψα αυτή τη φράση, είτε από γκόμενο ερχόταν, είτε από φίλο. στ' αυτιά μου ακούγεται ως εξής "ξέρεις τι; δεν σε γουστάρω ακριβώς, ούτε και θέλω να σε στενοχωρήσω για να μη χάσω το ίματζ μου, άρα πάρε ένα φούμαρο να έχεις να πορεύεσαι και εγώ στο πλάι θα κάνω τα δικά μου και όλα ωραία και καλά". δεν είναι όμως έτσι ρε αδελφέ τελικά. αν με αγαπάς, δείξτο μου. μη μου πουλάς ιστορίες με αποσιωπητικά. γιατί συνήθως μετά το "σ' αγαπάω σαν άνθρωπο" κρύβεται ένα τεράστιο "αλλλλλά.......". κι εγώ δεν θέλω πια "αλλά" με τους ανθρώπους μου. συγνώμη, αλλά φουρκίστηκα πολύ προηγουμένως και ήθελα να εκτονωθώ. η φωτογραφία είναι για να αλλάξω λίγο το βαρύ κλίμα και για να δείτε και τις προόδους μου. ευχαριστώ ειδικά την Όλγα και τον Κακό Λύκο για τις φιλότιμες προσπάθειές τους να με εισαγάγουν στον 21ο αιώνα! φιλιά σε όλους!

16 σχόλια:

kakos lykos είπε...

Μπράβο για την φώτο!!!!
Και ωραία φώτο μάλιστα!!!
Άντε με το καλό να το γεμίσεις σύντομα και με άλλα καλούδια το μπλογκ σου :)

Tzeve είπε...

σ'αγαπάω σαν άνθρωπο....

και στο λέει ένας ιπποπόταμος...:)))

Το χρυσό ΠιΠι είπε...

εμένα το χειρότερο μου είναι το "σε συμπαθώ".

Aspa είπε...

Γέλασα πάλι… Άκου σ’ αγαπάω σαν άνθρωπο… Χαχαχα. Όσο για τις άσπρες τρίχες, περνάω παρόμοια φάση. Μόλις φτάσουν να είναι περισσότερες από 20-25 θα πανικοβληθώ! Να είμαστε σε επαφή για συμπαράσταση και ανταλλαγή ιδεών!

Δημιουργία είπε...

Για φαντασου να ελεγε "σ'αγαπαω σαν το ποδοσφαιρο", τι θα ελεγε? Χα.χα.χα.

Matriga είπε...

Γεια σου φιλενάδα! Xαίρομαι που έχουμε τις ίδιες απόψεις. Όσο για τις άσπρες τρίχες...τι να πω και γω που τα βάφω από τα 25; Μια απελπισία είναι. Ειδικά όταν κάθε 20 μέρες κοιτάζομαι στον καθρέπτη και κλείνω ραντεβού για ρίζα! Να είμαστε καλά και οι άσπρες τρίχες είναι το λιγότερο. Οι τρίχες που μας λένε αυτοί που μας πλησιάζουν, επειδή "ενδιαφέρονται" για μας, αλλά ακόμη δεν μας αγαπούν...είναι το χειρότερο! ;)

maria είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ......

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΠΡΑ ΜΑΛΛΑΚΙΑ ΚΑΝΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ .

koptoraptou είπε...

Μικρή μου Κοκκινοσκουφίτσα, εκ πείρας θα σου πω κάτι:
όταν είναι να πει κάποιος μια μαλακία, επειδή εκ προοιμίου γνωρίζει ότι θα πει μαλακία, πάει και βρίσκει κάτι τέτοια ηλίθια κλισέ ("σ' αγαπάω σαν άνθρωπο", "σε έχω πολύ καλά μέσα μου, αλλά δεν μπορω να επικοινωνήσω" και άλλες τέτοιες κρυάδες). Τι κάνουμε λοιπόν;
Του επιστρέφουμε το κλισέ στη μάπα και πάμε σπίτι μας ξαλαφρωμένες. Βοήθησα καθόλου;

Ανώνυμος είπε...

εμενα μου τη σπαει το μωρο μου απο αγνωστους..............μα σου μιλαω οτι τα παιρνω χοντρα ε!!!!!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

κακέ Λύκε, ευχαριστώ. όπως είδες είμαι τελικά καλή μαθήτρια. έκανα και μια ανακαίνιση για να αλλάξουν τα κέφια! ήταν να μην πάρω φόρα τελικά!
Λασπολόγε κι εγώ σ' αγαπώ σαν ιπποπόταμο που με αγαπάς σαν άνθρωπο...))))00)))
ΠιΠι, υπάρχει και καλύτερο "έχεις καταπληκτική προσωπικότητα"
Aspa μου, δίκιο δεν έχω; εγώ θα πανικοβληθώ από σήμερα για τις άσπρες τρίχες και θα πάω σε φαναρτζή (όρα σχόλια στο προηγούμενο ποστ). φιλιά!
Δημιουργία, κάποτε σύντροφος με άφησε στα κρύα του λουτρού καλοκαιριάτικα στην Αθήνα για να πάει Ολλανδία να δει την ΑΕΚ, οπότε κάτι παρεμφερές το έχω ακούσει, μη νομίζεις
Matriga, έτσι ακριβώς είναι
Maria, λες να είμαι από άλλο πλανήτη; μπορεί...
Κοπτοραπτού μου, καλώστηνε. πολύ βοήθησες, μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν μπορώ να ανταποδώσω την ξεφτιλοατάκα γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΩ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ το άτομο που μου το είπε. αχ, ξαλάφρωσα! ευχαριστώ!
Παπαρούνα, κάποτε ένας πελάτης μου με φώναζε μαναράκι μου. συνέχεια. παντού. καταλαβαίνεις πώς ένιωθα!

K@terin@ είπε...

εγω σε αγαπάω σα blogger ... νομίζω οτι είναι πιο ρεαλιστικό ε?
πέρα απο την πλάκα , θα έλεγα να μην ασχολήσε με ανθρώπους που ξεστομίζουν κάτι τέτοιο γιατί πολύ απλά δεν είναι πραγματικοί απεναντί σου άρα είναι άχρηστοι δίπλα σου ...

Dorothy είπε...

Ε, ναι, είναι λίγο άκυρη αυτή η φράση (αλλά πολύ γέλασα με το σχόλιό σου για το ηλεκτρικό σκουπάκι!). Εγώ παίρνω ανάποδες όταν ακούω να λένε (για γυναίκες και άντρες) "είναι πολύ καλή/γλυκιά κοπέλα" και "είναι καλό παιδί", με ύφος που υπονοεί "κατα τ'άλλα... #@$%%^& τα!".

Olga είπε...

Mου το είχε πει κάποτε κάποιος που ποτέ δεν περίμενα να μου το πει..
Αντί λοιπόν να καταρεύσω μπροστά του (διότι για κατάρευση πήγαινε το πράγμα) βρήκα το κουράγιο να ανταπαντήσω: Μπορείς να με αγαπάς σαν το τέζα?? Αυτός κοιτάει απορημένος..
Εγώ συνεχίζω ακάθεκτη.. Ναι βρε σαν το τέζα! Αυτό που εξαφανίζει τις κατσαρίδες.. Φσιιιιτττ! Εξαφανίσου κατσαρίδα!
Και έφυγα...
Κατερευσα στο αυτοκίνητο μου, αλλά την χάρη δεν του την έκανα να το περάσει ανώδυνα χρησιμοποιώντας τόοοοοσο κλισέ και ελλεινές εκφράσεις...
Και επιτέλους αυτοί που την έχουν καραμελίτσα την έκφραση, πότε θα μάθουν να την λένε σωστά..??
Ως άνθρωπο λέγεται και ουχί σαν άνθρωπο!!

Φιλάκια κοκκινοσκουφίτσα μου, και μην δίνεις σημασία τέτοιοι άνθρωποι (σαν άνθρωποι..:P:P) δεν αξίζουν να είναι μέρος της ζωής σου!

ΥΓ. Συγχίστηκα πάλι!

Theogr ο κηπουρός είπε...

Δεν έχω πρόβλημα με τα άσπρα μαλλιά γιατί άπλα δεν έχω – μαλλιά εννοείται. Πολύ όμορφη η πεταλούδα σου. Δεν σε βλέπω από τον κήπο και ανησύχησα. Καλησπέρα.

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Κατερινάκι μου, κι εγώ σ' αγαπώ σαν μπλόγκερ... αχ συγκινήθηκα. για τον Αλμοδοβάρ σου άφησα σχόλιο
Παπουτσάκια, καλημέρα! δίκιο έχεις καλό μου.
Όλγα μου κοίτα να μην το σκεφτώ κι εγώ! πάντως για να το ξεκαθαρίσω, το άκουσα από "φίλο" και όχι από σύντροφο. και μου αρέσει που διαπιστώνεις τις συντακτικές και γραμματικές ατασθαλίες!
Theo, καλημέρα! είμαι όντως αδικαιολογήτως απούσα, αλλά γίνεται της τρελής από θέμα χρόνου και με το ζόρι προλαβαίνω να απαντώ στα σχόλια που μου αφήνουν εδώ. μη θυμώνεις! όσο για το άλλο, καλύτερα να έχεις μυαλά όπως εσύ παρά μαλλιά, άσε που δεν πιστεύω ότι δεν έχεις και άσε που οι άνδρες χωρίς μαλλιά είναι απείρως γοητευτικοί! χαίρε!

Matriga είπε...

Δεν νομίζω να είμαι από άλλο πλανήτη...Ποιος ξέρει όμως! Μαρία, το θέμα είναι ότι έχω κάνει και ξανθές ανταύγιες αλλά δεν είναι λίγες οι άσπρες μου τρίχες ώστε να καλύπτονται στη ρίζα - που έτσι και αλλιώς τη βάφω σε πιο ανοιχτό χρώμα!
Κοκκινοσκουφίτσα, καλορίζικο το lifting του blog! Μια χαρά σε βρίσκω. Μέσα στην ανανέωση για το 2009 :-))