Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2008

Επιτέλους ήρθαν!

Βάλτε με το μυαλό σας ό,τι πιο επιθυμητό, φαντασμαγορικό, εκλεκτό, λαχταριστό έχετε απωθημένο. τώρα ακούστε μια ευχή: ό,τι ποθείτε, ό,τι σκεφτήκατε να σας συμβεί τα φετινά Χριστούγεννα. και με ένα έξτρα μπόνους: μπόλικη μπόλικη αγάπη και ευτυχία. σας αγαπώ όλους (ως άλλη Μαρία Αλιφέρη). να περάσετε όλοι καλά και μετά να έρχεστε εδώ και να μου γράφετε πώς περάσατε, πού πήγατε, πόσο και τι φάγατε και όλα τα συναφή. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

11 σχόλια:

Olga είπε...

Ήρθαν, ήρθαν!!

Σου ξανά έστειλα και mail κοριτσάκι, ελπίζω τώρα να το λάβεις!!

Καλές γιορτές, να περάσεις πολύ πολύ όμορφα και να χαμογελάς !!

Φιλάκια πολλά

Dorothy είπε...

Καλά Χριστούγεννα Κοκκινοσκουφίτσα! Να περάσεις όμορφα!

maria είπε...

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

HΡΘΑ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΧΑΧΑΧΑ!!!!ΡΙΞΕ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ!!!!!!

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!!

kakos lykos είπε...

Καλά και Ευτυχισμένα Χριστούγεννα να έχεις Κοκκινοσκουφίτσα, ένα δωράκι από μένα ελπίζω να σε βοηθήσει στο να βάζεις και φωτογραφίες στα άρθρα σου (το διάβασα σε κάποια άρθρα σου ότι συνάντησες αυτή την δυσκολία)
Λοιπόν:

Πρώτα πατάμε νέα ανάρτηση, μετά γράφουμε τον τίτλο του άρθρου μας.
Όταν πάμε να ξεκινήσουμε το κύριο σώμα του άρθρου, βλέπουμε στο παράθυρο κάτω από τον τίτλο του άρθρου μία μπάρα με ένεργά κουμπιά.
Το κουμπί που δείχνει μία εικόνα σαν τοπίο με βουνό και με γαλάζιο ουρανό, και είναι δεξιά από το κουμπί που γράφει abc, είναι το κουμπί εισαγωγής φωτογραφίας.
Αν το πατήσεις σου ανοίγει ένα νέο παράθυρο, που γράφει προσθέστε εικόνα από τον υπολογιστή σας. Πατάς browse βρίσκεις την εικόνα που θες στον υπολογιστή σου (από αυτές που έχεις σώσει στο σκληρό σου δίσκο), και μετά πατάς μεταφόρτωση εικόνας, όταν είναι έτοιμο βγάζει άλλο πλαίσιο που λεει ολοκληρώθηκε, πατάς το ολοκληρώθηκε και είσαι έτοιμη, έχεις βάλει εικόνα στο blog.
Εναλλακτικά μπορείς να βάλεις εικόνες απ'ευθείας από το internet, εγώ δεν το κάνω αυτό, βρίσκω τις εικόνες στο internet και προτιμώ να τις σώζω στον υπολογιστή, γιατί μπορεί μετά από καιρό, αν χρησιμοποιήσω απ'ευθείας από internet εικόνες,η εικόνα που σήμερα βρίσκεται στην χ ιστοσελίδα αύριο να μην υπάρχει.

Εύχομαι να σε βοήθησα λίγο :)

πουαντερι είπε...

Χρονια πολλαααααα!
καλα Χριστουγεννααααααααα!

Το χρυσό ΠιΠι είπε...

εύχομαι να είναι και τα φετινά χριστούγεννα που θα περάσεις αξέχαστα!

Tzeve είπε...

Χρόνια πολλά...

K@terin@ είπε...

Χρόνια πολλά !!!

ήρθαν ήρθαν και η παραμονή μας βρίσκει σε ένα γραφείο απο το οποίο θα σχολάσουμε και κανονικά ουτέ λίγο νωρίτερα ...ήμαρτον !!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

@Οlga: το πήρα το μέιλ! ευχαριστώ πολύ! να περάσεις πολύ καλά και να χαίρεσαι όλους όσους αγαπάς!
@Παπουτσάκια: κι εσύ Dorothy μου, να περάσεις ακόμη ομορφότερα!
@maria: Ευχαριστώ πολύ Μαράκι μου για τις ευχές. να περνάς πολύ καλά!
@Παπαρούνα: τα ακούσαμε, τα ακούσαμε στο μπλογκ σας αγαπητή και τζάμπα. σόρι, αλλά δεν υπάρχει φράγκο. νεξτ γίαρ μέιμπι! καλές γιορτές και να έχεις σούπερ δώρα - έκπληξη!
@kakos(έλα μωρέ, δεν είσαι)lykos: ευχαριστώ για το μάνιουαλ και την επιμόρφωση των ασχέτων που μου έστειλες! θα το φτιάξω σωστά, θα δεις! άμα δεν έχεις κανονίσει για τα Χριστούγεννα, κάνουμε τραπέζι στο δάσος στο σπίτι της γιαγιάκας. ΕΛΑ ΝΑ ΦΑΣ (ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!). πάω να διαβάσω το άρθρο σου για να δω τι έπαθες. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!
@Πουαντερί: εσένα σου χρωστάω πολλές ευχές όπως και πολλοί άλλοι από όσο ξέρω. με βοήθησες όταν ξεκίνησα αυτό το μπλογκ όσο λίγοι. ευχαριστώ και να χαίρεσαι την υπέροχη οικογένειά σου! ωραίες φωτό!!!
@Χρυσό Πιπί: χρόνια πολλά ΠιΠι!! μπορεί να μην αφήνω συχνά σχόλια, γιατί δεν βρίσκω τίποτα έξυπνο να γράψω σε αυτά που αναρτάς, αλλά τα διαβάζω όλα. χρόνια πολλά και για τα γενέθλιά σου, μόνο μια σύσταση: κόψε τις παρέες με τον Κακό Λύκο. από ό,τι άκουσα, τρώει και παιδάκια εκτός από γιαγιάδες!
@Λασπολόγος: άλλος από εκεί. παιδί μου, γράψε κάτι πιο απλό να μπορεί να παρακολουθήσει και το μέσο άι κιου και να ρημαδοαπαντήσει. αλήθεια τώρα, λατρεύω τις αναρτήσεις σας και τις δικές σου και της Κατερίνας. χρόνια πολλά και καλά!!!
@κ@τερίν@: ευχαριστώ για τις ευχές. να περάσεις τέλεια τα Χριστούγεννα και να είναι πάντα η καρδιά σου ζεστή
φιλιά σε όλους!!!

Tzeve είπε...

ακόμα δεν έχεις γράψει...

για να τις διαβάζεις μάλλον το χεις...μην ξεχνάς οτι απευθύνονται και για σένα