Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

.. Και κάτι καλό για αλλαγή - 15' δημοσιότητας


Καλοί μου φίλοι, οι Καρκίνοι είναι κυκλοθυμικοί τύποι. όπερ σημαίνει το πρωί κλαίνε, το μεσημέρι γελάνε. κι επειδή μεσημέριασε και άλλαξε το μουντ, θα γράψω κάτι ευχάριστο που μου συνέβη χωρίς καμία πίεση - επαναλαμβάνω χωρίς καμία πίεση- και τελείως αυθόρμητα.


εχθές είχα τη χαρά να συναντήσω μία από εσάς. ήταν η πρώτη φορά που γνώρισα κάποιον μπλογκοφίλο από κοντά, αν και με μερικούς επικοινωνούμε τηλεφωνικά.


πήγα στο ραντεβού καθυστερημένη αν και εγώ την είχα πρήξει να συναντηθούμε και την έβαλα να στήνεται, αλλά για να είμαστε εξηγημένοι εκείνη μου είχε πει ότι θα τη γνωρίσω από το κόκκινο μπουφάν της. και το μπουφάν στην πραγματικότητα είχε χίλια χρώματα και λίγο κόκκινο μέσα. τρόμαξα να την καταλάβω!


καθίσαμε, φάγαμε, καπνίσαμε (οι μισοί), μιλήσαμε και αν και ένιωθα λίγο αμήχανα και εκ τούτου μιλούσα απίστευτα πολύ, με διαβεβαίωσε σήμερα ότι πέρασε κι εκείνη καλά. αχ, ανακουφίστηκα! νόμιζα ότι την τρόμαξα.


Λοιπόν παιδιά μου, ήταν πράγματι πολύ ωραία. Και είχα και μια μικρή επιφύλαξη οφείλω να ομολογήσω. όχι για την ίδια την κοπέλα, παρά από ανησυχία μήπως η γνωριμία δια ζώσης απομυθοποιήσει και για τις δύο μας την εικόνα που είχαμε από τα μπλογκ μας. και άμα συμβεί αυτό, μετά τι λένε; σκεφτόμουν ενώ πήγαινα να τη συναντήσω.


κι όμως, τα πράγματα κύλησαν πολύ καλά και η ώρα πέρασε χωρίς να το καταλάβω. η Φίλη (ας την πούμε Χαρίκλεια για να συννενοούμαστε) είναι ένας πολύυυυυυ ωραίος άνθρωπος. με πολύ καθαρό παιδικό πρόσωπο, με κάτι μάτια μεγάλα, ζεστά και λαμπερά. βγάζει τρομερά καλή αύρα και μου αρέσει που οι εξωτερικές της αντιδράσεις είναι τελείως διαφορετικές από τις δικές μου. αν μας έβλεπε κανείς την ώρα που είμασταν στο τραπέζι, θα έλεγε "να μια τρελή που δεν βάζει γλώσσα μέσα και μια δύστυχη που την έχει καπακώσει η τρελή και δεν μπορεί να πει κουβέντα''. α, και μου άρεσε πολύ που λατρεύει τα ταξίδια, το ελεύθερο κάμπινγκ και το σκύλο της (και τον καλό της, που φαίνεται άγιος άνθρωπος από τις περιγραφές της). και όπως κι εγώ, γκρινιάζει για τη δουλειά της. ΠΟΛΥ. ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΚΙ ΕΓΩ. κι έχει και χιούμορ μπόλικο. και κάνει συχνά επισκέψεις στα σπα και στα ινστιτούτα όπως κι εγώ :P. και έχει γειτονάκια τα ανήψια του Εξαποδώ, τα τρομερά δίδυμα. και ξέρει πολλά από μπλογκ και ίντερνετ. και είναι και μπλογκοφίλη μιας άλλης μπλογκοφίλης μου που μιλάμε μόνο τηλεφωνικά, όπως προείπα. Και της αρέσει να παίρνει το γρήγορο καράβι και να ταξιδεύει πρώτη θέση, και , και, και......


Η Χαρίκλεια έχει πολλά χαρίσματα. και πολύ χάρηκα που γνωριστήκαμε. και ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα, για να μάθω κι άλλα για αυτή. και θα κεράσω εγώ. και θα ήθελα να γνωρίσω κι άλλους από εσάς στο μέλλον.


XARIKLEIA THIS ONE IS FOR YOU BABY!


(Υ.Γ. Αν κανείς από εσάς πίσω από την περιγραφή της Χαρίκλειας μαντέψει ποια είναι, ας το γράψει και κερδίζει....ένα μεγάλο μπράβο)!!!

22 σχόλια:

Το χρυσό ΠιΠι είπε...

ενα ελάττωμα έχεις. Σκέφτεσαι πολύ! καλά που δεν το κανες όπως το ανέκδοτο "αντε μπιπ και εσύ και ο γρύλος σου" λολ!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

ΠιΠι μου, είμαι σκεφτόμενο μόριο, τι να κάνουμε! ε, όχι και με το γρύλο! καλημέρα!

Ανώνυμος είπε...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa με γεια το μπλογκακι!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μάντεψα! Είναι εκείνη η φίλη σου που ταιριάξατε πολύ!

Σε μπλογκο-συναντήσεις δεν έχω πάει ποτέ γιατί δεν με βαστούν καλά τα πόδια μου, έχει πάει όμως η νύφη μου που είναι πολλά χρόνια μπλόγκερ και όπως και εσύ, μου λέει ότι αν έχει τράκ τους πιάνει στη πάρλα. Με αστεία, περιγραφές όπου και η δυσκολώτερη συντροφια λύνεται στα γέλια και ο πάγος σπάζει.

Με το καλό να γνωρίσεις και άλλο υπέροχο κόσμο και να σε αγαπούν

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Παπαρουνίτσα μου, σε ευχαριστώ. είπα να αλλάξω λίγο βρε αδελφέ! αυτό το στυλ μου κάνει πιο χαρούμενο.

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Θεία Λένα μου, καλωσήρθατε και σας ευχαριστώ. τιμή μου οι επισκέψεις σας. νιώθω λίγο καλύτερα τώρα, αλλά να ξέρετε ότι την πάρλα την είχα πιάσει εγώ, όχι η δύστυχη η Χαρίκλεια. συγνώμη για την παρέμβασή μου στο μπλογκ σας, αλλά ένιωθα άβολα να διαβάζω χωρίς να πω κάτι. ελπίζω να μην σας ενόχλησα

Αρχοντία είπε...

Άλλαξε το mood, άλλαξε και το blog βλέπω! Νόμιζα οτι μπήκα σε λάθος πόρτα! Πολύ ωραίο, φωτεινό και φρέσκο!!
Και γω έχω γνωρίσει πολλά αξιόλογα πρόσωπα από μπλογκοσυναντήσεις, αν και την πρώτη φορά που το τόλμησα φοβόμουν λίγο.

maria είπε...

Μου άρεσε πολύ η ανανέωση που έκανες στο μπλοκ ,όσο για την συνάντηση είναι πολύ ωραίο να γνωρίζεις καινούρια άτομα .
Άντε και όταν ανεβείς προς βορά να γνωριστούμε κιόλας !!!!!!

Μάτα είπε...

Πού μ΄αρέσει η αλλαγή σου Κοκκινοσκουφίτσα μου! Σου ταιριάζει και καλύτερα.
Οσο για την πάρλα που λες,όσο δεν χασμουριέται ο απέναντί σου δεν τρέχει τίποτα,μίλα ελεύθερα!

George είπε...

Τι όμορφο!
Χαίρομαι που σε ακούω έτσι ανεβασμένη!

kakos lykos είπε...

Η περιγραφή που έδωσες Κοκκινοσκουφίτσα εμένα μου μοιάζει πολύ με την περιγραφή από την σατανική φιλενάδα μου χρυσό πιπι, τώρα αν περιγράφεις άλλη...
Τι να πω! Τόση ομοιότητα βρε παιδάκι μου;
Στοιχεία που με βοήθησαν το "κόκκινο", που μόνο κόκκινο δεν είναι μπουφάν της, ο σκύλος, το ελεύθερο Κάμπινγκ, το τσιγάρο, το χιούμορ... αυτά τα λίγα :)

Δημιουργία είπε...

Αντε με το καλο, να γνωρισεις κι αλλους απο τη μπλογκοπαρεα.

Aspa είπε...

Μπράβο! Με το καλό κι άλλες τέτοιες γνωριμίες…

Ανώνυμος είπε...

Αχ, τι καλά....!
Σου εύχομαι και οι άλλοι που θα γνωρίσεις να είναι τόσο πρόσχαροι και τόσο αληθινοί όσο περιγράφεις αυτή την κοπέλα...!!!!

everything53 είπε...

Δεν ξέρω για σένα, εγώ πάντως μετά που διάβασα την ανάρτησή σου αυτή, δεν την φωνάζω πια με το όνομα της...
Την λέω Χαρίκλεια! Χεχεχε!

kakos lykos είπε...

και γω την πειράζω για το κόκκινο μπουφάν, που μόνο κόκκινο δεν είναι:))))))))

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Αρχοντία μου, τι κάνεις; ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. ήθελα να κάνω μια αλλαγή μωρέ κυρίως για να πειραματισθώ λίγο και να μάθω τίποτε καινούριο. νομίζω θα επιδιώξω να γνωριστώ με περισσότερους, γιατί η εμπειρία μου άρεσε πολύ
Maria, πολύ θα το ήθελα! θα το προγραμματίσω! φιλιά!
Μάτα μου ευχαριστώ. από όσα είδα όμως, δεν είμαι η μοναδική που το έριξε στις αλλαγές! πολύ ωραίο το τατού. μη μασάς καθόλου στο τι θα πουν οι άλλοι!
George, πρέπει να σε ευχαριστήσω και από εδώ για την ευγενική σου μεσολάβηση για χάρη μου στον κ. Ζαμπούνη. τα σχόλιά σας είναι που μου ανεβάζουν τη διάθεση τις γκρίζες ημέρες. να είστε καλά!
κακέ Λύκε, μπράβο το βρήκες! τέλεια κοπέλα το ΠιΠι! εσύ την ξέρεις καλύτερα! άντε να τα πούμε και από κοντά, να ανταλλάξουμε απόψεις!
Δημιουργία, ωραία προτροπή! ευχαριστώ!
Ασπούλα μου, με γεια το μπλογκ του συζύγου! τι ωραίο φωτεινό χαμόγελο που έχει! ευχαριστώ και να ξέρεις ότι κάποια στιγμή δεν θα μου ξεφύγεις θα γνωρίσω κι εσένα και τις κοπελίτσες σου! φιλιά
di-ne-tou, μη φανταστείς, στην πραγματικότητα ήταν μια κακιασμένη ψωνάρα, απλώς για να γράψω κάτι ωραίο και ενδιαφέρον, υπερέβαλα :p
everything53,κι εσύ στο κόλπο καλό μου; ευχαριστώ για την επίσκεψη. μπορείς να τη φωνάζεις και Χάρι για συντομία! αχ, θα με κυνηγάει για μια ζωή μου φαίνεται!
κακέ Λύκε παρτ του: μα δεν έχω δίκιο; είναι αυτό κόκκινο; όχι, όχι, όχι
Σχόλιο προς όλους: Το Χρυσό ΠιΠι είναι πραγματικά χρυσός άνθρωπος και δεκτική στο πείραγμα. οπότε από εδώ θα συνεχίσω την ιερή αποστολή μου να την τσιγκλάω.

Dorothy είπε...

Πολύ γέλασα με το κόκκινο μπουφάν, που δεν ήταν κόκκινο! Μου αρέσει το νέο look, με τις φωτογραφίες στις αναρτήσεις σου! Καλό απόγευμα!

Το χρυσό ΠιΠι είπε...

να μαρτυρήσω και εγώ κάτι?
Η κοκκινοσκουφίτσα φορούσε πράσινα!!! και ΝΑΙ περάσαμε ωραία και ελπίζω να το ξανακάνουμε και με περισσότερες συμμετοχές.
Μάτα Χάρι

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Eυχαριστώ Dorothy! μα δεν ήταν κόκκινο βρε παιδί μου!
Μάτα Χάρι, γιατί με μαρτυράς; φορούσα πράσινα γιατί όλα τα κόκκινα ήταν για πλύσιμο! κακό κορίτσι! ναι ναι ναι να το ξανακάνουμε! ήταν πολύ ωραία!

kakos lykos είπε...

Εσύ Κοκκινοσκουφίτσα την σκέφτηκες ως Μάτα-Χάρι, εγώ πάλι μεσα στην κακία (μην ξεχνιώμαστε), την φαντάστηκα με ένα Μάγκνουμ...
...Παγωτό... Να λερώνεται...και να την φωνάζω...
...Βρώμικη-Χάρι
:PPPPPPP
:))))))))))))))))))

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

κακέ μου Λύκε, καλημέρα!δυστυχώς δεν μπορώ να πάρω τα εύσημα για τη "βάφτιση", γιατί το σκέφτηκε μόνη της το Μάτα Χάρι. αυτό με το Μάγκνουμ ωραίο!!! είναι και το αγαπημένο μου παγωτό και χαίρομαι να λερώνομαι όταν το τρώω!