Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

Τεχνικές δυσκολίες

Ι power blogger, μάλιστα. ωραία, εγώ τον power τον blogger. όμως τελευταία αυτός δεν μου τα λέει πολύ καλά. εδώ και μερικές ημέρες, πάνω που χαζοχάρηκα ότι εεεεεεπιτέλους οι κόποι σας έπιασαν τόπο και ξεστραβώθηκα και έμαθα να βάζω φωτογραφίες στο μπλογκ, τσουπ! πάω να κατεβάσω καμιά φωτό από το διαδίκτυο και δεν μου την ενσωματώνει με τίποτα μα με τίποτα στις αναρτήσεις. μετά είδα ότι το αναφέρει και ως πρόβλημα το ίδιο το σύστημα. Θα αποκατασταθεί βέβαια γρήγορα από ό,τι είδα. οπότε κι εγώ αποθηκεύω και μετά τις περνάω στο μπλογκ και θα δούμε.
επίσης: (αλλά μάλλον εδώ φταίω εγώ, κάτι θα έκανα λάθος μες την ασχετοσύνη μου) χθες ελέησε ο Θεός, μου έστειλε το Άγιο Πνεύμα και είδα πώς μπορώ να προσθέσω τη λίστα με τα ιστολόγια που παρακολουθώ. και ενθουσιάζομαι και αρχίζω να προσθέτω και να προσθέτω και να προσθέτω. και τα αποθηκεύω και μετά γυρνάω στη σελίδα μου και καμαρώνω. και σήμερα που προσπάθησα συγκεκριμένα να μπω στο μπλογκ της Μάτας, τίποτα. μου έβγαζε κάτι ακαταλαβίστικα στη σανσκριτική και έτσι κι εγώ διέγραψα όλη τη λίστα και θα τη φτιάξω από την αρχή.
τελευταίο, λίγο άσχετο, αλλά δεν πειράζει. σκέφτηκα να δημιουργήσω μια ετικέτα που να είναι μόνο για όσα δικά μου χαζά μου έρχονται στο μυαλό (τύπου κλαψομ......ές όπως της προηγούμενης Παρασκευής, ποιηματάκια και άλλα τέτοια). εσείς αν θέλετε όταν βλέπετε τέτοια ετικέτα θα την αγνοείτε με την ησυχία σας και εγώ από την άλλη θα έχω ένα χώρο να ξεχαρμανιάζω ψυχικά και δημιουργικά χωρίς να σας ενοχλώ. αύριο το πρωί θα αξιωθώ να το κάνω. νομίζω καλή ιδέα είναι. δεν θέλω να σας ζορίζω με τα ψυχοβγαλτικά μου
Αυτά για την ώρα
Η Χαμένη στο Διαδίκτυο Κοκκινοσκουφίτσα σας
Πολλά Φιλιά!
Blogger, αν είσαι εκεί έξω τώρα και με ακούς, συγχώρεσέ με, δεν το ήθελα, δεν το ήθελα να μιλήσω άσχημα για σένα. ειδικά αφού εσύ με έκανες άνθρωπο! φιλιά και σε σένα!

17 σχόλια:

kakos lykos είπε...

Κοκκινοσκουφίτσα μου εγώ δεν βάζω ποτέ προσθήκη εικόνας από τον ιστό με δ/νση URL, πάντα τις αποθηκεύω στον υπολογιστή μου και πατώ προσθήκη εικόνας από τον υπολογιστή. Πες το βίτσιο μου, αλλά σκέψου, αν την βάλω την εικόνα από τον ιστό, ο άλλος μπορεί κάποια στιγμή να την διαγράψει την εικόνα του και να εξαφανιστεί και από το blog μου μετά.
Όσο για τις λοιπές δυσκολίες που συναντάς, κάθε αρχή και δύσκολη, σε λίγο καιρό θα σου φαίνονται απλά και θα προσθέτεις συνέχεια και νέα στοιχεία.
:)

Ανώνυμος είπε...

Από όσα διαβάζω καταλαβαίνω οτι επικρατεί μια σύγχυση!!!
Μην ανησυχείς κοκκινοσκουφίτσα μου,όλα θα φτιάξουν!!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Κακέ Λύκε μου, το ξέρω, εσύ μου το έμαθες μάλιστα αυτό, κι εγώ αυτό έκανα. αλλά είπα να δοκιμάσω και απευθείας από τον ιστό. κρίμα.... εσύ δεν φταις, μου τα έλεγες καημένο μου.... ευχαριστώ!
di-ne-tou γιατί το λες αυτό;;;; (μάτι σχιζοφρενικό) ευχαριστώ που μου δίνετε κουράγιο

Ανώνυμος είπε...

Το μάτι το φανταζόμουνα και πρίν διαβάσω την παρένθεση!!! αχαχαχαχα
Πάντα θα είμαστε εδώ να σου δίνουμε κουράγιο!!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

την αγάπη σας σύντροφοι και την κατανόησή σας ζητώ. ευχαριστώ που συμπαραστέκεστε στον τίμιο αγώνα μιας φτωχόμυαλης κοπέλας για ένα καλύτερο (δικό της) αύριο! παρεμπιπτόντως, έχετε μπει στο τρανή ευκαιρία; διαβάζω 10 λεπτά τώρα και έχω λυθεί στο γέλιο!

next_day είπε...

Δεν έχω κάτι να πώ για το ποστ..
Απλά γράφω για να σου πώ ευχαριστώ για την προσθήκη στην λίστα σου!!
Ανταπέδωσε χθές!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

nextday, χαρά μου ήταν που σε πρόσθεσα! σήμερα θα βάλω και άλλους φίλους που δεν πρόλαβα εχθές. να είσαι καλά και να συνεχίσεις δυναμικά!

Tzeve είπε...

αμα χρειαστέις βοήθεια...λες...εδώ είμαστε

για να προσφέρουμε...

beelovers είπε...

καλησπέρα πρωτα αποθήκευση στο PC της εικόνας και μετα ανάρτηση

Μάτα είπε...

Κοκκινοσκουφίτσα σε περιμένει ένα βραβείο στο μπλογκ μου! Ετσι για να σε βοηθήσει λίγο!
Φιλάκια

Aspa είπε...

Βλέπω ότι τα κατάφερες με τη λίστα. Μπράβο! Χίλια ευχαριστώ για τον τιμητικό τίτλο που μου απένειμες αλλά καμιά φορά είμαι λίγο ... τρομαχτική και φωνακλού… Τέλος πάντων αμαρτία ομολογουμένη ουκ έστιν αμαρτία! Φιλιά πολλά!

George είπε...

Σας παρακαλώ να περάσετε από το Blog μου και να παραλάβετε το βραβείο σας.
Ένδυμα βραδινό απαιτείται.

Ανώνυμος είπε...

mia kalispera ki apo mena stin parea!

K@terin@ είπε...

αμά τον ονομάσεις κλαψ....νιες θα το διαβάζω στάνταρ ....

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Ευχαριστώ Λασπολογάκι μου! τι ωραία ανάρτηση για τον Μικελη!
b.kalamiotis, ευχαριστώ για τη συμβουλή. το επάγγελμά σου άπαιχτο! να τα λέμε!
Μάτα, γράφω ανάρτηση τώρα που μιλάμε. δες εκεί!
Άσπα, υπάρχει και το επαγγελματικό απόρρητο, μη ξεχνιόμαστε! ο,τι πεις σε δικηγόρο, μένει μεταξύ σας. πάντως τρομαχτική δεν μπορώ να σε φανταστώ. ενώ γλυκιά μανούλα οπωσδήποτε.
George, όπως και τη Μάτα, σας παραπέμπω στην νέα μου ανάρτηση. τρέχω να βρω τουαλέτα μάξι, κατάλληλη για απονομές!
nek, καλημέρα και καλησπέρα! ήθελα να σε ρωτήσω από χθες: που είναι ο Μεθ;
Κατερίνα, μου πετάς το γάντι λοιπόν! καλά, θα δεις.....

Ανώνυμος είπε...

ασχετο αλλα θα το γραψω
μ αρεσει που καθε φορα που μπαινω στην κοκκινοσκουφιτσα βλεπω τον κακο τον λυκο..χαχαχα!!!συνδυασμος τελειος ε????

οσο για τα υπολοιπα κι εγω στην αρχη τα μπερδευα,μια φορα ειχα σβησει κατα λαθος οοοολο το ιστολογιο και το ξαναφτιαχνα απο την αρχη!!!!!!

καλο σ/κ!!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Παπαρούνα μου, ναι, ωραίο δεν είναι; και ξέρεις, βάζει και κάτι ποστ που τις περισσότερες φορές δεν ξέρω τι να σχολιάσω γιατί είναι πολύ ανεβασμένου επιπέδου... καλό Σ/Κ!